Přední led diodová světla...

• Warhol
    kapota se da vymenit, zasahy do nosny kastle se blbe napravujou, jestli jsi videl novy zadni svetla a vicko kapoty na luigiho coupe
  • LWQ
    Warhol: no ja nejsem moc zastancem nenapravitelnych uprav ... Tedy radeji bych to udelal tak, aby se to dalo bez nasledku sundat ...
  • Warhol
    primo do ty hrany, vyriznout kus plechu a vylisovat tenky plexi do puvodniho tvaru
  • LWQ
    Warhol: myslis na kapotu velmi k okraji ci na kastli tam kde se privira kapota ? Zajimava moznost a LEDky umeji byt i dost skladne + ten plech to muze velmi dobre chladit ... Musim se poradne podivat jak to tam je delany a kde je misto ... :-)
  • Warhol
    co lemu kapoty? moc mista neni, ale zkusit se to da
  • LWQ
    Warhol: spis sem premyslel o vyhnuti se pohyblivym prvkum a osazeni LED svetel takove konstrukce, kdy zapinanim prislusnych sad LEDek nasvecuji ten a onen uhel, kdyz zjistim napriklad halovym snimacem na rizeni ci s prispenim gyra/acc. meteru ... elektronika typu arduino bude i dost predimenzovana - tedy teoreticky i nejaky ATTiny ci snad i operacnich zesilovacu, komparatoru ... :-) moznosti jsou ;-) jen moc nemam domysleny kam ty svetla umistit ... :-D
  • Warhol
    svetla nataceci pomoci serv nebo tahly od rizeni jak stara DS?
  • LWQ
    kisik: diky moc za odkaz - vypada to skvele !

Elkar: souhlas - udelat to tak, aby to bylo vkusny a funkcni ... :-) uz sem premyslel i o adaptibilnich svetlometech na prisviceni do zatacek :-D
  • Elkar
    coupé bych tím nehatil. to auto je z 90. let a podle toho má vypadat.
  • kisik
    http://tuning.autodoplnky.cz/denni-sviceni/svetlom ety-pro-denni-sviceni/led-modularni-svetlomety-pro -denni-sviceni-homolo-s130060684
  • nocarret
    Luxeony to bude svítit jak hovado
  • LWQ
    kisik: kde to sehnat ? vyrabis to ?
  • kisik
    v nárazníku za mřížkou ..
  • krisz
    Som si isty ze mlhovky maju zapnute,oci ma tak vydim :DDD ale fakt ,raz mi zastavili tak ze mi boli zapnute mlhovky a nepovedali na to nic,takze zatial pohoda...ale zase v madarsku pred troma rokmi zato som dostal 500kc :DDD
  • LWQ
    nuni: to mas taky super ... :-) zjistil sem, ze mam kapku rozbitou tu plastouvou mrizku, takze bych ji vymenil za komaxitovanej tahokov (napriklad) a osadil do toho tyhle svetla :-) kdes je sehnal ?
  • LWQ
    kisik: mas to fajne udelany, tak bych to prave chtel ... jask to tam dostal ? 2cm nize, to merit asi nebudou :-D
  • kisik
    Mám denní svícení (s homologací :-))v nárazníku ,ale o 2cm níž,než mají být :-/ .
  • bubAk_
    nuni: jo ty tvoje vypadaj pekne :)
  • nuni
    Mám světla na denní svícení zabudované v masce a jsem dokonce i v toleranci umístění podle vyhlášky,což je u Coupé největší problém z důvodů úzkého předku.Už si neumím představit,že bych měl ve dne pamatovat na rozsvěcení světel.
  • bubAk_
    proto si lidi zapinaj na starych autech mlhovky a jebu na to, a pak se divi ze maj flastra....
  • bubAk_
    to Ravic: ja si myslim ze maj denni sviceni ne? oktavky myslim , zvlast policejni zda se mi za kdosi se tu uz bavil o tom ze si lidi mysli ze to sou mlhovky ale jsou to praveze svetla na denni sviceni....
  • Dr.Ravic
    krisz: a jsi si jistej ze maji ti poldove zapnuty mlhovky? nejsou to cirou nahodou svetla pro denni svícení?
  • krisz
    Ja som to vyriesil inak,aby som nemusel zapnut cez den xenony,zapnem mlhovky!!! :DDD a seriem na to,lebo tu v plzni aj poldove na octavke cez den maju zapnute len mlhovky a ty novsie auta ani nepoviem,len mlhovky pouzivaju...
  • LWQ
    Prave sem resil, abych nemusel pres den svicin xenony, tak dat do mrizky masky tyhle diodova svetla pro denni sviceni, ale bojim se, jak by to vypadalo.

Chci aby to bylo decentni, schovany a ne jako "wow-efekt" typu Audi svetla ci angel-eyes na BMW ...

No asi zkusim nejaky vybrat, nasladko namontovat a uvidime jaky to bude ... Dam vedet ...
  • Syky
    svetla z barchetty maji jiny tvar takze nepasuji do diry od svetel coupe....
  • Rodriquez
    šlo by to vyzkoušet?? napasovat světla z Barchetty na Coupe??? Alespoń jen jako, jak by to vypadalo, jestli má někdo tu možnost to vyzkoušet a hodit fotku na web....
  • Innocento
    Mě by to přišlo škoda. Světla u Barchetty se mi tolik nelíbí a u Ferrari F50 taky nic moc. Kdyby na to přišlo rovný sklo, asi by to vypadalo hrozně.
  • Luis
    coupe samo o sobě má originální světla... jen by mohl někdo vymyslet rovný plast nebo sklo at to nevypada jak žaba v tůňce...
  • Missicka
    Luis: To je takové, co má ledky i v kolech, zrcátkách, snad i stěračích..?? Mě osobně budou stačit xenony. :o) Angel Eyes jsou typické pro Baworáky, denní led zas pro Audi.. Nevím.. Třeba někdo něco vymyslí i pro coupé, ale tohle by bylo jak pěst na oko. :o)
  • Luis
    angel eyes tam jdou dát, wolfman to dokonce myslím má.. akorat jelikož jedno světlo má o hodně větší průměr než druhé tak to nevypada dobře podle me. ledky jdou do světla dát, to vím stoprocentně, jelikož vím že jezdí jedno coupé, střibrno modré které má ledkové světýlka snad uplně všude a jsou i ve světlech...
  • Kamil
    Na coupe bych je rozhodne nedaval. Udelat neco jako angel eyes by byla lahoda, ale nejaky pasky fakt ne. To spis treba jen ctyri diody(2*2) do narazniku jako obrysovky pro efekt..
  • Rodriquez
    To Luis : Mě osobně se to na Coupe nelíbí, jedině kdyby to šlo dát nějak do světel jako u Audi, ale s tím asi pan Pinifarina asi nepočítal, takže neeee, ale dík moc za nabídku....
  • Luis
    bigben- souhlas to je paráda. ty světla vypadají jako ovladač na ruce který měl predator :-D ty světla se mi fakt líbí, asi si koupím to auto :-D

rodri - presne tak jsem nad tím uvažoval. vše již mam sehnané, jen montáž :-) ale premýslím nad tím že to tam ani davat nebudu, takže jestli chceš můžu ti to prodat...
  • von Raven
    ta Rodriguez verze neni spatna, jinak sem nasel http://www.kuncicky.cz/automaticky-spinac-svetel-A RSSMART/ coz by melo resit zapinani xenonu az po nastartovani
  • Syky
    tak to ma/bude mit luis
  • Rodriquez
    jestli chcete LED světla ala AUDI, mrkněte na tohle

• BigBen3
    Ale nejvíc nejlepší didodový světla má stejně Lamborghini Reventón. Hlavně ty vzadu (slint slint)
  • von Raven
    jj Ondry pres tu cocku to pere jak krawa a na denni sviceni by to stacilo ale v noci by to bylo slabe tam uz musi nastoupit halogen nebo lip xenon a zas pak ta dioda bude krapet vadit v primem svitu, katastrofa to neni ale jaks e podivas do svetla pod uhlem tak ji tam uvidis. proto jsem je dal do toho plechu co dela tvar svitu do spodni casti a otocenou do paraboly
  • BigBen3
    Led světla na Audi je největší pecka poslední doby,ale na coupé se podle mě nehodí.Nejkrásnější je,jak jsou zšikmené a dle toho je zšikmený i přední nárazník.K tomu kastle A5 a výsledkem je nejkrásnější auto za posledních několik let. Teda podle mě
  • von Raven
    ja jsem to vyresil tak, denni sviceni to neni, ale z potkavacek sem vyvalil zarovky ven, opticky akorat zuzuji auto oproti svetlum, ve svetlech mam xenony a svitim jen timhle, jinak jsem si udelal vevnitr vypinac na ledky, ktere sem dal do velkych svetel ke xenonum a zapojil na parkovacky, takze parkovacky mam tam kde potkavacky, otocil jsem je diodama dovnitr tak to jsou jen takove bludicky co nejsou ve dne videt ale vecer tam sou pekne bile kulicky, stajne porad svitim xenonama ale kdyz jsem je otocil smer cocka tak o pralo docela fest a myslim ze by se dalo jezdit jen na to a setrit xenony, ale blbe se tam uchytavaji a pak trosinku zavazi a ubiraji xenonum plochu osvitu
  • Luis
    těším se na foto... jaměl v planu obojí ale ty světla co tady jsou tak jsou samo o sobě originaly takže jsem upravil jen zadní a přední asi nechám osudu... jen možná dám do dálkových xenony takže kdyz sednu na dalnici v koměříži a zapnu dálkové xenony tak budu svítit kupéčkářům z prahy do zrcátek :-D
  • Innocento
    U Audi nádhera. Z tohohle důvodu bych je ale na Coupé neimplantoval, stejně tak 'angel eyes' atd.
  • Dave 1,8
    V hlavních světlech si to moc představi nedovedu(esteticky),zajímavější by byla přestavba mlhovek.
  • Ravic inesperto
    Otázka...jak se Vám zamlouvají???myslím ty origo např audi,a když ano,jaké by byli na coupe?a byla by velká práce integrovat je do předních světel coupe???