pozor na STK

• turbo
    jo nák tak ale ten konec dopad jinak kde by sehnali stejný coupatku a tak sem vodjel s vodřeným
  • Luis
    správné :-)
  • turbo
    ten jeho rezatej kepl byl tak votřískanej že na něm nebylo co skurvit tak sem vzteky kopal do svý gumy abych chlapa nezabil-ten bonzovat nebude.domu sem jel jak prdlej -ještě že sem to nerozflákal
  • POL 20VT
    Napsat SPZ a hodinu nehody,zavolat chlupatý,zůstat na místě, sepsat, nečekat! Pokud ujede nevadí, si ho zjistí a je to pro něj velká potíž! Když to nenabonzuješ tak se může stát že to nabonzuje on a pak seš v p...:-) K tomu si ještě sežene svědka, pak je to dvojtá p...:-)
  • BOBAN
    ALJAŠKA
    ..kdybych tě neznal tak bych tomu nevěřil hihi
    ..jo a koukej se ukázat bud tak hodná :-)
  • bobi
    Okamzite si mal volat policajtov. toto uz ti nikto nezaplati.
  • turbo
    Aljaška - máš pravdu já na to čuměl jak vejr a hlavou mě letělo vyklepávání a stříkání a taky co ož na tom autě bylo práce a teď ten vůl se do mě trefí no je 13 tak co chceš a to sem byl včera na vyjjíždce na Dářku a tam si vedle /všude bylo hafo místa/dva vořeši postavili motorky a jedna se za chvíli svalila-ale to vyšlo těsně -ty auta sou magnet.každej to chce vočumovat a tak se na nás lepí.
  • Aljaška
    vždy vše řeším na místě a to hned, jednou do mě na křižovatce nacouvala ženská, jen seotočila do čeho to vrazila a jak jí blikla červená tak odjela. Já nechala auto státpřes koleje a normálně jsem se rozběhla za ní. Dohnala jsem ji na dalším semaforu, málem jí urvala dveře, seřvala ji, napsala si značku a zavolala poldy. Na cestě ke svému autu jsem slyšela jak tamzvoní tramvaj-samo že na mě, tak jsem vlítla i do tramvaje, seřvala tramvajáka a bylo. Nenechám si to líbit. Toto nesnáším. Nenechala bych ho odjet.
  • Fantomas
    jestli máš iniciály, tak neváhej a nahlaš to na pojištovnu
  • turbo
    to auto navíc nebylo jeho a a tak prej at seženu barvu,že by to spravil a už jel na STK- mám iniciály ale nevím co dál-jemu moc nevěřím aby to nezkurvil a auto s pojistkou je někoho jinýho a tak sem asi v .....víš kde. Doma se ti to rozleží a seš chytrej ale tam? Proto to sem píšu aby ste byli na takový akce připravený a nečuměli pak jak já
  • turbo
    z boku haupna - ta oblina k mlhovkám je promáčklá valikost dlaně no a vorvanej nárazník -světla přežily-jinak prej sem tam neměl stát že když couval tak se díval na opačnou stranu a tam nic nebylo!!!!!!!!!!! vidlák!!!!!!!!!!!!ani se na to nemůžu podívat
  • turbo
    dneska sem byl na stk -auto prošlo ale když sem si rovnal v autě těch hafo papírů co vám daji tak do mě nacouval jeden křupan v holikách v rezavim favoritu - tak sem vzteky bez sebe.to auto je snad megnetický.