Prokousané kabely

• Britka
    Jelo: nooo ja to nechám na sprejích,psíka stejně nemáme....spreje to jistí :-)
  • Jelo
    Pochcaný od psa je blbost.Ale pokud dáš psovy do boudy hadr,necháš ho tam nějakou dobu a pak ho schováš pod odhlučnění kapoty,nebo posbíráš pár chomáčků psích chlupů,který někam dáš aby nebyly vidět - tak máš vystaráno.A jestli to ucítíš,tak jsi buď pes,nebo sis čuchla ke kytce od létajícího Čestmírá :)) Jinak ty spreje vyrábí kdejaká firma a stojej od 100 - 250,-
  • ROSSI 20VT Plus
    Britka: šak já bych si to tam taky nedal, němci jsou hoveda... :-)
  • Britka
    ROSSI 20VT Plus : no fůůůůj :-D já radši teda vyzkouším co psali ostatní...něco voňavějšího :o) protože až bych někde na srazu otevřela kapotu,tak by si asi mysleli,že jsem prasoň :o)
  • Britka
    von Raven : číči jsou doma :-) ven je nepouštíme :-D
  • ROSSI 20VT Plus
    ano to znám, mě zase veverka sfiňa bydlela v airboxu pod filtrem, měla tam natahaný oříšky a gumovou krytku paraboly, která byla skoro celá sežraná(asi ji použila jako dveře :-) ), jak já se ji nahledal... .Ještě se mi ztratila zátka od nádobky ostřikovačů, tak nevím kde ji najdu. Mimochodem, v německu se to řeší tak, že se dá do motorového prostoru klacek omotaný psíma chlupama, nejlépe pochcanýma. Nedělám si prdel... .
  • Coupe20VT PLUS :-D
    jj. taky sem se s tim setkal jak na předešlim autě, tak i na coupe. na obou mi ty kurvy rozkousali tapec zespodu na kapotě... a před cca 14 dny sem nechal auto v práci, jelikož jsem čekal na nárazník, až mi ho přivezou, a přijdu, že si umeju auto i motor a ejhle otevřu kapotu a na svodech leží krysa jak tele. když mě viděla, tak začala zdrhat. jenže moje wapka byla rychlejší a než stihla zdrhnout, tak se šprajcla mezi nosníkem a rozvodama a jelikož byla fakt vyžraná, tak jsem na ní tu wapku chvíli podržel... chtěl sem ji naučit plavat, ale už se to nikdy nenaučí... ta wapka jí po chvíli přeci jen procedila kolem toho nosníku na zem. její život byl ukončen 17:36 místního času :-D
  • von Raven
    pasticky ke kazdemu kolu, ale divim se kdyz mas tolik kocuru doma :) mozna min slechtit a vic jim dat nazrat maso :)v druhe garazi kde mam auto s kerym se jede jednou za mesic mam takove piezzo pulzni piskatko, docela dobry mysi uz nechovam... jinak oblibena jejich strava pry byval trabos tak si ho kup a postav vedle :D
  • JP
    jj, dej tam PePo, nejradši někam ke svodům a myši nebudou problém:-))
  • Syky
    s tim se setkavam normalne...prekousane kabely k lambda sondam,zapalovaci kabely,podtlakove hadicky apod..nejlepsi zazitek v praci co jsme meli kdyz jsme sundali spodni plast pod motorem a vypadlo kote :D
  • bobi
    Je. Existuje taky sprej, ktory hlodavcom smrdi. Uz si nepamatam, ako sa to vola, ale vyraba to firma Normfest. V praci tomu hovorime tekuty kocur. Odskusane aj na LKW- funguje to.
  • turbo
    s myšákama je problém-jdou za teplem motoru a pak nudou neví co by-to ti postaví i hnízdo a taky sem viděl jak na křižovatce skákaly z vedlejšího auta.ale k věci -prej pomáhaj všelijaký vůně,voňavý visačky,podpalovač pepo,vlasy v punčoše,vysokofrekvenční pípadla -tak nevím co zkusíš
  • Britka
    Tak dneska jsem byla v servisu,protože mi auto poslední dobou poškubávalo a přišlo mi že tolik netáhlo. Tak jsem se dozvěděla že mi myši prokousali kabely ke svíčkám,nejdřív jsem si myslela že si ze mě dělá srandu,ale když mi ten kabel ukázal tak jsem normálně nevěřila svým očím,fakt to bylo ohlodaný!! Stalo se vám to také někdy?není nejakej přípravek třeba na natříkání aby to ty mršky odpuzovalo?