Zazimování

• von Raven
    nezatahovat rucku :)) to je reseni :))) nejlevnejsi oprava krom vymeny zarovek
  • JP
    Kdyby nebyly francouzský, tak by se měnit nemusely:-))
  • nocarret
    je mi jasný za jaký barvy bojuješ .-)) pust si ajsko proberem 3G .-)
  • Fantomas
    karle, myslím že to nebude problém francouzů, ale spíš němců, že vyrábí takový šroty na kterých je obtížný vyměnit svíčky ;-)
  • nocarret
    jo a dělá šmejdový svíčky!!! víte jaká je pakárna je na tom německým šrotu vyměnit!!!!
  • Brano20VT
    nikto nemože mat nič proti národu čo žere žaby a slimákov , že Karle :-)
  • Fantomas
    nocarret, hele pane, máš něco proti Francii??? :-)
  • Jelo
    50000 na žhaviče někdy nemusí být moc - kór když je to rozvážková služba,taxi nebo něco takovýho furt nastartovanýho.Ale pravda je že kvalita úplně všeho klesá.Hlavně ať je to levnější na výrobu a ať se to klidně za rok posere. Bohužel až tak jsme jako lidstvo dospěli :(
  • nocarret
    já včera nechal transportera stat venku pred barakem a po dvou hodinach uz jsem ho nenatočil, takže jsem dneska měnil svíčky, ze 4 byly 3 v hajzlu, řikam si jak je to možný dyk tam jsou sotva 50000 a pak jsem na ně koukal a vidim "Made in France" a bylo mi to jasný .-)))
  • Brano20VT
    ja s coupe v zime nejazdím ale u ducata mi ručka zamrzala tak som nechal vymenit komplet lanovody ručnej brzdy a teraz veselo zatahujem :-)
  • Vojta
    V zimě ručku nikdy nezatahovat samozřejmě, pokud nestojíš v hodně prudkém kopci :-P A dveře stačí dokola namazat lehce inulonou a nepřimrznou :-D
  • Aljaška
    dnes jsem tu ručku řešila, ode dneška ji nezatahuju. S brzdícím autem se moc dobře nejezdí:-)
  • Koty
    stává se vám že vám po ránu přimrzne ručka a dveře k autu?? :D většinou lezu druhýma dveřma ty se přilepují min ...už chci jarooo
  • Aljaška
    tak já se po jednom svezení v zimním autě(citroen ZX) rozhodla, že to teda néééé a v neděli se nazuly zimáky a budu jezdit do ledna coupéčkem.
  • nocarret
    moje stojí taky v garáži už bez nárazníků - bude upgrade .-) na svezení si počkáme asi i když jsem slyšel že tohle má bejt vrchol zimy .-)
  • Simarik
    moje je zazimovaný pod střechou a už teď probíhají práce na jaro. kdyže se má oteplit ??? :-D
  • Vojta
    Já jsem dneska musel sáhnout po monďákovi. Coupátko má letní bez vzorků :-)
  • Koty
    1
  • Koty
    uz u vas taky padá?? :-)
  • nocarret
    hele ty máš zas hlad viď .-)))
  • nocarret
    dobytkové .-))))
  • von Raven
    poslete mi to na mejla taky :D
  • Luis
    aleši hod mi to taky do maila :)
  • Vojta
    Ales: Posli mi pls tu fotku na maila..sem si to nestihl ulozit :-D
    Díky
  • Luxor
    buchtu jsi smazal a toho ptáka nesmažeš? to je pozitivní diskriminace homosexuálů :-)
  • nocarret
    deleted by nocarret .-))
  • Luis
    pěknej červenej limit :D jen jdou blbě vidět tapecy na dveřích :-D
  • ales
    to je na píču,uznejte sami :o))
  • Aljaška
    Alešku já su taky od Brna a se mnou špatný zkušenosti nemáš :-))Tak bacha jooo, na Brno mě nešahej. Raven bude někde od Ostravy.
  • Aljaška
    no nevím proč by baterka musela chcípat, já loni autem nejezdila a ani za zimu jsem to nastartovala tak dvakrát a baterka byla a je v pohodě. Nic odpojovat nebudu ani letos. Nasrat:-)
  • nocarret
    jasný Gialo v klidu, alesi raven je větší asie jeste .-)
  • Aladin
    neber to špatně,bylo to myšleno jen na jednoho konkrétního člověka...
  • Giallo 1,8
    Co zas máte proti brňákům... :o( Nemůžeme tady na sebe být trochu hodní....

• Jelo
    Raven není vůbec od Brna - jen ti chtěl poradit (pokud každý rok kupuješ novou baterku) :)) Občas (často) se tady totiž objeví někdo,kdo takový věci nezná a překvapí ho to.A "od" Brna jsem třeba já :)) - už jsi se mnou měl nějaký "nejlepší" zkušenosti ? :D
  • ales
    von raven:nepamatuju si tě, ale asi budeš velký borec nejspíš někde od Brna s těmi mám jen ty "nejlepší" zkušenosti,jeden z důvodů proč sem radši už moc nechodím ...
  • von Raven
    kondom by mel vedet ze zapojena baterka chcipne i kdyby tam chodil kazdy den to natacet :) tak samo da rozum ze i zima ji vadi takze nechapu proc machruje ze umi litat a pak kupuje na jare dve baterky
  • Honza
    coupe jsme tento rok ještě řádně neodzimovali:) baterku z něj jsem přendal do tipa...na jaro tam asi pujde gelovka..
  • Luxor
    ales :-)))))) se nediv je to preci von raven (baron Havran)
  • turbo
    ještě to v soboto projedu a pak zazimuju.mám v plánu vejfuk,dálkáč,ledky do světel a lakovat OZety.Nevím jestli nemám natakovat plnou je tady za 25.
  • ales
    ty woe tady to vypadá,že někdo chce učit kondora lítat :o))
  • von Raven
    tak baterku odpoj aspon jeden kontakt a mas klid, zapojena ti asi stejne do jara nevdyrzi
  • JP
    Coupé je sice taky umytý a dá se říct zazimovaný, ale jak bude sucho, sůl v nedohlednu a teplota nad nulou, tak se bude jezdit:). Dneska jsem ho chtěl ráno vytáhnout, ale bylo celej den tak hnusně, že jsem radši jel Alfou bez STK...
  • Brano20VT
    ja dufam že bude zima jak vlani , tak že si zajazdím ak bude pekne
  • ales
    tak já to zazimoval už včera i s motorkou,počasí nic moc pro italské plnokrevníky,už to vidím jak na jaře kupuju 2 baterie :o(