Coupéčka v okolí UH :-)

• Rodriquez
    na ICQ
  • Rodriquez
    šak to je kousek.... :-)) máš ICQ???

477369366 - snad jsem to napsal správně, to je kdyžtak moje číslo
  • denisa
    Opravdu moc krásné! Jej tak to asik dneska ne, já jsem z Uherského Ostrohu :-)
  • Rodriquez
    Jojo, to je Lutorovo, 20VT to je nářez.... jednou bych taky chtěl... :-) Jo mimochodem dnes jedu do Uherského Hradiště, možná se tam někde potkáme.... :)) akce byla super, zakončili jsme ji na Disce... takže NO COMMENT :-))))
  • denisa
    Tak to taky doufám. Když bude nějaký sraz zase tak přijedu. Teď mě to vůbec nevycházelo :-( A jak jste si to užili? :-) Dobrý? Včera jsem zase jela přes Otrokovice a viděla jsem to krásné modré coupééé co stává u té řeky nebo co to je :-) Moc pěknééé!
  • Rodriquez
    Jojo děkuju :), snad se někdy domluvíme na nějakou mini akci někdy jindy....
  • denisa
    No jo, mrzí mě to. Tak přeju všechno nej nej alespoň na dálku!!
  • Rodriquez
    Dobrá tedy... ale o dost přijdeš :-)) domluvíme se tedy na někdy jindy...
  • denisa
    Ahojte všichni! Rodri, na ty narozky bohužel nedorazím, mám v sobotu zkoušky a nějak nestíhám s učením. Tak se domluvíme na jindy třeba, ju? :-(
  • Syky
    :D
  • Luis
    syky - práce? nemluv sprostě jo !!
  • Missicka
    Syky: Neplaš ho.. :-D

Luxor: pisnu na icq..
  • Syky
    to zavani praci ;o)
  • Lutor
    no tak to jsem zvědav jakou :-))
  • Missicka
    Lutore, budu mít na tebe prosbu..
  • denisa
    Lutore díky:) Koná se narozeninová akce :-) Kde ráda poznám další členy :-)
  • Lutor
    jinak zdravím noveho člena res. členku
  • Lutor
    up co se děje v otrokovicích že by nějaka coupé kalba :-)
  • Rodriquez
    Šak uvidíš sama, ale problém by v tom nebyl žádný... záleží na tobě...
  • Missicka
    Rodriquez : Hm, tak to se domluvím ještě s jedním.. Nechci otravovat.. Tohle se nehodí.
  • Luis
    není těžké to najít. když projíždíš otrokovicema smerem z napajedel do tlumačova tak uprostřed mesta je parkoviste u billy po levé ruce. tak to tam zaparkuj a rodri nebo kdokoliv se pro tebe staví. je to hned naproti u starého kostela vedle KB
  • Rodriquez
    Pokud budeš chtít u mě tak není problém... ubytoval bych tě u segry v pokoji.,,,
  • Missicka
    Rodriquez. Jak je to s tím přespáním?
  • Rodriquez
    zde je mapa, nejde zabloudit...

http://www.mapy.cz/#x=140300800@y=132905344@z=13@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=Otrokovice,%20Selsk%C3%A1%20kr%C4%8Dma@sss=1@ssp=123311013_126912385_147788709_147228545
  • denisa
    Luisi neboj, z toho mit strach nemusis :-) Ja mam spis strach abych tam trefila, vubec nevim kde to je :-)))
  • Luis
    no vidim ze tam bude plno... uz ted se toho bojím...
  • Syky
    Rodriquez :kde to rozkalime potom az nas z tama vyzenou?mas neco naplanovaneho nebo vymyslime az tam;o)
  • Rodriquez
    Něco kolem šesti.... ale nevím to jistě :-)) snad i víc....
  • denisa
    Jasně, tak já se dojedu podívat na chvíli :-) Kolik nás tam bude členů? :-) Taky vás ráda všechny poznám...
  • Rodriquez
    To tam určitě ještě budem ;-)) bedem se těšit na novou členku :-))
  • denisa
    Tak spíš až kolem 19 hod. bych mohla se dostavit :-)
  • Rodriquez
    Zamluvené to mám od 18.00h, tak když přijedeš nějak po šesté tak to bude v klidu....
  • denisa
    Tam je to moc pěknéééé. Ok, a na kolik hodin tam budete?
  • Rodriquez
    Jmenuje se to Selská krčma, je to v centru Otrokovic..... koukni na mapy.cz u bude to to jasný, je to v pohodě, nemusíš se ničeho bát....
  • Syky
    http://selskakrcma.cz/
  • denisa
    Takže jmenuje se to Stará krčma a je to někde zkraje Otrokovic, jo? No já nevím, to bude šílené to najít :-))))
  • Syky
    :D
  • Rodriquez
    to jsem rád syky, alespoň budu v teple :-)))
  • Syky
    pokud uz Rodriquez nebude na hadry lezet pod stolem ;oD ale ja nejsem hajzl,ja ho v tom samotneho nenecham ;o)
  • Rodriquez
    Tak slavím já 25-tiny a Wendeta 19-tiny (22), neboj se ničeho, cílová destinace je hned u hlavní cesty, takže v klidu, mi si tě najdem :-))), jak přijedeš zavolej nebo napiš a mi tě navedem,.... :-)))
  • denisa
    Coupééé sice jo, ale jeho řidička ne :-))) Ne ne, Billa nevim kde je. Znám v Otrokovicích jen ten komplex u Tesca. Tam sem tam jedzim. Jinak velice nic. A kdo všechno slaví a kolik let? Ať jsem trošku v obraze. A co chcete za dárečky dovést? :-)))
  • Syky
    kde je billa vis?
  • Rodriquez
    Ničehož se neboj, Coupe si cestu najde :-)..... ale kdyby přeci ne, tak muj mobil : 777219157....
  • denisa
    Juj, tak to vůůůbec nevím. Do Otrokovic trefím, ale tam se nevyznááám...
  • Rodriquez
    Je to v Otrokovicích v Selské krčmě, je to u starého kostela...
  • Syky
    ja taky v sobotu vstavam,ale na otocku tam urcite nebudu ;o)
  • denisa
    Já bych se tam mohla ukázat, ale jen tak na otocku, ptž v sobotu ráno brzo vstávám. A taky by mě někdo někde musel počkat, ptž nevím kde to máte přesně...
  • Syky
    cooooo?jaka mini oslava?to jeste bude kalba ;o)
  • denisa
    A kdepak je ta mini oslava?
  • Rodriquez
    To Denis: Dojedeš toho 19. na tu mini oslavu???
  • Syky
    pravidlo montera:hlavne se s tim nesrat....
  • denisa
    Taky si myslím, že to nebude až tak jednoduché :-)) Souhlasím s Missickou...
  • Missicka
    Pokud vím, tak u Hella světel to není zas tak jednoduché.. :o)
  • Koty
    denisa: vymenis to lehce ty origoše vytrhneš a hodíš tam ty nový co víc řešit? :o)
  • denisa
    No jo, já to plánuju pořádit příští rok, akorád jsem zvědavá jak to tam namontuju :-))) Vypadá to fakt krásně, jsem z toho unešenáááá!
  • Syky
    Luis:ja je nemam v garazi,ale na policce nad pocitacem..divam se na ne kazdy den,akorat nesviti :D
  • Luis
    denisa - ja ty světla mám a jsou super.

syky - řekl bych že lepší je mít světla od jirky z krumlova než je mít od helly ale v garáži :-D
  • Syky
    uprimne...tyto svetla dobry,opravdu pekna,sikovna prace,ale oproti hella nic moc...
  • Giallo 1,8
    Třeba bude Ježíšek ;o)
  • denisa
    Super, moc děkuju. Vypadá to nádherně!!
  • Giallo 1,8
    http://www.fiatcoupe.cz/forum/bazar/685-led-zadne- svetla/

stačí se podívat do Bazaru a najdeš šikovný kluky, kteří to dělají a není to ani moc drahý
  • denisa
    Můžu mít malý dotaz? Určitě se v tom vyznáte lépe jako já :-)) Chtěla bych na svoji berušu diody na zadní světýlka příští rok nějak. Nevíte o někom a nebo spíš o nějakých stránkách, kde bych je mohla sehnat nějak za rozumnou cenu???
  • Syky
    Luis:jeste rok a tri mesice a mam to...ono to patnacti centimetrovym kladivkem jde prece jen pomalu ;o)
  • Luis
    Syky - ty máš čas i chodit na forum? ja myslel že doma na koleni vyklepáváš plechy? :-)

Rodri tak bud hodnej a neremcej jo? :-)
  • Syky
    Luis 2.0 20V: psal jsi o "barvě"? ;oD
  • Rodriquez
    To Luis: to by jsi mi udělal??? no teda.... a to budu mít nový gumy, to by mě zcela určito mooooc vytočilo :-)))
  • Luis
    rodri - slovo o barvě a z kamaradství ti jen prorazím gumy !! :-D

ale tak chapu že ho neviděl vevnitř ani neviděl jak tě předjíždím, to by pak mluvil jinak :-)
  • denisa
    Tak to potom ano :-)
  • Rodriquez
    Se jen tak škádlíme, co se škádlíva se rádo míva, viď Luisi :-)))
  • denisa
    No tak kluci nehádejte se :-))
  • Rodriquez
    To Luis: aby sis nerýpnul viď??? :-)) kydych ti měl říct co jsem slyšel o tvém Coupe to bys mě asi zabil... :-)))) kámoš ho viděl jet a pronesl jednu hlášku... ale z kamarádství ti to nepovím..... :o))))
  • Luis
    v jakých končinách, vedle Otrokovice City je praha satelitní městečko :-D
    rodri jestli jsi ho VYDĚL tak se nediv že radši kupaso dělalo že tě nevidí :-D
  • Giallo 1,8
    19.12. mám 2 vánoční večírky najednou - a oba v Brně ;o) takže nepřidal - bohužel...
  • denisa
    A přidal by ses k nám Giallo 1.8?
  • Giallo 1,8
    Já jsem sice brňák, ale na chalupu jezdím do Huštěnovic. Žluťákem teď jenom po Brně, na delší zimní trasy beru Audi quattro.
  • denisa
    Ted jsem si uvedomila, ze muzu spis taky az vecer. A nebo jiny den pres tyden a taky spis az navecer...
  • Syky
    ok draku tak ja mizim..ahoj
  • Rodriquez
    Jé chlape tak to je na mě už pozdě.... sorry... :-((( sorry, doženem to na té oslavě :-)) ničehož se neboj....
  • Syky
    ja mam plan takovy...ted jdu do hospody na piiiva...a domluvim se s kamosem...kdyby jsme se domluvili,tak vyrazime neco kolem pul noci a to bych te zkontaktoval,popr. by jsme te nabrali..ale zalezi na tom jak se s nim domluvim....
  • Rodriquez
    Klidně.... já klidně můžu...
  • Syky
    Aladin:ale nic moc,kdybych vybiral ted,urcite vyberu jine...

Rodri:tak pojeedme tedka do no.6...zakalime jooooooo :)
  • Aladin
    dííky
  • Rodriquez
    SYYK netrhej partu, střízlivět budeš v autě :-)...

Denis:: na náměstí??? u no.6???
  • Syky
    jaaa tak to ja nevim..ja budu moct az navecer...kdyztak beze me..pokecame jindy...
  • denisa
    Tak já budu moct tak mezi 15 - 16 hod. A místo střetu bych asi dala Hradiště, pokud nebude nikdo proti :-)
  • Syky
    Aladin:tyyy jo myslim 8000kc za oba...

Rodri:736639228
  • Aladin
    jaká byla cena těch sedaček Syky,jen cca???
  • Rodriquez
    SYKY mobil..... napsat....
  • Rodriquez
    No já vyjedu tak po třetí, takže vklidu... navrhni místo sřetu... ale bude problém, syky mi musí napsat číslo, sem zjistil že ho nemám...
  • denisa
    Syky: Jsem se dívala na to tvoje fáro, moc pěkné...
  • Syky
    Syky bude strizlivet a navecer by klidne mohl...skoda ze ne mojim bobiskem :,o(
  • denisa
    No jéééje, já jezdím tama každý týden skoro a ještě jsem tam žádné neviděla :-( Ok, to by šlo, ale já odpoledne nemůžu jedině až navečer....
  • Rodriquez
    Denis: bydlím hned u cesty ale dnes bych asi nemohl řídit, oslavoval jsem s rodinou moje narozky... ale zítra se jedu jen tak projet... můžeme dát někde scuka, přiberu i SYKYHO....
  • Syky
    to je hlavni :)
  • denisa
    No to je teda konec :-) Hlavně, že se mu nic nestalo.
  • Syky
    jj ot zelene nema...byl to 20VT ..v zime to rosekal...ted ma 1.8 zlutou a ridi to jeho zena,protoze on nema papiry :D
  • denisa
    Ano, prodává ho a možná i prodal. Viděla jsem fotky a měl to moc pěkně udělané. Je to škoda....To zelené už nemá? Hmmm, tak to je škoda.
  • Syky
    barajk prodava?vzdyt to tak pekne udelal a mel s tim kotel prace...to zelene uz nema,rosekal ho....
  • denisa
    Barák že prodává, ne Coupé :-))
  • denisa
    Je takový pohodář. Ale nedávno jsem viděla na netu, že ho prodává. Takže už tu asi žádné zelené ani žluté coupé neuvidím a zase tu budu sama :-(
  • Syky
    to modre je Lutora..jj ten barak ma pekny,byl jsem u neho nekolikrat..ten chlapek je taky super :)
  • denisa
    Jinak přes Tlumačov jsem jela dneska Rodriquezi a nikde žádné coupééé :-)) Tak kde tam si? :-)))
  • denisa
    Barva je stříbrná metalíza. Já zase viděla jak jsem jela přes Otrokovice, že tam stojí takové modré. Tak jestli ho někdo z vás má....? Jinak taky když vidím kupééé, tak blikám mávám :-) Toho pána co měl zelené tak s tím jsem osobně mluvila. V Uherském Ostrohu měl takovou chalupu krásně spravenou. Sám za mnou přišel, ptž mě viděl jak projíždím domů a dal se se mnou do řeči. Tak to bylo milé :-))
  • Syky
    V Ostožské nové vsi bývá pres vikend chlapek co mel zelene 20VT..ted ma zlutou 1.8 a ridi to jeho zena....
  • Rodriquez
    Ahoj.... klidně dojed Denis, čím víc tím líp... a jakoiu máš barvu?? vyděl jsem v otrokovocích jedno červené, dokonce jsem i mával ale nic.. já jsem z tlumačova to je kousek od SYKYho.. a pak je tu ještě Luis a Lutor.. .
  • denisa
    No to mě povídej, já jela min. týden z UH k nám do Uh. Ostrohu a měla jsem málem 2x rozbité coupéčko jen proto, že se někteří řidiči nedívají do zrcátek!!!
  • Syky
    Rodriquez:samozrejme pokud nebude proti :D
  • Syky
    ahoj ahoj ja jsem z otrokovic...bohuzel mi ted auto stoji na dvore rosekane,takze prvni rada na co si davat pozor...:nejezdit na cervenou ;) sraz je 19.12 v otrokach ale tzo se jen pije,slavi se narozeniny rodrigueze a wendety...takze dojet..
  • denisa
    Ahojky, má tady někdo tento krásný typ auta v okolí Zlína? Já jsem nyní štastnou majitelkou a potřebovala bych nějaké rady od zkušených na co si dávat pozor :-) A nějaký srázek se neplánuje v těchto končinách???