GSM lokalizace auta za 500,- !!!

• Džanek
    ok napajeni by tedy problem nebyl, ale asi zas bude nutne calovat za provoz takove srandy provozovateli servru kam se ty data odesilaji:( Existuje vubec nejaky zpusob jak GPS lokalizator provozovat bezplatne? tedy je nekde bezplatne pristupny server kde lze polohu online sledovat? asi naivni predstava co:(
  • Luxor
    nabijeni baterie? jednoduchy-koupis si USBckovou nabijecku do autozasuvky, k tomu prodluzku autozasuvky a na konci cvaknes a napojis natvrdo... pripadne muzes misto prodluzky pouzit prodluzku s kontrolou palubniho napeti tim zamezis vybiti autobaterie (pouziva se napr. pro lednicky...)
  • Džanek
    pekny napad, jen mozna trochu nepohodle hlidat kredit/za zjisteni polohy se plati a vychytat to automaticke nabijeni baterie, ale to jsou detajly. Mne by se spis libilo neco takoveho: http://www.eurosat.cz/3397-osobni-gps-tracker-tk10 2.html
    je to rychlejsi a presnejsi, ale co s tim napajenim v aute? Luxore ven s tim:)nebo se mi prosim sver na email chegue@seznam.cz dik:)
  • Luxor
    Tohle jsem vymyslel sam kdyz mi corli coupe :-) Ale jsou i lepsi zpusoby jen o malinko drazsi to tu ale z pochopitelnych duvodu resit nechci :-)

Je otazka jestli by floydi neco delali, naposled pred mesicem jsme resili problem s nasim naborenym autem (bylo zaparkovane) kdy jsme na policejni stanici dodali kvalitni videozaznam z bouracky vcetne SPZ a ociteho svedka... Bohuzel to bylo asi malo, mesic se nic ze strany policie nedelo, ztraceny cas 5ti navstevami policejni stanice a nakonec to hodili za hlavu, tak jsme si dotycneho cloveka nakonec nasli sami i presto ze nam policie zadna data neposkytla a musel zaplatit!!!

Chci tim jen rict, ze i kdyz dostanou pachatele na stribrnym podnose je jim to nekdy jedno a neresi...

Policie pro me nikdy nic neudelala a ze mela sanci dost, at se to tyce spousty mensich i vetsich kradezi, jineho drobneho vysetrovani, az po kriticke situace kdy slo o zivoty... nikdy zadny vysledek... akorat se vysmejou ze nejsou nejaka Kobra nebo Policie Las Vegas kdyz po nich chcete praci (vyjadreni jednoho prislunika)...

• Kamil
    Snad to tu uz nebylo:
    http://www.elektroamater.cz/gsm-lokalizace-ukraden eho-auta-pod-500-kc/

Jen by me zajimalo, kdyz mi to auto ukradnou a ja budu tvrdit PCR, ze vim kde to auto je, jestli by neco delali..