Fiat coupe 2.0 20vt vs peugeot 406 coupe V6 24v vs Alfa Romeo coupe 3.0 V6 24v

• TOM
    maš meil a jak říkam bez obav zabalit :D
  • Luxor
    2 TOM: Tome na rpx@volny.cz. A napis mi jakou variantu zaruky sis k tomu vybral...
  • TOM
    LUXOR tak kam mužu poslat meila z adresou? :D
  • Luxor
    2 luk.: jj jsou to ku.va dobry stopky!!!!!! :-)
  • k3lukas
    jj šel a rekl bych ze funguje nad ocekavani ani jsem to tak dobry necekal :-)
  • Luxor
    2 TOM: Ten rozbalený-testovaný šel někomu jinému (luk) - nc dostal nový a ještě něco mám i když je tu neinzeruji (až teď pro Tebe) pže je toho už bžel málo a zdroj za tuhle price s alespoň mikro rentabilitou vyschnul :-(... a příp. pro ostatní co si tohle přečtou...

Cena 2 tisíce Kč a záruka na vyzkoušení funkčnosti (poškození při přepravě, vadný kus...atd.) nebo 2,5 tisíce Kč a záruka půl roku... Záruku vyřizuju já na svoje náklady...

Jinak FX2ky mám u sebe takže dodání v podstatě ihned... V případě zájmu objednávka mailem, kdo dřív pošle ten dřív měří :-)
  • Hanzz20VT
    za málo peněz hodně muziky
  • nocarret
    aby ne když je to o 10 let konstrukčně mladší .-) je třeba srovnávat srovnatelné a stejně bych francouze nechtěl ani za bramborák .-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    tak pánové. v průběhu půl roku jsem měl možnost svézt se ve všech třech P406 coupe 3.0V6 (152kW), AR 155 3.0V6 a svoje 20VT. s Peugeot vs 20VT docela brutalita... má to krouťák jako bejk. a má to daleko stabilnější podvozek. a celkově je v tom větší komfort. zvuk nádhernej... prostě symfonie. neujel jsem mu ani za pytel sr..ek :-D ano 20VT by na to asi mělo, ale tím podvozkem moooc ztrácí a obvzlášť ve vysokejch rychlostech ten Peugeot je jistější a tahne stále dál, kdežto 20VT už stejně netlačí v 6000 ot. říkam hooodně dobrej soupeř. a alfa nevim, celkově mě tolik nezaujala. jede taky fajn, ale byla překopaná na plyn a i když to jelo na benzín, nebylo to ono. celkově lenivější a hlavně ta ALfa je brutálně těžká kára. tot moje stručné hodnocení P406 s e 20VT vyrovná zcela určitě. co ztratí na výkonu dožene stabilitou a alfa je taková mi přijde slabší...
  • BigBen3
    Luxor: Pěkná věcička:-)
  • BigBen3
    TOM: Respektive máš 12:-)
  • Honza
    rovnocenej soupeř pro P406 je 156 V6 SW s 6q převodovkou:)
  • TOM
    2luxor tenkrat to tady bylo od tebe v bazaru kterej tuším putoval nocaretovi šel by ještě 1?
  • Innocento
    2 TOM : Díky. Jsem teď hooodně opatrnej :-D
  • TOM
    :D držím palce at vydrži co nejdele innocento a luxor snad by sme se nějak dohodly...samozřejmě bez obav a vpořadku vratím!!!! :)(
  • Luxor
    Kdyby chtěl někdo poměřovat a dá si práci s pořádnou kalibrací a z výsledků pak udělá výstupy ze kterých by se mohl třeba napsat nějaký článek sem na web tak zapůjčím k tomuhle účelu (samozřejmě zadara) zařízení zvané akcelerometr (Beltronics FX2 Performance) kterým lze měřit např. následující:

Klasické sprinty – výstupem jsou časy na jednotlivé vzdálenosti (400m, 250m…) s rychlostí dosaženou v cíli
    Zrychlení (0 – 100 km/h, dynamické zrychlení např. 80 – 120 km/h atp.)
    Zpomalení – Test kvality brzd – vzdálenost potřebná k zabrždění
    Výkon vozu - “koně”
    Aktuální přetížení až do 2G v reálném čase včetně jeho směru…
    A mnohé další…

Zařízení disponuje pamětí, kam jsou jednotlivé výsledky zaznamenávány.

Výstupem je také graf. Jednotky je možné přepínat, podpora metrického systému i US.

Více informací o parametrech a funkcích viz uživ. manuál.

Odkazy na manuál:
    http://www.beltronics.com/manuals/gx2manualrev1.pd f

http://www.beltronics.com/manuals/metricsupplement .pdf

Jen takový nápad...
  • Innocento
    Já mam taky 0 ... už podruhý :-)
  • TOM
    mam ještě 0 ale když tě čapnou ve 200 tak to bude asi stejně jedno.....
  • Innocento
    Vyhrává ten voraženější a s menšim počtem trestnejch bodů :-)
  • TOM
    mno uvidíme uvidíme řekl rybař zlate rybce nikdy neříkej hop ....ono taky dost zaleži na vodičovi....kery to kočiruje ja nevím jen mě to tak ted napadlo papirově maj všecky stejně bylo by to určitě zajímave....poznatky bych potom hodil sem.takovej testík žadna prasečina v ramci možností takovy koncert zrychleni 0-.... 60-.... a 150 třeba :))) co?
  • JP
    Podle mě tam bude ta 406 pro srandu... Ujede jí i 16VT (vyzkoušeno).
  • TOM
    zdarec jen tak placam co mě ted napadlo co to neskusit najde se někdo s Alfou Romeo se zmíněnym obsahem ja hodím do placu 20vt a když budu šikovnej bude i francouz :)))))
    Ostrava tesco Bod A ----- Bod B Karvina tesco jen člověk z okolí co trasu zna!!!!

(samozřejmě dle všechne dopravních předpisu)a podotykam ješte až v letě....