" F 1 "

• Jan Paukovic20VT
    http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=17136-ayrton _senna_da_silva_1960__1994.htm

Troska nostalgie kdopak zvas si tyhle zabery pamatuje?
  • von Raven
    podle me maji anglosi novou hvezdu a to je Button
    a druha super vec je ze uzalovane ferrari si ted nemuze moc stezovat na brawna pac on sam je vic ferrari nez cela ta staj ktera doufam po spanelsku skonci
  • POL 20VT
    VCČ 223 a jinak letos špatný --POL20V-- :-)
  • Honza
    1.Itálie FC motorpsort jeník novotný 686
    2.Česká republika TAMAYOMIGLANCRACING Viktor Tamayo 616
    3.Francie Fantomas Racing Team Tomáš Bohman 573
    4. Itálie TheTimoTeam Ondřej Timko 552
    5. Česká republika Dr.Ravic Tomáš Čech 341

hezky pěkně ...bodování po VC číny

a výsledky vc číny:

1. Itálie FC motorpsort jeník novotný 242 ••
    2. Česká republika TAMAYO MIGLANC RACING Viktor Tamayo 221
    3. Itálie TheTimoTeam Ondřej Timko 193
    4. Francie Fantomas Racing Team Tomáš Bohman 181
    5. Česká republika Dr.Ravic Tomáš Čech 125
  • Honza
    hu koukám na výsledky F1 ligy a koukám že vedu privátní FCC ligu se samejma 4rkama:)
  • Fantomas
    saxo: jaký máš email prosím? pošlu ti adresu....dík :)
  • Brano20VT
    McLaren , McDonald to všetku su sračky preto som ich nikdy nežral
  • Jelo
    haha - šaškárna od prvního závodu :D - humus !!

Vyhrávat by měli na trati a ne u stolu.
  • Innocento
    http://moto.sport.cz/moto/formule/formule1/147680- fia-diskvalifikovala-hamiltona-z-gp-australie-trul li-je-treti.html
  • von Raven
    mazec co... Brawn GP propusti zitra 1/3 zamestnancu... a pokud uspeje stiznost ferrari na difuzor tak prijdou i o prvni a druhe misto... jedine co me na tom hreje by bylo ze Levis by mel zlato a ferrari nic
  • Fantomas
    saxo: sehnal si nakonec ten poslední závod loňské sozóny da dvd?
  • Jan Paukovic20VT
    Tak tet jsem nato dokoukal na videu pac sem byl v robote muzu rict ze jeden z nejhezcich zavodu F1.
  • von Raven
    suprove... sice Hamilton to nemel po zasluze ale necekane taky vysoko, ale Brawn GP novi, malem vubec nebyli a pritom sou prvni od patku do nedele v jednom kuse... super nastavene kary a taky vydrzi necekane nejednu ranu... Barichello to schytal zezadu a 2x dopredu a kus kridla pryc a frcel skoro jako s nim... a nejlepsi ze vseho je na tom, ze i s tim ponicenym difuzorem na ktery si kdekdo stezoval byl schopny jet tak jak jel a dalsi bomba je ze ferrari do toho ted nemuze strkat frnak pac stiznostma na tom sami nevydelaji a pokud by to 1. a 2. misto nedostal Brown GP tak automaticky Hamilton jde na 2. misto :D
  • Aladin
    Tak přátelé nová sezona je tu a dnes první závod,kvalifikace proběhla naprosto nečekaně a jsem zvědav jak to všem v této sezoně pojede.Koukáte někdo??
  • megyopapa
    http://f1ferrari.hu/index.php?option=com_content&a mp;task=view%20&id=3510&Itemid=2
  • Fantomas
    .........asi tak :-)
  • Aladin
    jj NOVA,tam se dovíš věcí,skoro jako v Blesku .-)
  • von Raven
    http://tn.nova.cz/sport/motorsport/formule-1/ferra ri-podvadi-stezuji-si-tymy-formule-1.html
  • nocarret
    dostane banan jen co ho najdu .-))
  • Brano20VT
    ten Mac to je hrozná mrdka !
  • von Raven
    kridlo je podivne pravda ale Lewis vyhraje i bez :D
  • Koty
    jéé vodafone :-)
  • Fantomas
    už je to tady!!!
  • Fantomas
    .
  • Fantomas
    ....já si to myslel :-)
  • Aladin
    skoro jsi se trefil :-))
  • Fantomas
    Aladin, myslíš tím McLarena, že? :-)
  • Aladin
    je jedno jak to vypadá,hlavně když to bude vyhrávat!! :-)
  • Jelo
    to křídlo je fakt divočina.Viděl jsem jezdit v USA takový divný bugyny na hlíně a ty měli hodně podobný - vysoký a úzký divnokřídlo :)
  • Honza
    kdo si pamatuje 80 léta(já jen z obrázků) tak křídla byly podobný...

• Luis
    duležitý je co je vepředu, tam se to zvětšilo. že je zadek menší tonikomu nevadí. to máš jak s ženskou taky chceš větší kozy a malej zadek :-D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    nízkorozpočtová formule... šetří i na křídle... :-D
  • Fantomas
    hodně zajímací, už se těším na McLaren ;-)
  • Brano20VT
    už aby to začalo :-)
  • Fantomas
    saxo, já jsem si jistý, že to bohužel na vlastní oči neuvidím, ale na druho ustranu, nikdy neříkej nikdy ;-)
  • Innocento
    Jéééé, já chci, já chci... Netrap nás :-)
  • Fantomas
    bylo by úžasný být vidět na vlastní oči tohle: http://www.autofun.cz/mclaren-f1-lm-pro-lewise-ham iltona-1526/fotky/11/ a ještě úžasnější se v jednom z nich svézt :-)
  • von Raven
    prece i tymova strategie stoji na tom ze se ten co je vpredu sam rozhodne ze pusti rychlejsiho pred sebe a pak to neni narizeni tymu ale jeho rozhodnuti tak to prece uhrava ferrari, pokud by to chtelo stavet na tomhle a jeste u pilota ciziho tymu tak to by uz byli opravdu UBOZACI
  • Innocento
    Pouze mě to napadlo. Ale jak tak koukám na web, tak budou toho Glocka snad opravdu vyšetřovat, jestli se nenechal předjet schválně :-)
  • miky20VT
    skoda no:-( ferrari je ferrari a nabuduci rok to dufam vsetkym predvedie... inac ani ja by som nebol proti keby bol hamilton vo ferrari...
  • Luis
    paradní zavod, parádní finiš ... no question about it.
  • von Raven
    tak a mame tady pondeli, jeste je Hamilton mistr nebo ferrari u koupene Fia podalo zase nakou trapnou stiznost aby vyhralo? At teda nereknete ze sem proti ferrari tak mam pro jejich pravniky uzasne steblo, urcite by meli napadnout Toyotu za jejich dlouholety reklamni slogan "Nic neni nemozne - Toyota" pac kdopak jim ocividne ublizil (Timo Glock :D )
  • POL 20VT
    No škoda to mě to hodně mrzí, je ale vidět že Ferrari je stále lepší a ti ostatní mu jen pořád lížou prdel, bohužel dnes to štěstí přálo jiným. :-D
  • Brano20VT
    Mc chicken bol , je a vždy bude v tieni FERRARI amen !
  • Fantomas
    a ještě jedno pro fanoušky Ferrari :D, jak tak koukam na net, asi všichni fandili Ferrari

• Fantomas
    a tady ještě pro fanoušky Ferrari, škoda že tomu nerozumím, stejně jsem se ale docela zasmál :D

• Zarez
    Fantomas to je hodne dobry video :)
  • Fantomas
    vypadá to, že tu máme nového mistra světa :D

• Fantomas
    saxo: no to by bylo báječné, slovenský komentář mi vadit nebude, třebas bude lepší než ten český ;-) napíšu ti zítra na mail mojí adresu (tvojí emailovou adresu bych měl mít)
  • von Raven
    staci poslednich 10s ne? a to sezenes vsude po netu :D
  • Aladin
    nema a souhlasím Fantomas .-)
  • Fantomas
    OTÁZKA PRO VŠECHNY, NEMÁ NÁHODOU NĚKDO DNEŠNÍ ZÁVOD NAHRANÝ NA DVD ???
  • Fantomas
    zarez: to nejsi sám, někteří tu maj dost neobjektivní názory
  • von Raven
    Zarez az budou jezdit jako ostatni tymy celou sezonu ferove budu jim fandit jako kdysi, Schumachera uz mit nebudou leda ze by tam jezdil za ne Lewis a Todta uz taky nesezenou a ti co zbyli nemeli mit ani titul konstrukteru
  • Zarez
    Prave - sampionat trva do posledni zatacky posledniho zavodu. Ja nerikam ze si lewis nezaslouzil titul ale jako rict tu ze ferrari je tym zebraku .. to me trosku zvedlo z zidle. Rika se slava vitezum, cest porazenym. Raven porazenym cest nedopral, i kdyz bojovali statecne do posledni chvile a to me dopalilo. I mclarenaci musi uznat, ze to byla nadherna podivana a ze ferrari si svou cest zaslouzi
  • von Raven
    no nebyl spatny ale co je z neho tatik jezdi vyrazne pomaleji a taky uz byl veteran :D
  • von Raven
    tak aspon politujme Coultharda, dopadl jak Schumacher v poslednim zavode
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    Sláva vítězům-čest poraženým :-(
  • Fantomas
    mclaren vydal už pár dní ofic. prohlášední, že u lewisova motoru budou snížený otáčky během závodního víkendu, třeba byla potřeba jet na plno, tak je zvedli, kdo ví, jak to bylo saxo: také gratulace, konečně po dlouhých letech titul, nicméně zařez sice fandí ferrari, ale má objektivní názory, tak bych ho neodsuzoval ;-)
  • von Raven
    to si myslelo i ferrari to bych jim za zle nemel :) a infarktove podavaji situace ale casto prepinam na polaky :D
  • Fantomas
    jediný co letos stálo za ho... bylo studio tv nova, to je naprosto tragický a komentátoři si dost často nevšimnou docela zásadních detailů, jako třebas to, že lewis před poslední zatáčkou předjel tima a že je pátý, ještě tak půl minuty si mysleli že titul vyhrát felipe....
  • Zarez
    tak nevim jestli sem slepej, ale kdyz byla onboard kamera u HAM s otackomerem, tak tam mel porad 19 000 otacek, to jsou jako snizeny ?? Massa tocil taky 19 000 ... a KOV mel taky snizeny otacky ??
  • von Raven
    mluvte si co chcete, spravedlnost je i ve formuli :D a na posledni chvili byla i minuly rok ale za to chladnejsi palivo asi zase nekoho nekdo uplatili aby proslo a cely tenhle rok sme vsichni videli komu komisari nadrzujou dal
  • Aladin
    klid Zarez,Raven je pako a nesmíš ho brát uplně vážně
  • Innocento
    2 Fantomas : Pravda :-) Člověku to tu kolikrát zamotá hlavu :-)
  • von Raven
    ale no tak Zarez byly i zavody kde udelali ferraci stejnou chybu jako mclareni a schytli to vic mclareni, a kdyz udela neco jen ferrari tak se radsi trestaji pokutama az po zavode, vude si stezujou a Bernie to rekl dobre ze dodavaji sasky
  • Fantomas
    zarez - lewis nepotřeboval dojet lépe, pokud to sleduješ, tak určitě víš, že lewis měl pro celý závod snížený otáčky motoru, protože se snažili předejít případné poruše, nicméně s tebou jinak souhlasím, raven výrazně přehání a plácá nesmysly!
  • Zarez
    a jeste neco - mclaren by mel byt vdecny hamiltonovi, to je opravdu spickovy jezdec (nejradsi bych ho videl ve ferrari), bez nej by to byl jen tuctovy tym
  • Zarez
    von Raven to odvolej !!! ferraraci to se nechate ?? prej ferrari uzebrava, uzebravas ty kdyz tohle muzes rict. Klesnul jsi u me. Rek bych ze to minimalne dneska bylo naopak - mclaren se musel sklonit pred ferrari na cely care - uzebrany a VYMODLENY 5. misto hamiltona a KOV ani nevim kolikatej byl, asi 7. - to je podle tebe naka vizitka pro tym mistra sveta ?? Ferrari ma pohar konstrukteru naprosto opravnene
  • Fantomas
    aladin - souhlas, máme za sebou nejen skvělý závod, ale i skvělou sezonu a doufam že ta příští bude podobná
  • Fantomas
    já sem psal o sebastianovi, lewis asi neměl dneska dobře nastavený auto do deště, kdo ví, každopádně sebastian je v součastnosti nejlepší pilot na vodě, dle mého názoru
  • Innocento
    2 Fantomas : Mě dnes ale přišlo, že na vodě Lewis dost se svym vozem zápasil..
  • Aladin
    pěkný závod,těším se na příští sezonu.
  • von Raven
    HAMILTON HAMILTON HAMILTON
  • Fantomas
    seb je výbornej na vodě, jakmile zaprší, tak jede fantasticky a ukázal to víc jak jen 2x za sezonu. a je fuk jestli se sere do souboje o titul, jemu o nic nejde, on si jede pro co nejvíc bodů, tak proč by lewise nepředjel...
  • von Raven
    Fantomas Vettel se chtel jen zviditelnit, za celou sezonu to ukazal sice dobre 2x ale jinak nic, nemel se cpat do zavodu dvou mistru, ale Kubica je flaknul oba jak spolu zavodili :D ferrari jen usmolene uzebrava viteztvi a mensi pokuty a penalizace, davno by byli i za bmw a renckem kdyby zavodili ferove
  • Zarez
    2 von Raven: si spad ze svestky ne ?? jak nemel srat; tohle je snad F1 ne ?? zavod do posledni chvile, nahodou Vettel se mi hodne libil - jel skvele celej zavod (a mimochodem - ma motor ferrari :)
  • Fantomas
    konečně objektivní názor, bylo by super kdyby mohl seb jezdit v budoucnu za mclaren ;-)
  • von Raven
    Hamilton mel byt mistr i pred rokem
  • Zarez
    Skvely zavod, Vettel je buh uz jsem myslel ze budu slavit rudy triumf ... no skoda Glock je klaun. Ale taky jsem byl na vazkach, musim uznat ze Ham si to zaslouzil i kdyz jsem do posledni vteriny fandil massovi.
  • Fantomas
    nocarret - evidetně si nerozumíme :D von raven - nemůžu souhlasit, každej chce zajet co nejlepší výsledek, takže se může cpát dopředu jak chce, to že ho předjede bylo jasný, seb jel dneska perfektní závod, byla tu jen otázka, jestli se lewisovi podaří za 3 kola stáhnout 10 sekund na tima, což se mu před poslední zatáčkou naštěstí povedlo
  • nocarret
    co je na tom spravedlivýho ze vyhraje clovek co má mín vitezstvi v sezone nez druhej?
  • von Raven
    Vettel je dobry ale tam s enemel srat mel neco ukazat celou sezonu.... HAMILTON HAMILTON HAMILTON spravedlnost je na svete :))
  • Innocento
    Akorát nevím, kdo by si ho dnes zasloužil víc...
  • Fantomas
    nemám slov, bomba, titul na cílový rovince......DNESKA TO NEMĚLO CHYBU.....a takhle napínavý by to mělo být vždy :-)
  • bobi
    Glock je pojebany kokot , co nevie jazdit!!!!!! Vettel ma prekvapil.
  • Innocento
    Bordel neni jenom v Čechách :-)
  • von Raven
    kokot Vettel at zije Glock !!!!!!!
  • von Raven
    do <>
  • Aladin
    kuwa,to je nervák
  • nocarret
    Fantomas psal jsem zm*da začíná chcát bude sranda .-))
  • Aladin
    :-))
  • Fantomas
    koho myslíš? felipeho? ;-)
  • nocarret
    doufam že ho někdo sestřelí zm*da .-))
  • Innocento
    To jsou nervy, to jsou nervy toto... :-) Jak tak koukám, tak tohle počasí opravdu ukáže.
  • Aladin
    uvidíme jak to dopadne,atˇzvítězí nejlepší!
  • Fantomas
    nikdo se k tomu nemá, tak já to zkusím, vyhraje Felipe i Lewis, Ferrari i McLaren. Felipe dnešní závod, Kimi bude druhej, Alonso třetí, Lewis čtvrtej a získá titul.... A Ferrari získá pohár konstruktérů....
  • Britka
    děkujem za písničku :o)
  • Fantomas
    tak se nám to už blíží... Kdo si tipne výsledek? ;-)
    ABBA The winner takes it all
  • Fantomas
    jojo, to je dobrý :-) něco jako david v monacu...
  • Maxxx 16VT
    :-D
  • von Raven
    jak kdy, bmw ma jeden z nejsilnejsich motoru a kupodivu tady zere docela malo, ikdyz jak jsem to tak nejak prepocitaval tak formule zere kolem 60-70 litru?
  • von Raven
    Schumacher byl opravdovy mistr sveta, pac vetsina tech vyher byla s hodne body, jen ty ke konci byly takove typicky ferraracke usmolene a tymove strategovane at to tak nejak tesne vyjde a stejne posledni nevysla, zase na druhou stranu kdyz jasne vyhraval od prvniho kola byla to docela nuda sledovat vlacek za nim, ja drzim Lewisovi, minule to tak podelal na konci ze to bylo neuveritelne, ted se snazi tak by na to mel mit nejake naroky, druhy by ale mel byt Kubica az pak ostatni
  • Fantomas
    sorry, ale malá cenzura je tu nutná ;-)
  • Aladin
    to by bylo velmi trapné,doufám,že ne v ničí prospěch...
  • Fantomas
    aladin: příště to určitě bude napínavé, jen doufam že nebude rozhodovat FIA!
  • Aladin
    příště to bude napínavé,tak jak mají závody vypadat,zvítězí nejlepší! .-)
  • Zarez
    to jo letos je to napinavy ale loni to bylo taky dobry jak hamiltona v poslednim zavode nechali na spatnejch pneumatikach a v poslednim kole uz je tam ani nemel :)
  • Fantomas
    to máš pravdu, letos to je zas za poslední léta docela koukaltelný
  • Fantomas
    já si myslím, že se tu nezesypal ještě nikdo, to je jen nafouklý od novinářů, nedá se tomu věřit. ty klucí nejezdí f1 jen tak náhodou, sem tam může bejt nějaká menší krize, ale nějakej psychickej kolaps tu nehrozí
  • Fantomas
    to netvrdím aladine, viděli jsme jak to dopadlo minulej rok, ale doufám v to, že letos dopadne pro mclaren dobře ;-)
  • Aladin
    ale chlapci,ještě není co slavit,boj ještě neskončil :-)
  • Fantomas
    škoda jen pohárů konstruktérů, ten je pravděpodobně ztracen, jinak to vypadá docela nadějně!!!
  • Fantomas
    ať žije týmová režie, 3x hurá .... :D ale co, dyť je to fuk, týmová režie byla vždy a vždy bude....
  • Zarez
    Zacina me stvat neschopnost ferrari porazit mclaren :)
  • Fantomas
    ale Brano, proč tak silná slova?? :-)
  • Brano20VT
    Mc Chicken je MRDKA ! a preto vyhrá Ferrari !!!
  • von Raven
    me se teda nejvic libilo jak reditel ferrari mluvil o cirkusu a Bernie ze je teda rad ze ferrari dodava sasky :D
  • Fantomas
    no já s penalizací naprosto nesouhlasím, protože sebastien jel po obrubníku a nechal tam felipemu hodně prostoru. felipe si do něj najel sám
  • Zarez
    No jak tak koukam na to videjko tak musim s penalizaci souhlasit - Bur byl jednoznacne pomalejsi po vyjezdu z boxu a mel Masu pustit ... stacilo trosku tuknout do brzdy. Ale taky je pravda ze o massovi nemusel vubec vedet vzhledem k tem titernym zpetnym zrcatkum
  • Fantomas

• Fantomas
    jirko mám, ale tak hlavně legrace musí bejt, nesmíte mě brát tak vážně, trošku provokuju :-)
  • miky20VT
    zarez nedaj sa!!! som s tebou:-) ferraaaaaari...
    Fantomas: hlavně,že ty před očima stříbrno nemáš,viď ?
  • Zarez
    to nema cenu resit. Nerad bych si tu nadelal nepratele hned co jsem se zaregistroval :) ja proste od doby co mam ridicak jezdim ve Fiatu a fandim ferrari.
  • Fantomas
    asi tak, ferraristi maj rudo před očima, takže nevidí nic jinýho než ferrari :-)
  • Fantomas
    když už jsi na to narazil, tak trochu historie ;-) scuderia ferrari vznikla už v r. 1929 a od roku 1948 působí ve formuli 1. to znamená že při vstupu do F1 to byl vyspělý závodní tým. Za to závodní tým McLaren byl založen v r. 1963. Založil ho ruce McLaren, byl to soukromý malý tým a prvních úspěchů začal dosahovat až v roce 1967. Takže tady porovnáváš neporovnatelné. Je to něco jako bys v dnešní době srovnával McLaren (nebo Ferrari) s třebas Force India :-) Za Ferrari odjakživa stála celá automobilka...
  • Fantomas
    máš pravdu, jezdí ostře, ale dřív se takhle jezdilo normálně. v dnešní době už nemaj ostatní pro tenhle styl pochopení. třebas juan pablo jezdil podobně jako lewis a taky se zrovna dvakrát nechytil. jeho souboje s m.s. byly super, nedarovali si ani cm, kolikrát do sebe šťouchli, dneska když do někoho jen ťukneš, tak dostaneš okamžitě penalizaci. to video co sem dal brano je super, to byly závody!
  • Zarez
    A nejlepsi je stejne Ferrari :) v historii F1 vetsinou bojovaly o titul 2 staje a Ferrari bylo dycky jednou z nich :) jsou proste nejlepsi a vzdycky budou. Je to jako Federer (=ferrari) a Nadal(=mclaren)- Nadal je dobrej ale bude vzdycky druhej :)
  • Zarez
    ja sem nemluvil jenom o tomle zavode chlapi :) to jo tady masa mel byt potrestan. Ale rikam jak Ham jezdi jindy
  • Fantomas
    hele, sem četl skvělej komentář Sebastiana k tý jeho penalizaci: „Co mám dělat?“ „Mám snad rozvinou rudý koberec? :D trefil to naprosto přesně!!! :-)
  • Fantomas
    tak tak, nezbývá mi nic jéného než souhlasit. lewis ztratil daleko víc, musel čekat až projede celý startovní pole! (ještě abych se saxem nesouhlasil :D )
  • Fantomas
    jojo, to byly časy, jenže v dnešní době kdyby proběhl takovej souboj, tak dostanou za ty kontakty penalizaci ;-) dneska bohužel rozhoduje dost často o výsledku FIA :-(
  • Innocento
    To je moc pěkný video. Chtěl bych vidět, kterej z dnešních jezdců by takovej tlak tak dlouho ustál.
  • Brano20VT
    v tedy sa závodilo , že z toho behal mráz po prdeli :

• Fantomas
    kde si saxo????? už sou tu na mě dva!!!! pomoooocccc..... :D
  • Fantomas
    zarez, tak určitě ho nemáš rád, protože fandíš ferrari, šoumejkr byl ještě větší zmrd (použil jsem tvůj výraz) a určitě jsi mu fandil ;-) a co se týče toho vytlačení z trati, nepopírám, ale taky za to už hodněkrát zaplatil. přijde mi, že v dnešní formuli se to kolikrát ani jinak nedá dělat, aby jsi někoho předjel, páč předjíždění na předních pozicích se dnes už vidí jen málokdy. každopádně tím ho neobhajuju, dneska mu to zrovna nevyšlo, ale docela zajímavý je to, co řekl kubica, kdyby je lewis nevytlačil a někdo z těchto jezdců zatočil do zatáčky, tak by ho kubica sejmul, protože lewis nebyl jedinej kdo to nedobrzdil...
  • Zarez
    No, F1 sleduju uz delsi dobu a Ham je porad stejnej zmrd. Nedela si rozpaky vytlacit nekoho z trati (mimochodem u Massy sem to dneska videl poprvy a jiny to taky umyslne nedelaj, jen Hamilton), to uz sem u nej videl xkrat a dycky bych mu za to rozbil xicht, a ukazal to i dneska. Jezdit sice umi, ale nechova se jako jezdec F1 - proste musi vyhravat za kazdou cenu. Nemam ho rad. Ja byl dycky blazen do Ferrari a dycky mu fandim ... je mi jedno ktery auto dojede prvni do cile, hlavne kdyz je cerveny. Ferrari forever !!!
  • Brano20VT
    krá krá
  • Fantomas
    docela hustý taky je, jak se mechanici ferrari začali radovat, když felipe roztočil lewise, jsou to očividně féroví chlapci :D
  • Fantomas
    tak FIA dneska opět úřadovala :D, se tomu už akorát tak můžu smát. nemyslím tím penalizaci felipeho ani lewise, ale penalizaci burdaise. massa si tu kolizi způsobil sám, pokud jsem dobře viděl. jinak penalizace lewise za první zatáčku byla tak na hraně, v minulosti už bylo vidět spoustu podobných okamžiků, který se obešly bez penalizace, ale budiž, přeci jenom vyhnal všechny ostatní ven a penalizace felipeho je naprosto v pořádku
  • Innocento
    Jooo, McLaren, to je vercajk :-)
  • Fantomas
    to je můj večerníček :-) bohužel si o McLarenu můžu nechat jen zdát...
  • Fantomas
    moje nejoblíbenější video, auto, snů a .......... ferrari to není ;-)

• Fantomas
    saxo, tak tak :-)
  • Fantomas
    miky, já v tom mám uplně jasno, asi víš co tím mám na mysli, co se týče toho spojení anglicko německý, tak bych to slovo německý vypustil, němce nemám rád a nějradši bych byl kdyby v mclarenu nebyl německej motor :-)
  • miky20VT
    no som zvedavy ako to teraz dopadne ci vyhra plnokrvnik, alebo nemecko anglicky zlepenec:-D co myslite? fantomas? :-)))
  • Coupe20VT PLUS :-D
    no pokud bude točit MClaren do 3 tisíc otáček a pak řadit, tak jim ta 1 nádrž vystačí na celej závod pro oba... :-D a bude double. jenže pak přijde FERRARI se svojí formulí, ve které bude JTD a bude řadit v 1500 ot. a těm zbyde z jedný nádrže pro oba a na 2 závody...
  • miky20VT
    fantomas :-D
  • DooM 20VTLE
    Ne ne ne! To se nemuze stat! ma nekdo cislo na chocholouska ?? .)
  • Fantomas
    tak už si rezervuj místo v blázinci!!! :-)
  • DooM 20VTLE
    Ferrari musi vyhrat ! Musi!!!! Nebo se zblaznim ....
  • Aladin
    :-DDD Ferrari!!
  • Fantomas
    miky prrrr.... to už se mi jako vážně dotklo...
  • miky20VT
    ferrari vymysli a maclaren ukradne.. nebolo by to prvy raz vsakze? :-D
  • Brano20VT
    priaznivci Britsko-Nemeckého zlepenca krákaju ako choré vrany ...
  • Fantomas
    to je fakt, no necháme se překvapit, co u ferráry vymyslí :-)
  • Fantomas
    no škoda že v pravidlech je, že min. 1x do boxů musí, kdyby to tak nebylo, tak by snad konečně dojeli i na bodech :-)
  • Fantomas
    jasně, četl. docela jsem se nasmál. ani ve snu by mě nenapadlo, že by McLaren dal v následujících GP 3x za sebou double a to jim fandím, docela si u ferrari věří.
  • Luxor
    :-)))
  • von Raven
    2 Luxor hlavne at nekladou do mojeho
  • Luxor
    2 von Raven: Mam takovy podezreni ze tyhle slipky by nakladly spoustu vajec do ciziho hnizda :-)
  • Luis
    tohle je nejhezčí téma :-D
  • Fantomas
    miky: co to, co to? :-)
  • miky20VT
    co to co to? :-D
  • von Raven
    zase se ti slepky postaraj o vajca
  • Luxor
    jj, škoda že je zrní pro tenhle druh slepic tak drahý :-)))
  • Luxor
    2 Klouček: víš ty vůbec kolik toho takovýhle vopice sežerou?
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    fšetko treba popíliť, braťja prominou, takhle jsme se to učili tady v česku
  • Aladin
    kuwa,tady se to rozjelo!:-))
    Opice patří do pralesa a né za volant !
  • Luis
    hezky souboj :-)
  • Fantomas
    Marcel vyhrává, na to už nemám odpověď :-)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    taky přidám fotku zabijátora
  • miky20VT
    a toto je prekrasna fotka.-) tie vlajky tam no parada
  • miky20VT
    no tak dam este jednu teda :-)
  • Fantomas
    hezké foto :-)
  • Fantomas
    a nebo tahle, to je taky pkěná fotka
  • Fantomas
    .
  • DooM 20VTLE
    S mikym bych si rozumel :) Taky neco pridam ...
  • miky20VT
    a co myslis preco nemam na policke mclareny? :-D
  • miky20VT
    winers
  • miky20VT
    no nic v zlom ale neni to ferrari:-)
  • Fantomas
    hele, co to má být jako? provokace? když ty takhle, tak já zas takhle :D
  • Fantomas
    .
  • Fantomas
    .
  • miky20VT
    ;-)
  • miky20VT
    taliaan je taliaaan:-)
  • miky20VT
    only ferrari:-)
  • Giallo 1,8
    promiňte - přepsal jsem se :o( Když se podíváš na můj " budoucí vozový park", tak to mám správně ;o) A nevím proč se čertíš - vždyť to tak prostě je....
  • Honza
    když už to neumíte napsat tak se do Ferrari neserte:o)
  • Giallo 1,8
    FIA = "Ferarri Assistance International" to snad ví každej :o(
  • von Raven
    tak at vyhraje nejlepsi jezdec z kterehokoliv tymu, ale ferrari jako tym nesmi dostat nic dokud nebudou hrat jako ostatni
  • TOM
    jojo děsna fraška je špatně že se vyhrava i jinak než na zavodni draze snad se u ferrari polepši
  • Fantomas
    přesně tak, ať vyhraje nejlepší, jen doufam že to bude výhra na trati a ne jako jsme viděli nedávno u soudu!
  • TOM
    at vyhraje nejlepší aat ten nebo ten pro mě bude ferrari vždycky nej :)( nic proti každej ma sveho koně a ja taham za rudý!!!!!
  • Fantomas
    no máš pravdu, ještě není konec, může se stát všechno, ale tak doufám že to McLarenu vyjde :-)
  • TOM
    chlapi serie f1 ješte neskončila a vy si tady vejskate jako by byl mc-laren vytěz celyho serialu ale všem dnum neni konec my se pomstíme a f1 vyhraje ferrari :))
  • Fantomas
    lépe bych to neřekl :-) jsem po dnešku spokojenej, už vedeme i pohár konstruktérů!
  • Fantomas
    nemám rád špagety, pizzu a ani ferari :-) GO McLaren, GO. Dneska měl Massa fakt smůlu, což mu nepřeji, ale z celkového výsledku jsem potěšen. Jen mě mrzí, že to Raikonen rozbil. Sice fandím McLarenu, ale Raikonena můžu
  • TOM
    fandím FERRARI jednoznačně!!!at si fandí kdo chce komu chce ale fandím,FERRARI,jezdím coupe a miluju špagety a pizzu :))
  • von Raven
    ubohemu ferrari cela fia nadrzuje, pritom bez Schumachera a Todta jsou jen zalujici tym na vsecko co se da a kdyz udelaji stejnou chybu tak maji jen pokutu nebo mensi postih nez ostatni... patri jim to, az budou zavodit ferove pak se muzou litovat
    Styď se, mít radost z Massovo smůly.
  • ales
    bohužel jsem to viděl na vlastní bulvy,fanoušci ostatních značek se opravdu od srdce smáli ... kuwy
  • Honza
    :o)
  • nocarret
    saxo je zralej na banán .-)
  • Brano20VT
    Ha Ha Ha
  • Brano20VT
    :-) :-) :-) :-)
  • Jelo
    Ten zvuk fakt dost dobrej . Jinak by se to mohlo jmenovat : jak Ferrari umí prohrát závod. Neuvěřitelný . Ale jinak moc hezký pokoukání . Zajímavý závody.
  • nocarret
    nejhezčí pro mě byl zvuk motoru toho mergla při záběrech z SC
  • Fantomas
    dneska to bylo přímo fantastické, takhle když dopadne zbytek závodů, tak budu spokojenej :-) jen je mi líto sutila, kimi to dneska nějak nezmák :-(
    hmm,nic moc !!!
  • Fantomas
    tak dneska to dopadlo uplně výborně :-)
    jako malej kluk,když jsem začal sledovat motorsport,tak mě uchvátilo jméno Michael Schumacher . Začal jsem ho obdivovat a po přestupu k Ferrari i tuto značku.Od té doby to pro mě znamená to nejlepší a nejúžasnější co může být.Teď nadržuji všemu italskému, Fiat,Ferrari,Rossi......
  • Aljaška
    do loňska jsem fandila Feffari a teď nějak nefím.
  • Brano20VT
    mne je jedno kto vyhrá hlavne ked to bude mat červenu farbu !
  • miky20VT
    aj ja fandim chelsea... ale co sa tyka aut jedine talianske! vivat italia...
  • nocarret
    taky bych řekl....i když Ital je Ital že .-)
  • Fantomas
    dobrej postřeh, to mě ani nenapadlo :-)
  • Marcel Tabor LE 915
    no podle těch kol co tam máš asi fakt ne :-)
  • Fantomas
    no McLarenu fandím už hromadu let (v podstatě celou dobu co sleduji F1) a kvůli tomu že si koupím coupe mu přece nepřestanu fandit, ne....
  • Honza
    jako správnej fanda ferrari mám doma pěknou sbírku literatury, modelů, nějakou tu vlaku, tričko, a občas na sebe naleju parfém ferrari

souhlasím s marcelem..
  • Marcel Tabor LE 915
    to já taky ne a já nechápu jak můžeš fandit McLarenu a mít coupe ? to jako když si dá na VW někdo samolepku Ferrari, no já nevim ale přijde mi to hozený tak nějak, ale je to tak nějak každýho věc kdo komu fandí, to je pouze můj názor ... tu samolepku nemyslim samo místo znaku, pouze nalepenou malou vzadu, já když jí vidim na jiný značce jak italský tak mi to přijde prostě divný..
  • Fantomas
    to jsem ani nečekal, že tu bude víc fandů McLarenu než ferrari...
  • Fantomas
    tak to jsem rád že v tom nejsem sám :-)
  • miky20VT
    nocarret: šumacher tiez nebol talian.. inak kimi je macher.. bol aj v mercedese

itaaaalia
  • nocarret
    je jenom škoda že za ferrari jezdí takovej suchar jako je ten Fin... kua přece italská kára = emoce jak sviň
  • Aladin
    taky jsem Brano fandil,je to super!
  • Honza
    jen pro zajímavost -www.f1liga.cz ..nějak jsem zapoměl na to upozornit , že tam je i privátní liga FCC
  • Vojta
    I já :-)
  • Fantomas
    teď mě asi ukamenuejte, ale musím konstatovat: bohužel :-(
    já jsem totiž fanda McLarenu
  • Brano20VT
    tak rudokožci opet ukázali celému svetu kde že sa to vyrábaju najlepšie autá !