Obsluha a údržba

• Luxor
    nj OK... :-) ale počítej že od března začnu prudit kde jsou ty oskenovaný obrázky :-)))
  • Ravic inesperto
    tak do roka a do dne:-)beru variantu 2 budu to dělat postupně...děkuju
  • Luxor
    Psal jsem to v nekolika tematech o CZ uzivatelskem manualu tady na strankach a popravde na srazu jsem si asi nevzpomel nebo me nenapadlo se vyptavat jestli ho nekdo nema :-) Uz je to snad v poho, ravic se nabidnul takze do roka a do dne bude v2 uzivatelskeho manualu snad se tehle slavy dozije i moje coupe (se mnou) :-)))
  • Brano20VT
    Luxor čo si niečo nepovedal na zraze manual vozím v aute mohol som Ti ho dat akurát že je v I
  • Andel_Jirka
    No konečně někdo, kdo umí přiložit ruku k dílu. Musíme mu to vrátit :-).
  • Luxor
    2 Ravic: No záleží na tom, jak moc se chceš angažovat :-)

var. 1) NEJLEPŠÍ by pro mě bylo kdybys mi dodal čisté obrázky v rozumné kvalitě (tak 150dpi+) označené v názvech souborů jasně tak aby pasovali k českému manuálu.

var. 2) Celý oskenovaný DE manuál a já si z toho obrázky vyštípu tam kam se budou hodit

var. 3) obojí, plus můžeš var. 2 sám převést do pdf - bude alespoň dostupná i verze v němčině, někomu se třeba může hodit a je to jen o trochu víc práce když už budeš scanovat...

Vyber si sám... Každopádně moc dík za nabídnutou spolupráci jsem rád že se konečně někdo ozval :-) Jinak na to kvaltovat nemusíš, až budeš mít čas, v pohodičce, jen jde o to že se mi předtím za x měsíců nikdo ani neozval že by chtěl vůbec pomoct takže budoucnost manuálu v2 CZ vypadala bledě. :-)
  • Ravic inesperto
    mam manual v NJ oskenuju to...jen obrázky jo?
  • Andel_Jirka
    Je to škoda, že nikdo Luxorovi nepomohl. Mnozí z nás manuál nemají a jak by nám pomohl. Nikdo z nás se nenarodil jako znalec Fiatu Coupé od prvního do posledního šroubku. Divím se, protože Luxor ty obrázky nechce pro potěšení svého oka, ale pro nás všechny. Tak už mu někdo nabídněte pomoc, ostudy. Nikdy nevíte, kdy budete potřebovat pomoc vy.
  • Luxor
    Obrázky nejsou a asi nebudou, protože jsem žádal členy klubu co je mají v origo manuálu aby mi je někdo z nich oskenoval (já už bžel origo manuál nemám) a poslal - všichni se na to co????? Správně, vysrali!!! (Je to už x měsíců) Chtěl jsem udělat v2 uživ. manuálu s obrázky, pár dalšími úpravami, kapitolami a fulltext vyhledáváním tohle bylo jen pro začátek ale skončilo u v1 z důvodu výše uvedeného (lenost jak prase :-)). Takže až mi někdo pošle na mail obrázky, šoupnu je tam a udělám i další úpravy. Děkuji těm co tento příspěvek čtou a budou ochotní obrázky oskenovat a zaslat :-)
  • TOM
    jo to by mě taky zajimalo kde jsou obrazky
  • Edrig
    Je to vynikající,že se objevila česká verze obsluhy a údržby F-Coupé.Dík autorovi.Ale kde najít vyobrazení,které je pod čísly v jednotlivých statích uváděno.