Smutné...

• turbo
    ...
  • turbo
    já ho blbec za 40 litrů prodal
  • turbo
    já měl půllitra na čopra a ten shořel taky ke konci sezony je fakt že sem ho tan den víc proháněl a tak mě to vrátil půl roku práce a 30 litrů v prdeli a aibruš taky - mimochodem to byly plameny na nádrži-náhoda?
  • turbo
    jo máš pravdu jen se nenechat vyhecovat to seš k tomu blízko
  • Ravic inesperto
    poslední jízda se neříká pak se muže stát že bude opravdu poslední:-)
  • turbo
    jedu poslední jízdu před zazimováním a piánko a koukám za mnou letí meďour rakušák krabice limuzína tak sem na to hrábnul a von za mnou chvíli mě pozoroval ve 170 se trochu vzdálil tak řikám a bude klid a najednou sem ho měl vedle sebe a připadlo mě že stojím s tim se nedalo nic dělat-co tam měl za motor to byl drak.a to říkám nenechat se vyhecovat a najednou zatmění a už se neznáš
  • Coupe20VT PLUS :-D
    ano máte všichni pravdu. neni rychle jako rychle... ale na druhou stranu: přítelkyně jezdí fakt opatrně a s klidem a včera dokázala zbořit 3 auta. jela cca 30km/h, vyjížděla z parkoviště, vyhejbala se nějakýmu blbovi, co tam stál jak kreten, škrtla auto, řachly bagy, lekla se, zdupla pedál v domění, že je to brzda, ale byl to plyn a paseka, že když bych ji neznal a nebyla to ona, tak bych řekl, že jela 150km/h... ale jediná klika, že jí relativně nic neni. plechy se nějak srovnaj a nalakujou, to neřešim... proto píšu, že opatrnosti může být sebevíc, ale je to nic platný...
  • turbo
    kluci musíme jezdit tak aby sme taty na těch bezva stránkách mohli žvanit a rozebírat prkotiny o leštěnkách a cukání motoru.... a ne kdy má kdo funus.
  • Andel_Jirka
    Ono se dá jezdit rychle, dravě dvěma různými způsoby, 1) rozumně, opatrně, 2) jako prase. Člověk nemusí jezdit jako s hnojem, aby neriskoval bouračku - ale musí při tom MYSLET.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    for wokoun: každej, kdo si koupí takovýhle auto (konkrétně 20VT) chce jezdit ostře (pro někoho jako hovado...)
  • JP
    Problém neni ve výkonu. Je tu několik lidí co měli turbo od autoškoly a přežili to i s autem... Jenom to chce myslet (což je někdy s těma koníkama pod kapotou těžký).
  • Tlama
    mazec...ještě že když já udělal řidičák byli jenom škodovky 100vky, na nic jiného sme neměli
  • Britka
    to je hrozné :-( chudák kluk...snad takhle už nikdo nedopadne...to coupe mě děsí, připomíná mi to moje...hnusnej pohled....
  • Luis
    upřímnou soustrast :-(
  • Aljaška
    je to smutný:-(
  • Luxor
    120 na tachu není zas tak málo na to že ještě chvíli letěl... v 18ti je i těch 96KW dost není potřeba turbo stačí horká hlava, když si vezmu že jsem začínal se třetinovým výkonem a stejně mi to kámoš rozsekal v zatáčce - v 90ti, a to byla už slušná centrifuga... No snad už v coupátku takhle (smrtelně) nikdo bourat nebude...
  • DooM 20VTLE
    Njn je to smutne! Ale aspon kdyz nekoho vezl tak mohl jet trosku rozumeji! Ale to se dobre rika ja mit v 18ti takovy auticko taky nejezdim 50kou...
  • JP
    :-( Možná neodhadl zimu, resp. nelepivost studený gumy... Taky jsem si ještě nezvykl na zimní gumy, který proti letním zoufale nedržej (kromě sněhu, kterej je v Praze pár hodin ročně). Ale zamrazilo mě, vypadá na tý fotce stejně jako moje, snad se mi něco podobnýho nepovede...:/
  • Bramborák 16VT
    Měl 1.8 16V a tacháč byl prej zaseklej na 120...
  • Andel_Jirka
    Pane jo.. :-(. O důvod víc, proč jezdit opatrně. A i když máme pod kapotou spoustu koníků, moc neblbnout. Tohle za to nestojí.
  • Vojta
    To měl 20VT? Pokud ano , tak se tomu skoro ani nedá divit. Čerstvý řidičák, bez zkušeností, silná kára a nevybouřené mládí, to je životu nebezpečná kombinace. Snad se to tu už nikomu nestane. :-(
  • Vojta
    Je to hodně smutné a hodně časté. Ale můžou za to kraviny. Btw musel ject jako totální čuně, když z toho auta nezbylo skoro nic.
  • rogy
    tak to je fakt sila, najsmutnejsie na tom je ze si este poriadne neuzil zivot...
  • Fantomas
    brrrrrr, běhá mi mráz po zádech, to je síla... :-(
  • Bramborák 16VT
    Tomu klučinovi bylo 18 a měl papíry měsíc... Bydlel 10 km ode mě.http://pribramsky.denik.cz/zpravy_region/pb-namnic e20081104.html