Brácha od fiata :-(

• Coupe20VT PLUS :-D
    721 505727
  • Lutor
    Coupe20VT - čau řeším stejní problem s nabouraným peugeotem 406 COUPE dej mě prosím tě na tebe kontakt chcu se tě na něco informovat dik
    díky, ale po bližšim průzkumu se začal loupat lak, takže ted už je to jedno, jelikož se to bude stejně stříkat, takže klemíř postačí...
  • HARIBO
    Tri mesice zpet nekdo v Beroune rozsekal taky 3,0 V6 :( Zeptam se Ti po tom vraku.
    hm, to je daleko, ale díky za snahu. každá rada dobrá...
  • bobi
    Ja mam, kamos to robi, ale Slovensko. To ti asi moc nepomoze.
    jinak mám ještě prosbu: kdysi tu byl nějaký odkaz na firmu, co rovná plechy za studena bez poškození laku... nemáte někdo kontakt? určitě bych ji využil na zadní blatník a LP blatník...
  • TOM
    jinak je moc dobrej a rozumí tomu celkem dost :)) a přitom ani mechanik není a umí víc jak vyučenej :D
  • TOM
    jo zatím sem neměl tu čest svezt se ale hned jak to příjde hodím verdikt :D
    už jsem mu napsal... docela jako frajer... ta 406 je fakt dobrá. ale naše coupátka se mi stejně líbí víc :-D
  • TOM
    skus tenhle
  • TOM
    http://www.406.nolimit.cz/vitejte-na-strankach-peu geot/unnamed-22.html
  • TOM
    vydrž
  • TOM
    vím o tehle strance ma to kluk z ovy co znam snad by o něčem věděl on www.406nolimit.cz
    ahoj lidi. mám problém asi to sem až tak úplně nepatří, ale zkusit to musim: přítelkyně včera zbořila peugeot 406 COUPE 3.0 V6. ale jakože dost :-( tři auta na sračku + peugeot. Klika, že je živá a dá se říct i zdravá (sem tam něco naraženýho, atd...) ale já to teď dávám do kupy... je to běh na dlouhou trať, protože je zmuchlanej celej čumák (světla, kapota, nárazník, blatníky, chladiče + stěna + sahary, trubky, hadice) + vylítaný oba bagy, pás řidiče a přednapínač, čelní okno, a to jsem to zatím ještě neodstrojil všechno. a jako bonus to zatím nejde natočit :-(((

přeci jen je to bráška od pininfariny, nevíte někdo o jakýchkoliv dílech?

dneska jsem dokonce mluvil i s někým z Unhoště... sem nejdřív myslel, že je to patrik, ale ne e.

PS: přítelkyně je viník, takže všechno z vlastní kapsy, tak sháním, jak se dá.

díky coupe 20VT