co to kua bylo???

• Fantomas
    http://moto.sport.cz/clanek/136444-mclaren-vedeni- zavodu-nas-dvakrat-ujistilo-ze-hamiltonuv-manevr-b yl-ok.html
  • Dr.Ravic
    Jelo: tak to máš teda recht:-)
  • Jelo
    ale Doktore myslím to tak že oproti tomu jak zpočátku Turek mluvil jen a jen ajen a jen o stříbrňácích,tak už je to o moc lepší.Pokud dělal 7let v jejich týmu,není se ale čemu divit :) a oproti Pouvovi je ten jeho komplic doopravdicky borec.
  • Innocento
    Neviděl někdo tu tiskovku, kam poslali z novin nějaký vemeno, který o formuli nevědělo absolutně nic? Když došlo na dotazy, tak se chtěl blejsknout a tak směřoval jednomu týmu trapnou otázku typu "Kdy si myslí, že technologicky doženou týmy jako jsou Ferrari a McLaren?" Nastalo ohromný ticho, rejpnul do něj starší soused a povídal "Chlapče, tohle je dodavatel pneumatik Bridgestone!!" :-)
  • Dr.Ravic
    teda Jelo, mám přesně opačnej názor. Turek je podle mě vázanej nějakou smlouvou k mercedesu a je to znát z každé věty. a ten druhej týpek je absolutní babrák. formulím fandí, ale moc se nevyzná. já sleduju F1 od roku 1993 tak si myslím, že jsem celkem v obraze... a z tohodle týpka vždycky kvetu... Wendysek by mohl vykládat jak tu vždycky nadávám:-)))
  • Jelo
    K těm komentátorům : ten týpek co je tam teď s Turkem si myslím že je konečně někdo kdo tomu fandí,baví ho to a rozumí tomu.Turek už konečně není jen jednostranný stříbrný šíp a že o tom něco ví,to nám nikomu nemusí dokazovat.Ale "pana" Pouvu ( myslím že se tak jmenuje ten co je ve studiu),tak to je fakt "eso".Nechápu proč tam mají někoho tak moc nesympatickýho a fakt děsnýho. :))
  • Fantomas
    máš pravdu, ledovej čumák to je a je pravda že zapadá spíš do mclarenu
  • Dr.Ravic
    mě osobně Kimi moc ve Ferrari nesedí. podle mě zapadal spíč do mercedesu. Ferrari je itálie a tam tenhle ledovej čumák nezapadá. s láskou vzpomínám na to, když Schumi vyhrál svůj miliontej závod a radoval se na bedně jak malej kluk...
  • Fantomas
    jsem fanda mclarenu, ale proti ferari nic nemám. Ale třebas schumi byl můj nepřítel č.1, kdybych měl jmenovat pilota F1 který je mi nejvíc nesympatický, tak to bude právě on. Kimi mě nevadí, možná proto že jezdil v mclarenu. špatnej jezdec to rozhodně není, dle mého názoru je lepší než massa, ale vypadá to, že ho to nebaví a taky to podle toho dopadá
  • Fantomas
    no asi se všichni schodnem na tom, že všichni komentátoři za posledních XY let stojí za houby
  • von Raven
    jj ferrari je dobra znacka, nemeli by si to ale posravat delanim ze sebe ublizenych, takovi kdysi nebyli, ja sem fandil Montoyovi a ted Lewisovi, je mi jedno za jaky tym pojede, pravidla jsou dana a nikomu se nelibi vyhravani v boxech a pochybuju ze nekdo bude fandit vyhram u soudu
  • Aladin
    přesně,Schumi byl prevít a moc tam chybí!Kimi tam je omylem,třeba se ho na příští sezonu zbaví...Massa má muj hlas!
  • Dr.Ravic
    to Fantomas: největší tragéd byl ten debil co to komentoval kdysi na Primě. to jsem se musel dívat s vypnutým zvukem...

to Raven: Ferrari fandím už strašnech let a i proto mám Ferrari pro chudý. je ale fakt, že od te doby co tam není Schumi tak fandím jen týmu, ti dva pseudozávodníci stojej za kulový (teda hlavně Kimi)
  • von Raven
    z ferrari se stavaji chudacci, auta jim chcipou, kdyz vyjizdeji nebezpecne v boxech tak se ten prestupek resi az po zavode aby pro jistotu neprisli o naky bod tak jen pokuta, kazdy od nich spionuje, kdyz nekoho vytlaci a on to veme pres travu a nasledne je pusti tak jak musi aby nebyla vyhoda a hned zase predjede tak to je ublizeni jak svina . co tam neni Jean Todt tak tak stoji cele ferrari za hovno
  • Jelo
    A mě je to trošku fuk.Chleba by stejně nebyl levnější kdyby vyhrál kdokoliv.A že je ve formuli na prvním místě jen politika a peníze - to víme asi všichni.Je velmi smutný že se o vítězi rozhoduje u stolu v nějaké kanceláři.Potom je úplně zbytečný vymejšlet nějaký hovadiny jak nalákat diváky k větší sledovanosti.Podle mě to lidi přestává bavit právě kvůli takovejmhle tahanicím a přerozdělování stupňů vítězů až po odjetých závodech.

Mimochodem : Raikoš je pro mne trošku zklamání.A taky by mně zajímalo co dělal v posledním kole Sebastian Bourdes,když byl v polovině posl.kola na 3.místě a dojel až 7.(teda pokud jsem dobře koukal) :))
  • Brano20VT
    Pre Saxa : Ferrari podnet k vyšetrovaniu nepodalo ! http://formule1.auto.cz/novinky/ferrari-nekomentuj e-rozhodnuti-komisaru.html vidím že niektorí z vás su tu tímoví fundamentalisti :-)
  • Fantomas
    máš pravdu, beru to jako jedno velké spiknutí :-)
  • Fantomas
    je fakt, že komentátoři občas melou uplný kraviny, s tím souhlasím :-), ale pořád jsou naprosto úžasní oproti tomu joudovi ve studiu, to je největší tragéd, který kdy něco komentoval
  • Aladin
    je to tak Brano,mají představu jednoho velkého spiknutí :-)))
  • Brano20VT
    fanušikovia Mc... trpia paranoiou a stihomamom , trochu mi to pripomína USA tý tiež za všetkým vidia alkaidu :-)
  • Dr.Ravic
    fandím odjakživa ferrari, ale tohle rozhodnutí bylo fakt dost mimo. ale s tím nemá podle mýho ferrari nic společnýho. to je přeci na fia, že dovolí takovejhle ulet. ja osobne si myslím, že za tim stoji Bernie eclestone (kua nevím jak se to píše), protože chce aby to bylo vyrovnaný a napínavý= tudíž větší sledovanost. a co tady někdo psal(tuším že fantomas) co povídali komentatoří,tak to nemůžete brát moc vážně, ti dva kašpárci co to komentují mělou strašný sračky. pokaždé když se dívám tak mi zvednou mandle. divím se, že tam ještě jsou...
  • Fantomas
    jasan, uvidíme jak to dopadne...
  • Fantomas
    termín ještě není určen
  • Fantomas
    tak špionážní aféru asi už necháme být, protože by to bylo na dlouho a už je to dávno za náma :-)
  • Fantomas
    oficiální tisková zpráva, ale asi to nebude k přečtení ani po zvětšení
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    Jsem velkej fanda Ferrari a tohle se mi taky zdá bejt trochu přitažený za vlasy. No jo no,Ferrari dostává pokuty a ostatní penalizace.
  • Fantomas
    to je pravda, ale s tím už nic nenaděláme a v podstatě bohužel ani neovlivníme penalizaci lewise...
  • Fantomas
    spojení fia - ferarri funguje velice dobře, co se týče loňské gp maďarska, tak bych to přičetl na vrub špionážní aféře, těch rozhodnutí v neprospěch McLarenu bylo víc, prostě jim to chtěli co nejvíc znepříjemnit, ale to je už dávno pryč, je nová sezona, ale co se týče rozhodování fia se asi víceméně nic nemění
  • Fantomas
    saxo: GP maďarska 2007
  • Fantomas
    pokud chtěj trestat, tak budiž, ale u všech stejně, kdyby to bylo obráceně, tak nevěřím, že by udělili stejnej trest
  • Fantomas
    o rozhodování FIA se dneska komentátoři bavili, myslím že šlo konkrétně o posouzení nějakého prohřešku u ferarri a u nějaké jiné formulové soutěži, výsledek byl stejnej prohřešek, ale jinej postih
  • Fantomas
    tak je fakt, že je do konce ještě 5 závodů, ale každej bod může rozhodovat, třebas jako v minulé sezoně kdy rozhodl o titulu jen jeden jedinej bodík, ta penalizace se mi opravdu nezdá
  • Aladin
    souhlasím Fantomasi,já jen psal jak to bylo uvedeno oficialně ve znění FIA
  • Aladin
    do konce sezony je ještě 5 závodů,proto se mi ta bodová změna nejeví jako nějak zásadní...jsem pro Ferrari,ale i tak se mi toto rozhodnutí FIA zdá velmi nestandartní a nerozumím z čeho přímo vycházely...
  • Fantomas
    saxo - dávam ti za pravdu, aladin - vyšetřován byl za předjížděcí manévr na kimiho, neříkam že byl uplně v pořádku, byl hodně tvrdej, ale jelikož se vrátil zpět za kimiho, tak by to mělo být OK, nicméně kimi šel do dalšího souboje taky hodně tvrdě
  • Fantomas
    nemám nic proti ferarri, ale proti fia, posuzují stejné nebo podobné věci dvojím způsobem, v 99% případů ve prospěch ferarri, sice ve vedení je pořád lewis, ale rozdíl bodů se výrazně zmenšil na 2 body, oproti 8...
  • Aladin
    Hamilton byl vyšetřován kvůli chování v posledních dvou kolech...bodově se toho tolik nemění...
  • Brano20VT
    Ja neviem čo nadávate na Ferrari , ked to maju na svedomí tratoví komisári !!! Sa preberte
  • Fantomas
    absolutně nechápu, FIA by měla změnit název na Ferarri, páč v podstatě je to jedno a to samý
    doufám že odvolání se povede!!!!
  • Dr.Ravic
    Ravene, poprvé s tebou souhlasím:-))) to je vojeb... úplně jsem se trefil s nadpisem: co to kua??? no tak tohle nechápu
  • von Raven
    tohle je teprv vojeb http://moto.sport.cz/clanek/136265-hamilton-byl-po trestan-za-predjizdeni-v-belgii-tak-vyhral-massa.h tml
  • JP
    Já jsem spal doslova:-) Vzbudil jsem se akorát na posledních 5 kol a taky jsem nechápal. Nejlepší byl ten moderátor, měl jsem pocit, že si pro něj brzo přijedou:-))
  • von Raven
    parada Lewis jede :) uz sem si rikal ze ho proste nepredjede ale prostridali se hodnekrat ale ikdyz na vode riskuje tak umi :D
  • Dr.Ravic
    Ted jsem dokoukal formule 1 a musím přiznat, že Kimi Raikonnen mě dokáže vždycky překvapit:-((( kua... ale ty poslední 2 kola byly fakt mazec, do té doby jsem skoro spal, ale tohle mě fakt probudilo...