Misto kde pujcit pritelkyni 20VT - praha?

• Missicka
    Luis: To když já půjčila coupé kámošovi, tak se otačel na hlavní a uprostřed cesty napříč mu to chcíplo.. :o) Vůbec nejel jak na potvoru kamion! No, trošku ve mě zatuhla krev! Jinak coupé už nepůjčuju..
  • Luis
    od toho jsem přece tady :-) tak první cesta do tesca, blbec jsem zapoměl otočit kola a slečna kdyz couvala tak mi malem čumakem rozflakala mazlika o vedlejší oktavu ale stačil jsem zařvat ... auto v pořadku ale slzavé udolí :-( do tesca jsem dojel ja a od tesca už jela slečna a vše bylo vp ohodě. takže první cesta mazlika v novych rukou se povedla :-)
  • Missicka
    Luis: :oD ..abys neremcal. :o)))
  • Luis
    tady je nějak moc feromonu :-D
  • Missicka
    Aljaška: Plně s tebou souhlasím.. Někdy je sranda pozorovat, než ženská zaparkuje nebo od někud vyjede.. :o))) Sama bych asi své coupé ani Miláška ženské nepůjčila. Coupé řídili jen 3 chlapi a jen kousek, pak jsem je hnala! :o) Miláška nesvěřím už vůbec.. No prostě auta a chlapi se nepůjčujou.. :o)
  • Aljaška
    Musím se přiznat, že když někdo jede jako pí... tak je to chlap:-) a všeobecně vůbec je na silnicích převolováno. Na parkovišti zase vedou ženský, to je taky pravda.
  • Luis
    jani no ja to řekl tak že mam par kamaradek které řídí dobře :-D
  • Janinka 2.0.16VT
    Luis: no ona je fakt unikát ta potřebuje do ruky tak akorát nas...,ale některé řídíme líp jak leckterý chlap,vííííš?
  • Luis
    jani - tak řekni sama že to není možné...
  • Luis
    tohle není možné, to je snad nahrané. jsem se díval a té paní trvalo přesně minutu než zjistila že volantem se dá i otáčet. ale nic proti ženám ,mám i pár kamaradek které řídí dobře.
  • Kamil
    Neda mi to:) http://www.stastnevdovy.cz/videa/idioti-hlupaci-sa sci/dama-na-parkovisti.html - nic proti neznemu pohlavi. Ja jen ze tohle potkavam u BBC fitnes casto. Misto Pola to byvaji Cayenne, X5 a podobna mega auta jako stvorena pro zeny na preplnenem parkovisti..
  • von Raven
    jo 20VT ja sem cet kde se da pujcit pritulkyne :D
  • Kamil
    Missicka:Zadna vec, ale nase draha polovicka preci:) Proto jsme opatrni. Sami s ni jezdime bezpecne jak v bavlnce a nechceme aby se ji cokoli spatneho stalo..
  • Missicka
    Missicka: Teda pánové, moc nám ženám nevěříte.. :o) Mlavíte o nás tak jakoby vaše plechové miláčky řídila nějaká "věc". :o)
  • Kamil
    Kdyz je misto, tak to vzdy dam pres dve - alespon to nikdo neodre.
  • Luis
    parkování bude muset na dvě místa a pak vyrovnat, ale to se naučí, taky jsem neuměl a naučil jsem se.
  • miky20VT
    no na coupe sa jej bude dobre jazdit... je to predsa perfektne ovladatelne auto.. len horsie to je z parkingom inak drzim palce:-)
  • Luis
    tak zatím to byla jen zkouška na parkovišti u tesca a tam mě mile překvapila že jela dobře... ale tak silnice je něco jiného... uvidime, maximalně budu kupéčko prodávat na náhradní díly, nebo budu mít o důvod víc vyměnit to s patrikem za novou turbínu :-D
  • miky20VT
    nezabudnem prvy krat ked isla... hovorim jej, sak si pridaj trosku nech zopne turbo.. a ona jedna hned na obmedzovac a to bolo 0-70 asi 2sec:-) ale musim ju pochvalit na babu velmi dobre.. hm hm mala dobru skolu.-)) a luis ja som nad tym tiez najskor rozmyslal, hlavne ked isla niekam sama, ale casom ma to preslo:-)
  • Luis
    mě to čeká asi taky, jen nevím co jí provedu jestli mi to rozseká...
  • miky20VT
    jan paukovic - vitaj v klube zelenych spolujazdcov:-))))
  • Kamil
    Luxor: supr, presne to hledam - kdyztak mi ma mail posli kde presne bydlis a treba phone a ja se stavim.
  • Innocento
    2 Jan Paukovic20VT : Aha :-)
  • Jan Paukovic20VT
    Innocento-tak to neznáš tu mojí ta dala plnej předjela 3 auta a ješte se smála jak to jede super proti její Tygře ja seděl jako splujezdec a shaněl se po pemprskach.
  • Luxor
    u nás na sídlišti máme velkej parking na kravení plus je tam méně frekventovaná silnice - taky jsem tam poprvý půjčoval coupé mladý a ani ve 120ti na mokru když to řízla na parking mi to nerozsekala :-))) mrkni na video, parking je vidět v první minutě <br> <br>

• Innocento
    20VT je pro dívku jako stvořené. Jediné, co jí bude možná vadit je tuhá spojka a připrav ji na overboost. Plnej u 20VT dá jenom chlap. Ženský mají na tohle rozum. Jinak bych se nebál.
  • Kamil
    Ahoj, shanim nejaky vetsi plac. Idealne aby to byla vetsi asfaltova plocha, kde bych mohl pujcit prituli 20VT beze strachu, ze kdyz da plnej, tak ze to nekam nacpe.. Vite o necem v praze a okoli? Ona jezdit umi, ale neni vyjezdena a 20VT nikdy neridila;-)