tak schvalne..

• Elkar
    Dyť já ho jen popichuju. :)
  • Warhol
    peťas neřeš to, nějakej rejpal se vždycky najde, kdo ho koupit chce tak si ho koupí, kdo ne tak o tom bude jenom kecat, kdyby se někde objevil limit co je 100% z originálních dílů s komplet původní nepoškozenou kastlí, tak první otazka by byla proč ho prodává teď a neuklidí ho někam na 20 let a ta druha by byla asi cenovka....
    ps: z těch vaček šli brousit jenom ty atmosféricky a už je konečně mám hotový doma, na ty ostatní by se muselo navařovat, a to je prasečina... chceš ty ostatní zpátky, nebo aspoň ty dvě ať máš zase tamten motor komplet?
  • Scoupe
    jestli ses to nedocetl tak se asi budes muset naucit cist:) viz: proc by to melo byt z neceho skladane? je to origo Le zadna placanina.. Pro ty mene chapave neni to skladane z vice aut, koupil sem to jako LE a taky to tak prodavam, jestli nekdo bere ze to je skladane i tim ze tam je vyfuk raggazzon ktery jezdil i na jinem cope tak pak neni co resit...:), nebo nevim co si mam myslet pod dotazem z kolika to je aut skladane co konkretne e tim mysleno, mistni odbornici by to mohli vysvetlit..
  • Elkar
    Atak z kolika aut je to LE skládaný? Jsem se nakonec nedočetl :O
  • amadeus69
    Jak píše Ondra pod to bych se podepsal, nevím co vám jebe. Všechna coupé mají životnost většiny dílů dávno za sebou takže chtít coupé které má 100% původních dílu je p*čovina :)
  • bubAk_
    presne.. ondro nwm co jim jebe... ale musel sem se taky zastat
  • Coupe20VT PLUS :-D
    hlavně, že všichni tady máte coupátka z původních dílů...

pokud mění věci plug and play, tak to snad není problém ne?

nebo někoho snad sere, že na coupe 98 má třeba nárazník 99???

nechci se nikoho zastávat, ale když budu mít třeba ošmajdanej volant, tak nevidím problém koupit jinej a vyměnit ho...

Jak se podle vás opravujou bouračky?

Si jako dáváte auta do FIATU a necháváte všechno měnit za nové origo věci? když už se třeba mnohdy ani nevyrábí...
  • bubAk_
    s Petanem problemy nejsou, a i kdyby slozil coupe z jincich coupecek tak co?
    coupe jak coupe, hlavne ze soucastka je ok ne?? je ... rozhodne neojebava... to se o patrikovi rict neda... nejdriv v pohode a pak to zacal omrdavat jen aby videlal u me uz ma mit vacky narvane v prdeli.. nwm co u ostatnich ale ma tam mit toho dost....
  • Scoupe
    jeste ze sem prodal za svuj zivot jen 2 coupe..:) prvni 2,0 16V ktere melo ko motor stavcel se tam novej a na nem GO, takze tam to rozhodne plati tohle porekladlo a druhe 20VT smoula z toho sem bral brzdy a podvozek XYZ a daval tam nove kotouce a desky, a motor kterej dleal strachal..:) vazne me to tady bavi..:)
  • mrkinHGT
    :D
  • Warhol
    skoro všechny...
  • Scoupe
    ty me znas? no to asi hodne spatne, nejsem Patrik, rekni mi kolik aut co sem proda byli skladane z x dalsíich?
  • Maxxxx
    Napis svuj email, kamarad shani
  • Maxxxx
    No proto, ze te znam.
  • Scoupe
    jo jeste huli turbo, co je to za dotaz? proc by to melo byt z neceho skladane? je to origo Le zadna placanina..
  • Maxxxx
    když tak napiš mi mail,
  • Maxxxx
    Z kolika aut je to složený?
  • Scoupe
    s raggazzonem a odrenejma dverma +predni blatnicek kolem 80 000kc
  • Maxxxx
    Scoupe. Kolik za stříbrné?
  • Scoupe
    tak sem ho dnes trosku vykoupal a je to hned lepsi to auto 2roky nikdo nemyl des bes tady pozuje s braskou 545 a 1298
  • mrkinHGT
    taky začnu časem sbírat coupéčka :D
  • Scoupe
    tak dnes probehla vymena alternatoru(hrozna prace), remenu a kladek , zalepeni jendoho kola a cekala me prvni projizdka a jede paradne je tam nejaky soft a vazne moc pekny na to ze auto stalo temer 2roky bez pohybu sem spokojenej jen ten bordel vevnitr a plesnivej koberec me moc netesi..
  • JardaITC
    jj dej foto
  • Janinka 2.0.16VT
    Ten inzert tam není tak nahod foto
  • Abyss
    jaj tak, sorry, meno predavajuceho som si nevsimol, myslel som ze to bol tvoj inzerat a do 5min sa ti nan uz niekto ozval :)
  • Scoupe
    no to asi protoze sem ho uz koupil..:)
  • Abyss
    tak su tam nejake investicie to je fakt, ale ak by to slo na diely ( co by bol ovsem hriech) tak by si z neho vydoloval vacsie prachy, teda aspon si to myslim... ale inzerat mi pise ze uz je predane... co to ?
  • Scoupe
    ABS, spojka, turbo, kosmetika, nedobiji , kladky na centralni remen a tak..
  • Abyss
    to je na tom vadne len to turbo ? Ved ten Limit ma daleko vyssiu cenu... aspon na tej fotke vyzera ze je cukrik..
  • Scoupe
    proc preklep? to cervene jsem koupil za tu cenu..:)
  • Abyss
    scoupe- nacom frcis ? crack alebo extaza? v tej cenovke mas tusim preklep nie ?
  • Scoupe
    http://www.sportovnivozy.cz/48139-fiat-coupe-20-20 v-turbo-limited-ed-liberec
  • Abyss
    fotka by nasrala viac ako tie 3 slova :)
  • Scoupe
    stribrne Le prodam..
  • Yaris45
    Další do sbírky pro tebe jo ?
  • Scoupe
    tak jo dovezl sem si LE..:)
  • JardaITC
    Uz je večer :)
  • Denis 1,9 JTD:(
    Si mě nasral už teď...musím čekat do zítra, bo u vás večer je u mě 3 ráno.
    Takhle budu nasraně čekat, proč být nasraný :D
  • Scoupe
    by me zajimalo kolik lidi dneska naseru..:) vice info vecer..:)