Jaký Euro splňuje Coupé 1.8?

• JP
    Tak 96/69 je ojro 2. Příštího majitele bude nepochybně 3.000,- poplatek neskutečně motivovat k tomu, aby si koupil ekologičtější wagen... Střílet tu chamraď.
  • MINI
    Já mam 1,8 a v TP mam EHS 94/12
    Prej by měly bejt nějaký tabulky pro převod EHS na euro, ale ještě jsem je neviděl.
  • Vojta
    No moje 20VT nesplňuje ani jedničku :-D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    a jaký Ečko má 20VT z 97?
  • von Raven
    JP poprve se shodnem :)
  • Honza
    mam vlastní zdroj:) kdyžtak o tom maj vědět i solidní chiptuneři,protože to je uváděný u typu ŘJ..takže data pro alfu a HGT jsem převzal od sqadry:)
  • JP
    Díky za OT Ravene, ale myslim, že zelený tady nikdo nevolil. Kdyby to bylo na mě, všechny současný parlamentní strany bych smazal ze světa.
    <p>
    Honza: Díky, ale jak jsi to poznal? Já mam v TP jenom EHK 96/69, ale z toho ojro vyčíst neumim...
  • von Raven
    to co volite to tam mate, zeleni maji behat jak greenpeace nekde s transparentama po lese ale ne v politice
  • Honza
    myslím E2,nejhůř E1,kterou má 2l 16v coupe s jendotkama 4Q4P8...beru li to podle našíalfy,která už je E3 a exHGT co bylo E2 (E2 bylo od 1997 do 2000),srpen 2000 a výše je již E3
  • JP
    Resp. Alfa GTV Twinspark 1.8 r.v.2000? Jak poznám, jaký se od novýho roku platí Bursíkovný při převodu?