Coupé, která vás nejvíce uchvátila

• Luis
    kabro je pekny... wagon je spiš jako rodinné autíko :-)
    ten naraznik se mi nikdy nelibil a nikdy libit nebude,proste me nepresvedčis patriku :-)
  • BigBen3
    Klouček: tohle coupé je nově na prodej v Německu, je to 98 a stojí kolem 5.000 EUR
  • Fantomas
    to cabrio je super
  • Jarda "roger"
    To kabrio je nádhera! Kua asi se přestěhuju na Floridu nebo někam na jih a budu v tom machrovat aji přes Vánoce 8-)
  • Kamil
    Hodit to kabro pres budku by byla taky parada..
  • Dr.Ravic
    on je to opět VT. takže žádnej šikula:-)
    ale to kabro bych bral hned, je to paráda
  • Britka
    Sprayer 20 VT Plus : no tak to je totál paskvil...kdo mu to mohl udělat...to byl teda fakt ,,šikovnej" koumák
  • Sprayer 20 VT Plus
    Tak jako paskvilitu beru třeba Coupé combi :-)))
  • Britka
    Sprayer 20 VT Plus : spíš PASKVILita :-)... já bych to teda nechtěla
  • Honza
    škoda že to je jen VT(virtual tuning..)...
  • Sprayer 20 VT Plus
    To je sice pravda ale mě se Barča až tak nelíbí... Tohle by byla originalita :-)
  • Britka
    Sprayer 20 VT Plus : to je hrůůůza! od toho má fiat barchettu...
  • Sprayer 20 VT Plus
    Tohle by byla taky velká paráda :-)
  • Luis
    marcin - e-e je to kopie neceho co navic neni pekny...
    jirka krumlov - jj to zluty je nadherny, ale hodne na nem delaji ty kola, z tech jsem uplne odvarenej:-)
    sprayer a brano - jak to ze to sem nepatri? prece se bavite o obou ledkovych zadnich svetlech ne?:-D
  • Syky
    humus...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    tak tohle je to nejhorší podle mě, co jsem kdy viděl... to je fakt trapná přestavba... ale jinej člověk jinej názor....
  • marcin
    nazdar mne sa pacelkom paci tot,sice to pripomyna MB ale mne inponuje tot
  • Koty
    Roťák002: tuhle sem našel na googlu, víc jich bohuzel nemam, ale moc se mi líbí ta fotka, fakt pěkná :o) zkusim jeste mrknout na net
  • Koty
    mě se líbí každé na kterým je videt, že ho má majitel rád viz příklad
  • Brano20VT
    tak tohle má hodne do sebe ! ?-) a obě
  • Sprayer 20 VT Plus
    I tohle má něco do sebe, ale to sem asi nepatří :-)))
  • Sprayer 20 VT Plus
    Každej má něco do sebe! Jen si vybrat :-)
  • Sprayer 20 VT Plus
    5
  • Missicka
    Sprayer 20 VT Plus : No tak to čené je nááááádhernééééé!!!! :-))))
  • Sprayer 20 VT Plus
    4
  • Sprayer 20 VT Plus
    3
  • Sprayer 20 VT Plus
    2
  • Sprayer 20 VT Plus
    1
  • BigBen3
    Jirko, to žluté má parádní kola!!!
  • BigBen3
    Patriku, to bílé už borec prodává asi půl roku na auto.de,všiml sis? Původní cena 18000 EUR, teď za 15000 a furt nic. To nikdo nemůže koupit, i když to vyšlo prej na 25000 celkem:-(
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    Pro mě jasná volba !
    Ovšem je mi jasné,že velký podíl na tom má profi foto.
  • Kamil
    TheTimo: a jak na coupe vypadali ve skutecnosti? Myslis ze by 18" TN1 na mem coupe vypadali lip, nez ty MAM?
    Rozhoduju se jaky 18tky na to letos hodit..
  • Syky
    smoula dobre kola!
  • Syky
    dobre pribombeny k zemi ....
  • Honza
    tohle mě děsně bere...!ošklivá! serie, snížená na max s rámem

http://img504.imageshack.us/img504/3676/spaitalia0 17up2.jpg
  • Honza
    jednoznačně nocarret:o)

pak z anglie begbie (Alexis grant) ,kterej po více než 3 letech stavby a problémů na vánoce oživil 400PS 16VT bestii a teď ho čeká ladění

třetí místo -kouske co nám stojí v garáži...
  • Bekr
    Britko,děkuju za pochvalu.....sem ani nečekal,ale potěší to :)

Pro mě na 1.Plusko v bílé perleti :)
  • Aljaška
    Alešku, já tě žeru:-))
  • ales
    jelikož vím kolik dá práce auto kompletně předělat a vše musí ladit nejvíce se mi líbí Aljašky auto i s majitelkou :o)
  • Simarik
    já osobně Ilonce fandim. Já serii nikdy nechtěl a ani nechci. Nelíbí se mi žádný seriový auto :-)
  • Syky
    Aljaska ma pravdu kazdemu se libi neco jineho ale tyto nazory co tu padly to uz je moc!!
  • Britka
    ta fotka od MINIho....kdo to tomu coupátko mohl udělat?chudáček :-(
  • Aljaška
    METUD říkám, že každejmá svůj názor. Někdo má rád tuning, někdo ne. To beru, ale psát že by se mělo na někoho střílet, jen že se to tobě nelíbí mě připadně trochu na hlavu:-) To je, jako bych ti napsala, že seš blb když se ti líbí série:-) Jenže to já nikdy nenapíšu:-)
    Jinak zastávám názor, že coupé je pěkný každý, o který je fakt postaráno a má náležitou péči:-)
  • Dr.Ravic
    tak za mě to je
    1. nocarret - absolutně nejvychytanější, nejoriginálnější a nejhezčí coupé
    2. aljaška - nejvýraznější komplet tuning a hlavně ta bílá perlet je k sežrání
    3. aleš - fakt krasavec, na ten karbon na zadním nárazníku jsem v Třebíči čuměl snad půl hodky

PS: speciální ohodnocení patří plusku v bílé perleti. WOW
  • Britka
    Mě se nejvíce líbí Bekrovo žluťásek... to je přesně můj styl...viděla jsem ho v P.Týnci a fakt pěkný!!!
  • Simarik
    červenej a komplet MS Design. neodolal sem :-D
  • Jelo
    fotku nemám po ruce,ale znalci určitě vědí : Nocarretova lokomotiva a Timův červenáček jsou fakt NO1.Ale souhlas s tím že to auto se prostě tak moc povedlo,že i v základu je prudce koukatelný.
  • Janinka 2.0.16VT
    No to jsem teda,málem bych zapomněla na Rotákovo coupe ,to je klasa.
  • Dave 1,8
    Nebudu jmenovat konkrétně,líbí se mi všechna coupe,která jsou udžovaná,čistá a je na nich vidět,že je majitel má rád.
  • von Raven
    samozdrejme to moje ...
  • Mila84
    originál Plusko nebo LE, na tom už se nedá po stránce vzhledu co vylepšovat. Černý střechy, různý výdechy, průduchy, nárazníky aka modena (ferrari p*čo:-) se mi nelíbí. A co víc takové vyzdobené auto se pěkně těžko prodává než sériovka.
  • Džanek
    to BigBen: cervene je ok, ale me spis fascinuje kolik usili a penez nekdo vlozi do radikalni prestavby viz modra metla:) Fakt ze moc puvodniho z Coupe nezbylo... Jinak kdyz si projdete celou tu diskuzi najdete fotoserial prestavby krok za krokem.. jeste ale neni hotovo:) kazdopadne masakr.
  • Aljaška
    Timo já neměla nikdy černý coupé:-)
  • BigBen3
    Džanek, to červený coupé uplně dole je pecka
  • Brano20VT
    biely alebo žltý limited na pekných kolách inak čo sa týka klubových tak je ich tu viac čo sa mi lubia , ale nebudem menovat aby som na niekoho nezabudol :-) , škoda že predošlý majitel mojeho coupe nemal rovnaký vkus ako ja . Ale pokial mi to niekto nenabura nebudem stým robit nič :-(
  • manny
    Luis: já ti ani nevím, vypadá to, že střechu má o trochu tmavší, nebo je je to nějakej ¨měňavkouvej¨ lak..
  • MINI
    Já těm černejm střechám prostě nemůžu přijít na chuť. Připadá mi to pak jak plátěný a to auto useklý.
  • Edrig
    No,že by Aljašky Coupé bylo zprzněné,je tvrzení odvážné a podle mne naprosto zcestné.Právě tmavou střechou vynikne ladnost a elegance tohoto vozu.Zároveň nijak nenaruší ani sportovní image kupátka.Osobně jej považuji za nejlíbivější řešení vůbec.
  • Aljaška
    Prznění? Mno věc názoru, já bych už sériové coupé nechtěla:-)
  • Aljaška
    Mini co na tomnechápeš? Mě se to líbí, ta bílá auto rozšířila a černá střecha to připlácla k zemi, když jsem stála vedle černýho coupé tak opticky vypadalo širší a nižší, a vo to tady jde. Prostě jsem to chtělo a tak to mám:-) Buď rád, že není růžový:-)
  • Luis
    many ta střecha je černá? nebo se mi to jen zdá?
    jinak noc má moc pěkné kupaso, klobouk dolů...
  • Missicka
    Moje je prostě moje - je to láska (Timo by mohl povídat..), ale Nocarret vede na plné čáře! :-)
  • Simarik
    Kamil: tak snad někdy .... slintám :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Jednoznačně-Nocarret,Aljaška,Timo
  • JP
    Co je to za hybrida? Modena je hezčí než F430, nechápu proč něco takovýho dělat...:-)
  • Kamil
    Džanek: tyyy kraso! cumim!

Jinak me zaujalo toto kupatko:-)

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6 889098
  • Džanek
    Na originalu netreba dle meho moc menit. Max 17" kola CR7 slicovat s bokama a snizit podvozek. Hotovo.

jinak prave me uchvatila tahle silenost:)
    http://www.zatzy.com/projekt/315069-coupe20vt-togg ex-amatoerbyggt-fordon.html
  • Mertix
    prostě šmoulový sou best:)
  • HARIBO
    Proste kola delaji auto,..
  • HARIBO
    ,..
  • HARIBO
    Tak me se libi asi nejvic tyhle tri kousky,.. Cerne LE, Zlute, NOc znate :)
  • TOM
    tak u mě první nocarret jeto nejhezčí coupe vubec!!! potom od aljašky je hezky nevím proč ne :)) a jinak sem chtěl bílou perlet :)( jejich hrozně malo ještě ve 20vt .... :((
  • MINI
    Prznění si představuju takhle. Idkyž nechápu ty černý střechy viz Ilonka. Jinak pro mě je nejhezčí originál černej LE a nebo plusko v bílý perleti.
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    modena na azevech,slint slint. Jinak Nocarret,má prostě dobrej fkus!
  • Simarik
    1) moje
    2) mannyho fotka, to coupe je supeer
  • Kamil
    1) moje
    2) taky nocarretovo:-)
  • Aljaška
    joo nocarret je krasavééc, teda jako jeho coupé:-) Taky dávám jeho( když nemůžu dát svoje:-)
  • Syky
    je fakt ze moje coupe miluju ze vseho nejvic,ale BigBen3 psal ze ne vase coupe,proto jsem svoje nedal a volim nocarreta...
  • manny
    to já jsem se zakoukal do tohohle krasavce...lak, kola, zkuv, výkon, podvozek, ¨křídlo¨, prostě paráda...http://www.youtube.com/user/crazyofthespeed
  • BigBen3
    Syky: Začínám slintat:-) Do srazu nevydržim
  • Syky
    Vsechny coupe jsou bajecne a kazde ma neco do sebe...Muj favorit je nocarret..precizne udelane technicky i designove..nepreplacane a krasne..
  • BigBen3
    Tohle je mé nej coupé. Fantastická barva, akorát ladící kola, k tomu bílé budidla, nic přehnaného a celkový dojem dokresluje správná motorizace:-)
  • BigBen3
    A k tomu pár podmínek:
    1. Fotografie
    2. Důvod proč se vám to coupé nejvíc líbí
    3. Coupé nesmí být vaše