Aukce

• Carlos 20vt
    Už sem na 75tis.Zajem je velky co chvili přide email s něakym dotazem..
  • Džanek
    To Sniper: Tech faktoru je cela rada. Jako zakladni bych videl ten prirozeny, tedy to, ze Coupe uz ma proste svoje roky. Dale samozrejme mala uzitna hodnota auta jako takoveho, coz je dane jeho urcenim plus to, ze v zakladnich motorizacich nenabizi az na vzhled nic extra. Je mi ale lito prave 20VT a vlastne i 16VT. Tyhle motory porad zarucuji vysoce naprumerne jizdni vykony za zlomek ceny, kterou je treba zaplatit za stejne vykone soucasne vozy!(a to pri stejnych objemech motoru) Cena presto pada. Duvodem mimo stari bude jiz zminena mala uzitna hodnota, celkove provozni naklady - jak pises,(ktere ale budou vyssi spise jen ve spotrebe ND nez za bezne vydaje na provoz), a mozna image znacky. V neposledni rade ale i nevedomost spousty lidi, ktery vubec netusi na jake urovni ve sve dobe ty motory byly a stale jsou! a tedy nedojde k tomu, aby o tomhle aute vubec uvazovali... Svou roli bude hrat i fakt, ze po takovem aute spis touzi nadsenec nebo mlady ridic, kteri si ho jako nove dovolit nemohli/nemuzou. Bohuzel si v mnoha pripadech nemuzou dovolit ani jeho provoz...cimz pak spousta tech aut trpi. Poptavka je tedy minimalni a tim padem jsou ta auta odsouzena k brutalnimu padu sve hodnoty, jak pise Simarik.
  • Simarik
    Sniper: a)je to o penězích b)záleží na poptávce ! Coupe nemá dražší servis než Ochcávka (2), díly jsou taky zhruba na stejno, ale lidi nemaj prachy, když posloucháš správy a každej den je něco dražší tak lidi kupujou 0,9 - 1,4 a firmy 1,8 - 3,5l... Calibrám odzvonilo a Coupé se dá koupit do 40 000,- ,,pojízdné'' ale stojí to za to ???
  • Bekr
    Klouček:kdyby byly peníze tak už si pro něj jedu :(
  • Džanek
    S tema cenama je to smutny, ale je to proste tak. Aut je vsude 6 pulek. Uz ted je videt ze cenu si bude drzet jen LE a mozna +, ostatni modely pujdou s cenou hodne dolu vcetne obycejnych 20VT:( Sanci budou mit jen maximalne zachovaly kusy v origo stavu, ale to stejne az tak za dalsich par let.
    Necely rok z5 jeste na starych strankach lidi kamenovali majitele Calibry, ktery tehdy pad cen predpovidal a je to tu. V jistem smyslu se naplnuje: "Coupe Forever"...
  • BigBen3
    Klouček: Už za kilo? Problém je v tom,že já to své taky neprodám, prodávám o 15 tisíc dráž než stála generálka motoru:-(
  • Carlos 20vt
    Joo joo je to tak ))
  • Simarik
    20VT za ''JEN'' 90 ??? jeej kam ten svět spěje
  • TOM
    snad neskončí omotana někde kolem jabloně....takovych už tady bylo :((....
  • Carlos 20vt
    Mám zájemce na coupe ,že ho s fleku koupi za 90.. Je to něaka holka ))Tak uvidíme na kolik se dostane aukce jak to bude do 90tis.Tak bude jezdit ve 20VT baba)))chuchu
  • Luxor
    Nj ale nejvíc mě s.re že se k tomu svýmu jednání ani nedokázal nějak vyjádřit... ale to je trošku OT - jen že jsem tam viděl jeho nick tak počítám že tohle téma bude číst protože na netu visí, tak jen ať si propříště uvědomí, že takhle se s lidmi nejedná a mohlo by se mu to třeba na někom méně míromiluvném vymstít.
  • Honza
    ten adis, či kalwero či jak si vubec teď říká s tím pěkně chčije teda...
  • Luis
    ehm... tak už ne :-) přeji at dobře prodáš.
  • Luis
    timo tss pořád jsem tam :-)
  • Koty
    hmm už si na 30 000,- :-)
  • Luis
    pořád je mojééééé :-D
  • nocarret
    to jsem zvědavej jak to dopadne .-)))
  • Carlos 20vt
    No kdyby to nedosáhlo něake slušné částky tak to si určitě něak pomužu.Za 30 bych nedal ani náhodou když se tam pitomé bmw318is s roku 93 vydražilo za 80 tak není možné abych se nedostal na aspon 90..
  • Luis
    konečně!! sakra mi to trvalo :-D ted jsem konečně aspon na chvíli majitelem 220koní :-D
  • Luis
    nocarret - hele rovnou řekni jaká je tam nejvyšší nabídka at to nepřihazuju po stovce :-D
  • nocarret
    už je mojeee .))))
  • Jelo
    Neboj , má tam napsaný že může aukci kdykoliv zrušit - což je myslím proti pravidlům aukra.Takže když bude za málo,tak to těsně před koncem zruší a jeto.Nebo si cenu vyšroubuje přes druhou registraci kam bude chtít. Na aukru se výhodně koupí jen vrana.
  • Luxor
    2 Vojta: U aut ne tam se plati za inzerci, neni provize...
    spis bych se bal zacinat od korunky aby to nekdo nekoupil za 30 :-)

teda ten adis je rychlej, kdyz me mel odnest jeden balicek na postu za 4 mesice jsem se niceho nedockal a pak uz taky nikdy + metoda mrtvyho brouka, ale jak se nekde prodava auto nebo dily je tam okamzite! :-)
  • Vojta
    Jak to prodáš přes aukro, tak ti z toho pak ztrhnou nehorázné prachy za aukci ne? :-)
  • Carlos 20vt
    Tak dražte lidičky )))

http://www.aukro.cz/show_item.php?item=492122366