moje coupé

• Max
    2 Zarez, co je to za znacku tech alu kol a jak jsou velike? diky.
  • BigBen3
    Klouček: Tohle přesně se mi stalo na tom mym motoru,jak jsem ti prodal
  • Zarez
    zatim moc uprav neplanuju, preci jen stale studuju a nejsou penize. Pres leto zas musim neco vydelat. Ale pristi rok koncim skolu a pujdu makat takze finance uz budou ... coupe se bude mit jak v bavlnce :)
  • Luis
    barva pěkná, motorizace skvělá a spráskání toho nacisty velká pochvala:-) ty kola se mi nelíbí ale tak to se dá vyměnit, souhlasím s přidáním LE kitu. bude to mít hned něco navíc :-)

přeju hodně spokojených kilometrů a spráskaných hlupáků co si to chtějí rozdat a neví s kým mají tu čest :-)
  • Vojta
    No mi to dělá už snad skoro od koupi to, že na studeno ráno když startuju a pustím klíček, tak to ještě dál samo zachrastí jednou škaredě..za tepla to nikdy neudělá. Doufám že to je startér, ale ten se mi zrovna taky nechce měnit. Sám to nedám a na servis teď nemám prachy.
  • ROSSI 20VT Plus
    Patriku, jak poznám, že se závada blíží? Většinou jdou z ložisek dost nemilé pazvuky, tedy čekat na ně a na první náznaky opotřebení klíňáku, nebo měnit preventivně co, dejme tomu, 20tkm? Díky.
  • Innocento
    Když jsem měl 16VT, tak se mi ten klíňák začal takhle třepit. Rány jako kráva a byl jsem rád, že se to nenamotalo dál. 20VT jsem kupoval s přesně touhle závadou, naštěstí nebyl motor potkanej, a tak šlo o celkem výhodnou koupi.
  • Carlos 20vt
    Tak to si zkontroluju diky za radu.
  • Carlos 20vt
    Jinak kola se mi líbí fiat je dával na 1,8 na poslední last edition.
  • Carlos 20vt
    Kdo ti dělá rozvody? To není jen tak vyměnit jenom řemen.Musí vyměnit kladky,ložiska.Řemen je naddimenzovaný ten to dycky vydrži,ale ty ložiska odcházeji včas a potom zahnriemen schaden.
  • Zarez
    kola jsou 16 pneu 205/55 r16. Auto je ted u mechanika na vyme svicek, oleje a rozvod. remene. S tim filtrem dik za radu zavolam tam at tam daji vetsi
  • BigBen3
    Zarez: Motorizace a barva pochvala, kola se mi nelíbí.Podle mě se nehodí...Jinak dobrý. Apochvala za spráskání TT:-)
  • TOM
    objednano :)) dik
  • Carlos 20vt
    Hm hm ja mam olej champion.A zdá se byt moc dobrý.
  • TOM
    innocento fajn tak tohle je radnej filtr !ten beru hned :D
  • Innocento
    Sorry za kvalitu...
  • Carlos 20vt
    Ja mam OL 518. Ten malý bych nedal ani do sekačky..))Ten větší je velký jak ta krabička.
  • Innocento
    http://www.brzdy.cz/eshop/champion/katalog_champio n_filtry_osobni_detail.php?druh_filtru=oil&par tno=F108&f1=FIAT&f2=Coupe&f3=2.0
  • TOM
    diky :D
  • Innocento
    Velký se dělají Champion F108 na www.brzdy.cz
  • TOM
    hah zajímava diskuze u nas maji jen ty maly chtěl sem ten puvodní co sem vyndal velky se prej už nedělaj co je to za typ označeni co tam ted maš?
  • Carlos 20vt
    Chu chu tak se těš na boj.Ja na to šel se šroubovákem a kladívkem ))A taky to brzdí olej s větším filtrem mám o pul baru větší tlak..
  • TOM
    ja dal malej snad ho potom dostanu ven :D
  • Carlos 20vt
    A pozor na olej filtr kupuj ten větší.Ta druhá varianta je na hovno ja ho tam měl a ani nesel vyndat ptže se k němu nebylo jak dostat žádnym připravkem je o polovinu mensi..no hruza!!
  • TOM
    barva je užasna a ty kola myslím že org.z plus by byly hezčí
  • Koty
    Vypadá super...kola nejsou špatný, to jsou 17?? Jina bych dal LE kit a bude to jeste hezci :-)
  • Andel_Jirka
    Moc pěkný kousek :-). Kola jsou zajímavá a líbí se mi moc ta barva.
  • Zarez
    Mimochodem libi se vam ty kola ??
  • Zarez
    Diky za ohlas vazeni pratele :) privezl jsem ho z Frankfurtu. Spokojenost zatim jo auto jede super. Je to fajn pocit mit 220 koni pod kapotou ... predevcirem jsem v souboji spraskal Audi TT ze ani nevedel ci je. Je to proste mega auto
  • TOM
    pěkny :)
  • Edrig
    Podle mého názoru tato barva vozu nejen sluší,ale je i nejpraktičtější.Odráží sluneční paprsky,není na ní patrný prach ani bláto.
  • Fantomas
    odkud si ho přivezl? podle převozek bych řekl že je ze stejnýho kraje jako bylo moje :-)
  • Carlos 20vt
    Hm pekne pekne..A co spokojenost?
  • Zarez
    A zezadu
  • Zarez
    a jeste jedna fotka
  • Zarez
    Jinak porad jen pisu a jeste jsem vam ho ani neukazal ... tady je - 2,0 20V turbo