Nový majiteľ "raritného" brava 20vt ;)

• HGTer
    Kapscha: dík,budem sa snažiť aby sa malo skoro ako v bavlnke :) som si vedomí toho,že je ich len pár kúskov celkovo,takže sa tak budem náležite k nemu aj chovať ;)
  • Kapscha
    hlavne ho pekne servisuj a udrzuj drzim palce : )))
  • Invi
    Samozřejmě gratuluji k hezkému autíčku ;-)
  • HGTer
    hej hej ja som ten šťastlivec :) a presne tak, dotiahnuté dôležité veci na ňom už sú a detaily sa poladia časom, zima je dlhá ;)
  • Honza
    raritní je i v tom smyslu že to je konečně do konce dotaženej projekt bravo 20VT i "našich" končinách.. ostatní jsou/byly takový rychlokvašky:)
  • Abyss
    Takze to ty si kupil to bravicko od Paľa. Je to fajn vediet ze vynimocne auta putuju z dobrych ruk do dobrych ruk. Vela stastnym km :-)
  • HGTer
    Zdravím coupáci:)Viem že to sem asi moc nepatrí nakoľko osobne nevlastním FC, no nedá mi sa nepochváliť z novinkou v mojej garáži a to: FBravo/HGT/20VT :) jedná sa o krásny voz povodne prerobenom v rodnej vlasti a kúpil som ho od pedantného majiteľa a zároveň klubáka nickom: Pavol :) takže každý kto ho pozná a mal s ním tú česť debatiť isto vie o jeho vysokej "ujme" na zdraví v rámci diagnózy italcars :D (sorry palino) proste som happy a dúfam,že bude poslúchať, z HGT sa to samozrejme porovnávať vôbec nedá po všetkých stránkach je to úplne iná dimenzia :) budem oň pečovať ako sa na "raritku" patrí, ps: Pavol díky moc za túto jedinečnú možnosť vlastniť niečo tak unikátne :) časom pribudne isto aj pár záberov naň ;) no aspoň jedna pre hrubú predstavu :)