Rada ohledně laku-pomooc

• turbo
    Nejdřív modrou, pak tou druhou a je to super
  • Simarik
    vem to na rozleštění do lakovny, tempem tomu nepomůžeš ! jen na chvilku a výsledek se ti stejně nebude líbit. já to tak pořešim na jaře takí :-)
  • Koty
    Objevil sem že se mi udelali na aute jemný škrábance,snad od mrazu nevim...
    myslíte že když to rozleštim tempem, že to bude stačit? nebo jak se toho nejlépe zbavim?
  • Jelo
    bílá perleť a střecha matná šedá lambo.
  • Luis
    ilčo hele ještě máš čas si to rozmyslet tak o tom popremyslej :-)
  • Aljaška
    bude bílááá a prahy MS. Hotovo. V lakovně je to domluvený na pondělí 19.1.
  • Honza
    černej mat..fascinujou mě černý tipa 16v se zašlým lakem..skoro jako mat..vypadá to naprosto super-proto jsme dal do černýho matu i motorovej prostor,jen to udržovat před mastnejma otiskama prstů...
  • Luis
    preesne o tom jsem mluvil, neco uplne jinyho jako je matna cerna... videl jsem to na nejakym aute,myslim nissan 350z a vypadalo to fakt moc pekne... ale nesmi to byt jen cerna matna, musi se to necim doplnit...pak to není spatny...
    ilčo bílou ne... bílý už se delaj vsechny auta... cernou!!
    cernou
    cernou
    cernou
    cernou
    cernou
    cernou
    cernou
    cernou
    cernou... pochopilas co tím chci říct?:-)
  • Sprayer 20 VT Plus
    Kvůli tobě se stavit na hlavu to tak, takovýho pohybu nazmar ,-)
  • Sprayer 20 VT Plus
    ..
  • Sprayer 20 VT Plus
    I když bílá je bílá :-)
  • Sprayer 20 VT Plus
    ..
  • Sprayer 20 VT Plus
    Laicky řečeno grafitová matná...
  • Aljaška
    Sprayeříku bude bílá i kdyby ses postavil na hlavua poslal mě fotek milion:-)
  • Jan Paukovic20VT
    Ja do cerne ferary to je paradicka.
  • Sprayer 20 VT Plus
    Bílou už si měla a sama dobře víš že nemáš ráda stereotyp, já bych osobně zkusil jinou, kdybych měl lakovat znovu Coupé, tak sem jednou zahlídl barvu, hodim sem foto a myslim že by mu slušela, zkusim ji někde najít....
  • Aljaška
    Bude bílá perleť, už na to kašlu:-) A prahy buď Poster nebo MS.Nemůžu se rozhodnout. Všem se víc líbí poster,ale k tomu předku a zadku co má coupé se mě víc hodí MS. Tak nevím.
  • Luis
    ilčo - prahy LE určitě a pro mě vede bílá perlet ale co zkusit i něco uplně nového?:-)
  • Kamil
    Roťák002: kdyztak posli fotky i me, diky.
  • Aladin
    nebudu se vyjadřovat,dostaneš na držku .-)
  • JP
    No to je otázka... jistěže červenou:-))
  • Simarik
    ales: i tak se mi tvoje moc líbí, ale budu se snažit o originál :-)
  • Edrig
    Nechal bych původní bílou perleť.Je s tím vůz velmi líbivý.
  • ales
    Simarik:
    moje prahy jsou na design super,ale horší je ,že se ti tam trochu v rozích drží bordel :o),ale jelikož vyjíždím jen v pěkném počasí,dá se to vydržet ..
  • Simarik
    nestraš :-D
  • Aljaška
    beru Poster, jsem už domluvená s Kloučkem, barva zůstane co je.Bílá vyhrála:-) a už se mě to hlavně znovu nechce rozdělávat a lítat zapisovat do TP jinou barvu:-)
    Všem moooc děkuju za účast a zájem. Pán bůh Vám to na dětech oplatí:-))
  • Simarik
    koukal sem do profilů a ty prahy co sem myslel má Ales ! decentka a na autě nádhera, hned bych měnil !
  • Syky
    me se nejvic libi cerna perlet..ale tady bych pouze vymenil prahy za LE a nechal jak je...
  • Simarik
    někde sem viděl prahy podobný postertu ale s dírou, postert se k tvýmu podle mě nehodí
  • Aljaška
    Simarik kdepáák, umývat okna mě budeš ty:-))
  • Aljaška
    ok, tak auto zůstane v bílé perleti, jestli bude střecha černá nebo ne ještě nevím. Prahy se mě víc líběj Poster než LE.Každopádně oboje jsou jemnější.
  • Simarik
    celý bílá perleť Ilonko a na srazech si pořád budeš mejt okna když půjdu kolem :-D
  • Andel_Jirka
    A co Coupé přesprejovat ve stylu hippie? Kytičky by se na něm vyjímaly pěkně :).
  • Aljaška
    Britka si tady smajlíky můžem psát třeba do aleluja:-)
  • Britka
    Aljaška : ;-)
  • Aljaška
    Britka, to že máš sérii neznamená, že nemáš vkus a svůj názor:-) beru všechny názory:-)
  • Britka
    no já s mou sérií stejně do toho nemám co kecat...takže :-D
  • Aljaška
    Mini jsem, ale to snad víš:-)
  • Aljaška
    ještě jsem koukaka na Poster prahy, má je třeba DAVE 20VT. Ty jsou taky pěkný a nejsou tak robustní. Jinak zadek jinej dávat nebudu. Tento mě vyhovuje. Jedinej zadek, kterej se mě líbí je ten, comá nocarret, teda jeho coupé:-)ale už ho kupovat nebudu.
  • Britka
    manny: věc nazoru ;-) mě to k tomu sedí,jen ještě ten zadní nárazník a je to super ;-)
  • MINI
    Ilonko ty jsi blázen, mi to připadá, že co roční období, to u tebe nová barva :-) Jinak za mě celý auto do bílý perleti a LE prahy.
  • manny
    Britka: prahy samy o sobě nejsou špatný, ale ke Coupéčku se mi prostě moc nehodí, já jsem zastánce podtrhovat už existující tvary a nějak je zvýraznit a ne tam hodit něco co bije do očí i když ady to ještě jde :)
  • Hanzz20VT
    Aljaška -ahojík celé auto bych nechal do černé perleti,muj názor:-)))+LE prahy
  • Britka
    manny : nééé prahy bych nechala ty jsou super...
    a dala bych tam růžovouuuu :-D
  • Aljaška
    růžovou určo ne, magor jsem, ale takovej zas né:-)
  • Aljaška
    manny-to je právě můj názor a proto o tom uvažuju. Ty RS prahy se hodily k RS nárazníku, ale k tomuto předku a zadku už ne:-(
  • von Raven
    koukam ze tu nekdo potrebuje vic barvy jak benzinu :D na holku patri ruzova :D
  • manny
    Já hlasuju pro čistě bílou a LE prahy, ty stávající jsou podle mě až moc výrazný, až moc na sebe upoutávají pozornost, kdežto LE jen podtrhuje celé auto, podle mě teda...
  • Aljaška
    do bílé perleti nebo bílého laku? černá nebo bílá střecha? kurňa.
  • Missicka
    Osobně bych šla do bíle.. :-)
  • Aljaška
    Lidičky poprvé nevím co s tím. Auto jde do 14 dnů na lak. Mám to flekatý a nabořený a nevím jestli dátopět bílou perleť, nebo tu šistě bílou co má nové BMW a nebo celé auto do černé perleti.Pokud to půjde do jakékoliv barvy než bílá perleť, musí se auto zase odstrojit, rozdělat světla- a z toho mě už mrdne, páč už by to bylo potřetí. JInak nevím jestli nekoupit prahy LE.