nj jenže kdyby si tohle řekl každej tak vývojáři by neměli prachy ani chuť něco dělat zadara natož přidávat nový auta, tratě atd... sám jsem si hru cracknul, ale jen na testnutí a hned potom jsem si objednal kód na legální odemčení hry. Ale třeba tě to chytne a časem si hru koupíš, už to neni ani tak drahý, navíc český prodjece ti to pošle poštou...
to bych řekl, že LFS je lepší :)
Carlos: musel jsi si stáhnout upravenej balíček už s crackem a po stáhnutí novějšího patche (hra nabízí stažení, kvůli tomu aby ses dostal na server, který nemusí být kompatibilní se starším patchem, kromě toho opravuje chyby v předešlý verzi) už crack nefungoval. Jinak na LFS existujou cracky, ale jen na určité patche a po aktualizaci prostě nefunguje (i když jde, tak jen offline, což je dobrý tak akorát na trénink).
JInak dávat sem odkazy na znelegalizavání softwaru asi není to pravý ořechový ;).
JJ taky se mi více líbí LFS ikdyž rfactor obsahuje více modifikací tak ale určo si stáhnu crack zatím a potom uvidim jestli to zacnu hrat i po netu tak to bych si poridil novy volant ten co mam uz stoji za prd jinak crack mas urcite na gamecopyworld.com
Jo bez placení stáhl sem demo zaregistroval sem se na netu a měl jsem full verzi.Po netu nwm jestli to šlo hrát protože sem to chtěl včera zkusit stáhlo mi to aktualizace a už sem měl jenom demo..( Ale na lfs crack přece není né?Jestli jo tak davaj.Stáhnul sem si i demo rfactor,ale není to tak dobré jako LFS.
bez placení jedině crack, což sice zpřístupní všechny tratě i auta, ale jen offline, takže nelze využít plný potenciál hry a člověk tak přichází o největší zábavu
Soukros: to je fajn :),rfactor má výhodu v množsví různých módů, spoustu reál. tratí a aut, ale co se týče reálnosti ovládání a vůbec chování aut už je to horší oproti LFS. Navíc v LFS už je taky několik reálných vozů (Lotus 7 (LX6), formulka od BMW, F1, a teď brzy vyjde VW Scirocco - což sice nemusim, ale bude tam) a potom je tam spousta aut, kde si vybere snad každej, a co je zajímavý, tak v S2 jezdí většina lidí ve věku 20+ (30,40 a víc let není vůbec vyjímkou, takže jepostaráno o kvalitní závody). A proč hraju?....
Soukros: budu se opakovat, ale doporučuju, já už to hraju s přestávkama přes rok online (s licencí) s kvalitním volantem a je to pecka, nastavování aut, přehřívání a opotřebovávání pneu, hlídání paliva a pitstopů, online systém, online závodění s ¨živákama¨... ;).
Já teď hraju třetí den v kuse NFS:MW. To je reálný až za dva rohy. Ve 250km/h řežu zatáčky a Porsche Carrera skutečně jede až 310km/h, to mi nikdo nevymluví.
Zvládnu už ujet i vrtulníkovi, takže zkušenosti mám a teď šup šup na ostravské silnice =)
2 soukros: souhlas, RBR je do dnesniho dne dle myho snad nejlepsi simulator rally coz je slusny na to ze je starej uz 6let... vsechny ostatni rally mi oproti RBR prisli jak arkady :-) Nebo existuje jeste nejaky lepsi rallycko (co do realnosti v ovladani vozu)?
Jaké závodní hry tedy hrajete? Já casto hrál Formule challenge 00-02 s poslednimi updaty a ted jsem si instalnul Grid a rfactor a musim říst, že rfactor mi přijde hodně reálná hra oproti ostatním jinak Colin je dle mého nazoru out oproti Richard Burns Rally.
Ja mam Thrustmaster RGT Force Feedback Pro - ale bez spojky, radim jenom poloautomatem - packama pod volantem. Nj to co ma Haribo je to nejlepsi co vubec existuje v kategorii do 10tis...
Zdravicko.
Tak tuhle sestavu muzu doporucit,. volant je top! Zatim hraju Colina Dirt a GT. Jestli mate doma dostatek mista a hodnou pritelkyni,. tak si to poridte, u me hraje kazda navsteva a nechce se ji domu :)