Nový nárazník

• Luis
    kdyby se ty ledvinky zvětšily aby tam pro SPZku nebylo misto jako pro dve tak by vypadal dobře...
  • Mertix
    panove, kdo chce ty prahy, tak tady:)http://www.f2tuning.cz/produkt/9909-bocni-prahy-fi at-coupe--gtx.html
    za ty prachy...
  • JP
    Můj závazek je, aby Coupé zase jezdilo:-)
  • bobi
    LE look , cierna matna,kurevsky nizky podvozok - tod moj zaväzok na rok 2009...
  • Mertix
    no, ja se na jaře planuju černy folie, kola zatim necham, lepší než poklice, ještě stríknu zadní světla na modro, koupim koncovej díl vejfuku, a vše(krom dratenky():)pude pryč...pak budu sypat jen do podvozku a motoru, a ještě vlastně nějaky kridylko...
  • TOM
    jo jo tuhle druhou fotku mam jako tapetu na compu musím řict že ty kola co ma se mi ukrutně!líbí!a je to moc krasnej kousek na což musí bejt dotyčny majitel pravem hrdy!
  • TOM
    jinak moc se mi líbi fiatek nocareta ta modena ji sluší a ten zadní naraznik je taky hezkej myslím že dobře odvedena prace :D
  • TOM
    taky souhlas z jirkou a bigBenem co se mi na tyhle stvuře líbí tak jen ta maska a kolesa tod vše!
  • BigBen3
    Mám stejnej názor jako Jirka. Mně osobně se coupé nejvíc líbí v sérii s šestnáctkama z 20vT nebo 20vT Plus, popř. s prahy LE,ale to je tak všechno. Některým i docela sluší F1 nárazník,ale fakt jen sporadicky. Třeba Timovo červený coupé vypadá velmi hezky...
  • JP
    Co se vám pořád na tom sériovym nezdá?:-) Nechápu, proč zbytečně snižovat hodnotu auta takovym bastlem. Tvary toho nárazníku jsou naprosto v nesouladu s tvarama Coupé, je vidět, že je to převzatý z úplně jinýho auta...

BTW na tomhle autě kam tuner šáhnul, tam to totálně dokurvil, možná s vyjímkou tý masky... Zvlášť za ty prahy by zasloužil rovnou odstřelit jako škodná.
  • von Raven
    jako je hezci jak nektere co tu uz byly v nabidce jen ty predni doury by mohly lip navazovat na tvar masky a ne az kus za.. opticky se mi zda ze trosku predek nadzvedava...
  • Mertix
    jo z ty celiky nasak nemyslim ale sam ten naraznik by vypadal asi gud...
  • Honza
    dobrej hybrid...násos z celicy GT4..
  • MINI
    kýč jako prase
  • Mertix
    Klouček20VTLE-ja sem pro:)
  • Rodriquez
    adresa : www.f2tuning.cz
  • Rodriquez
    Co na něj říkáte?? já mít volných 7000,- tak do něj hnedle jdu :-))