Přední nárazník

• Luis
    pak dej vedet až budou patriku...
  • Luxor
    2 Klouček: OK, díkes za odpověď, dej vědět až budou ready...
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    Modena je stejně vysoká jako originál. Předpokládám,že F1 bude také stejný !!!
  • Bekr
    v zimě ještě ne,ale neni o moc nižší než origo původní,myslim že nebude zase takej problém...
  • Fugasik
    Tak nakonec budu mít F1 a uvidím jak sedne ale stím vrtáním určitě počítám...Bekr jel si sním už i v zimě?
  • Luxor
    Patriku, kdyby ho bobi nakonec treba nevzal tak me pripis do poradniku... :-) mmch Patriku nemas nejaky jiny tuning naraznik ve zluty? :-) mmch jak to vypada s vyrobou/prodejem modeny jax nabizel a jaky to je/bude presne typ?
  • Bekr
    Fugasik: nárazník F1 trochu brousit,hodně vrtat ale sedí celkem lehce,čekal jsme více sraní s tim :)
    Jinak jako Jirka,stejně se bude znovu dávat do plniče atd
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    Fugasik: nárazník Modena a myslím každý jiný laminátový nesedí. Je to výlisek osekaný sekyrou. To znamená urob si sám !!! V plniči sice byl,ale stejně musíš brousit,brousit,vrtat,brousit apod. A lakýrník ho stejně do plniče dá znova.
  • bobi
    Patriku buru ho!! ozvu sa ti.
  • Luxor
    taky fotku na mail, dik :-)
  • Fugasik
    Prosím nemáte někdo číslo na Adama?ze styling dílů?...a ještě jaký máte zkušenosti s nárazníkem modena a F1?jsou v plniči?seděj přesně? moc díky
  • Fugasik
    .....tut
  • Fugasik
    Prosím kloučku taky o fotku dík
  • bobi
    Posli mi prosim fotku na mail v jakom je stave a dohodneme sa. dik
  • Luxor
    jj fotka by se hodila, resp. spis by me zajimalo jestli je "skvelej" lak a pak by me zajimala vyska toho spoileru, protoze mam Posterta kterej x krat dostal ranu a vim ze tenhle spoiler je moc nizkej na bezny jezdeni (resp. skakani pres retardery, prejezdy atd. :-)msdesign mi prijde na tom vyskove dost podobne, ale nazivo jsem ho nevidel, jen foto... jinak bobi ma samozrejme prednost... jen zvazuju v budoucnu koupi novyho narazniku pze me nebavi to furt opravovat.... :-( Jinak Patriku co ty modena narazniky, budou uz? a bude dvou nebo triderovy?
  • bobi
    Patriku, vzmenit origo za tvoj MS by si nechcel? Co by ma to vyslo? mas fotku?
  • Fugasik
    Díky kloučku ale spíš půjdu do modeny nebo F1....
  • Fugasik
    Nemá někdo neorig nárazník?někdo mi nejspíš tuknul auto přiohnul čumák a nárazník to odnesl tak musím koupit jinej...co nejrychleji,ale nárazník kterej opravdu sedí....!