Řeším dilema

• Luis
    spíš bych to viděl jen na tu střechu....mam světle modré coupeé takže ten protiklad by mohl vypadat hezky...
  • von Raven
    prave uvazuju o tak 10cm prouzku na predek kapoty nejak tak ze by to prekrylo znak ///// a zaroven fungovalo na kaminky pac tam to obcas chyta, strecha by v tom mohla byt taky dobra, ale jak rikam na cele auto ani omylem
  • Luis
    ale tmavá karbonová folie na střechu nemusí být až tak špatny napad ne?
  • von Raven
    jo no, poskrabe se a kaminky udelaj douly a pak se odchlipne od duzny, takze na cele auto to je humus, leda karbonova, ale na strechu by to mohlo stacit... ale sam bych si to nedal :D
  • Rodriquez
    Folii jsem už na autě viděl a není to ono, vypadá to zvláštně, z dálky to nepoznáš ale půjdeš k autu blíž a velice rychle to poznáš že to není ono....
  • von Raven
    cerna matna strecha by se dala resit tou folii co se lepi po aute misto laku, na strese to kaminky neotriskaji jako jinde po aute a to by nebylo asi moc drahe.. jako alternativa strikani ale strikani se to samozdrejme nevyrovna
  • Koty
    no tak to nepřipadá v úvahu :D
  • Luis
    koty - aby to nebyl šmoula s černou střechou :-D
  • Koty
    Jo dík za pochvalu, ale jen pro upřesnění, já bdu mít pořád šmoulu, žádný takový lak mít nebudu, to jsem jen kreslil pro Rodriqueze, aby mel lepsi predstavu, to jen pro pořádek :D
  • BigBen3
    Koty: Ty vole,to je pecka:-) Respect
  • Wiki
    Ta oranzova je pecka, bude to pekny original a s tou strechou to bude zajimave :-)
    Ale spis nez metlu, vem perlet, bude to jemnejsi ;-)
  • Luis
    koty, ted to vypadá hned líp :-) tohle je suprové :-)
  • Koty
    Missicka: díkes :-)
  • Missicka
    Koty: Luis pořád remcá.. :oD Jinak to vypadá teda suprově! Šikula! :o)
  • Koty
    tak jeste extra pro Luise, aby byl spokojenej :D
  • Koty
    no jo pořád
  • Luis
    koty, šlo by udelat střechu z boku jak je sloupek atd taky do černa, prijde mi ze je to šedé... pokud bys to hodil do černé barvy tak sem hod obrazek, diki moc... jo a souhlasím, zrcatka jedine černé... ravene seš bez vkusu :-D
  • Koty
    jo ty zrcátka bych taky dal do černý barvy, přesně jak říká Ilča
  • Aljaška
    zrcátka černý, už jsou u sloupku ve vrní linii.oranžový by byly divný.
  • von Raven
    Koty musim te udrzovat v kondici :D Rodriguez to bude pekne jen i zrcatka do barvy :D
  • Koty
    není vůbec zač, jasný dělám to ve photoshopu, baví mi virtual tuning takze tohle sem dělal s radostí, už se těším až to uvidim, já sám ted budu dělat úpravy tak se pak pochlubim...
  • Syky
    na srazy se berou flasky a ne jedna..vsak vis ;oD
  • Rodriquez
    Nějak tak plánuju že bude příští rok vypadat, tak snad se stihnu pochlubit do velkého Coupe srazu :-)

Tímto chci MOC poděkovta Kotymu, za jeho umělecké díla, (fotoshop???) Koty dlužím ti panáka, nebo celou flašku :-)
  • Koty
    von Raven: ty aby jsi si nerejpnul :D:D
  • von Raven
    strechu si krapet odbyl ale jinak fajne, mozna jen zrcatka taky oranzove
  • Koty
    tak tady je další výtvor podle vašich požadavků :-)
  • Rodriquez
    Ahoj lidi, tak a je rozhodnuto, Bude to ta orange-metla s černou střechou s kolama si ještě nejsem jistý ale určitě černo-stříbrné (stříbrné jen trošku :-)), chtěl bych to stihnout do setkání v třebíči 2009..... snad se pochlubím :-) Díky vám VŠEM !!!!
  • Aljaška
    RAvouši to jsem původně chtěla ale uvidím jestli nebudou nakonec celoleštěný nebo crom. Chci 18, tak se uvidí.
  • von Raven
    jj mi se to s tou cernou strechou taky libi ikdyz neco takoveho zaclo na skodovkach ale na coupe to fakt vypada dost dobre, cerveno cerna, oranzovo cerna, asi i jak ma Aljaska ta perletovo bila cerna to je docela pekne... ale tam yb to chtelo cerne kola se stribrnym limeckem, zepredu to nemam nasel sem jen tuhle jednu
  • Aljaška
    héééj jako černou střechu tady mám já:-))

néé vážně je to pěkný, ona ta černá střecha to auto opticky připlácne k zemi. Těším se až mě v zimě udělají ten lak znovu.Černý kola jsou pěkný, jen límec je zmenšuje, ale nějaký paprskový bezlímcáky-to by byla paráda. Ještě brzdiče na oranžovo a bude:-)
  • Luis
    přesně dle mého gusta,jen černo chromové kola... možná až černé kola...
  • Aljaška
    oranžový s černou střechou jsem viděla. Sice oranžovou na autě nemusím, ale vypadalo to pěkně!!
  • Rodriquez
    TOHLE CHCI!!!!!! máš fotku i ze předu???? tohle se mi moc líbí.... do toho bych klidně šel...
  • von Raven
    Koty a co treba doladit do tohodle stylu? ostry oranzovy spodek a cerna strecha
  • von Raven
    jj Koty moc pekna prace zapomnel sem dodat... Rodriguez takova ta ostra jak si nasel na tom fordu by mohla byt fakt brutalni, kdyz budes prelakovavat tak by to chtelo pri jednom prahy, kridlo, jiny predek a neco s kapotou... pokud teda jsi fanda tehle uprav
  • Koty
    oki jdu na druhej pokus, tentokrát si vypujčím jinou fotku, doufam že tohle Tom nezná :D
  • Rodriquez
    šla by ta barva dát přímo na auto?? :-)) ale to bych chtěl asi moc viď??? rozmýšlím se ještě jestli pozměním i design když to budu lakovat.... ale moc toho není co by se hodilo na Coupe....
  • Koty
    predelam no problemo, jo v ty cerny vypada pekne,ale pockej az vyladim barvu a kola nebo je libo jeste jina uprava? :-)
  • Rodriquez
    Já nemám černou, mám zelenou metal. metalic scots green, taková tmavá zelená metla..... Po novém roce to musím přestříkat, mám kapotu dostřílenou od kamínků a docela dost nechutně, po předchozím majiteli mám šrám na dveřích, laicky zamazaný barvou a další menší oděrky, co předchozí majitel nějak uštědřil nebohému autu :-(
  • Rodriquez
    To KOTY -

Ty KRÁVO !!!! BOMBA!!!!! fakt super moc ti dík!!!! šlo by ještě trošku víc žluté a možná kapánek červené???? Moc ti dík, seš borec .. nechceš se tím živit???
  • von Raven
    opticky zmensuji gumu ty co maji loukote protahle az do shiny, ty co maji loukote do prolisu zase zmensuji kolo, sam sem mel strikle komplet cele cerne kola a ten pohled uz v zivote nechcu videt jak to bylo jak ctyrkolka do pisku, jak jsem dal cerny vnitrek a stribrny lem tak to bylo uplne jine kolo a cele auto...
  • Syky
    jako balon nevypadaji ale opticky zmensuji
  • von Raven
    cerne kola jsou pekne ale kdyz maji i cerny lem tak pak i nizka guma vypada z dalky jak balon, lem musi byt stribrny nebo lesteny a po cele delce, jen kousky delaji opticky protahle loukote ale zase tlustou gumu
  • Koty
    Ale tak já to nějak ještě opravim....a kola udelam černý, snad to sem ještě dnes dám
  • von Raven
    pekne ale vic zlute a cervene a priostrit, je to furt nevyrazne, to musi bit do oka jak rezavy uhlik
  • Koty
    Tak jsem si pohrál s programem a vytvořil sem coupe v oranžové barvě, snažil jsem se at je to co nejvíc podobný tý z forda..tak snad ti to trochu pomuze
  • BigBen3
    Ta modrá,co dělaj na Ochcávku Rs je nádherná!!
  • JP
    Mam pocit, že to byl přesně tenhle, i ty zrcátka byly stejný. Ta barva vypadala podobně jako od Lamborghini...
  • JP
    Dneska jsem v Praze Na Příkopech viděl v podobný oranžový Astona DB9, kulervoucí kombinace... Ale na Coupé bych nedával nic jinýho, než ostrou červenou:-)
  • Rodriquez
    Jen se mi tu nepoperte :-)), ale Koty má pravdu :-), uvažoval jsem nad černýma kolama s trochou chromu.... Určitě se zajdu zeptal k nějakému lakýrníkovi jak ta oranž.skutečně vypadá....
    ¨
    To Missicka- byl bych moc rád kdyby jsi něco zkusila vykouzlit, neumím tak ovládat upravu fotek, jsem jspíš technický typ :-), kdyžtak email bych měl mít v kartě člena, ale kdyby náhodou tak : llukass@volny.cz
  • Koty
    Missicka: už nic neříkám :-)
  • Missicka
    Koty: Černé kola, černé okna.. Otázka, kolik do toho chce investovat a jakou má vlastně představu on. Chápeš.. Ať se neřídí jen našima názorama.
  • Koty
    K té oranžové bych tam hodil nějaký černý kola, to by bylo super
  • Missicka
    Rodriquez: No.. Lepší je, když si zajdeš do lakovny, necháš si ukázat vzorník barev a podle toho pak vybereš. V realu to vypadá jinak, než na obrázku. Já mám tady známého mechanika-lakýrníka a ten mi třeba poradil barvu na Š120 (je to černá, jak jsem chtěla, ale perleť odstín z Mercedes Benz - tu jsem na srazech zatím neviděla). Nějaké programy budu mít v pc až po víkendu, tak bych si pak třeba pohrála.. Poslala bych ti to na mail. Ono taky záleží, jak to chceš pak upravit dál, třeba jaké kola. Protože ty co mám já, tak se parádně hodí k černé, ale k jiné barvě si je nedokážu představit. Nevím jakou máš představu ty..
  • Džanek
    to Missicka: jj souhlas s tim ze se nevyplaci setrit..ale tusim, ze zrovna za tu perlet u alfy chteli dost velkej az nehoraznej priplatek:) takze jestli treba 25 nebo 50 tisic za lak bych si teda rozmyslel, resp. bych si lak za 50 nemohl dovolit:) Kazdopadne Novua lak na 156ce je krasnej.
  • Rodriquez
    Missicka: podle tvého názoru myslíš že by se na něj hodila ta co je Focusovi dole na obrázku?? Teda mě se hodně líbí, umíš třeba ve fotoshopu přenést barvu n coupe?? jak by to vypadalo.... děkuji za odpověď
  • Missicka
    Džanek: Když už jde do nového laku, taky by měl raděj přišetřit a dát tomu pořádný kabát, než na tom nějak šetřit.. Víš jak..
  • Džanek
    co ten alfa romeo myslim Novua perletovy lak?:) ale tyhle special laky budou asi stat peknej ranec.
  • Missicka
    Rodriquez: Já bych volila takovou, co nikdo na coupé nemá.. Rozhodně ne klasiku, ale aby se to zas na to auto hodilo - to je jasné!
  • von Raven
    barvu si vyber co chces ty ne nekdo jiny, ty platis, ty rozhodujes! ja bych volil elegantni cernou nebo praktickou stribrnou ale klidne i ostre oranzovou nebo nejakou krasnou fialovou nebo proste co by se mi libilo
  • Britka
    Džanek : nebyl by jedinej ;-) mě časem taky čeká růžová :-D
  • Luis
    no to se neví :-) bud to bude ta barva z oktavky rs nebo bych si nechal tu co mam jen střechu a kola dam do černa... ale to až budou LE prahy a modena vepředu :-) takže času dost......

jo a za tu fialovou dostaneš do držky hned jak te potkam :-D
  • Rodriquez
    To Luis: Už to nebude ta Fialová :-DDD??
  • Luis
    ja chci na novou sezonu tu modrou perlet co ma oktávka RS.... to je moje barva :-)
  • Džanek
    jednine ruzovou.. budes jediny na svete:D
    To Bobi tak to sem zvedavej.. taky me napadlo ze by to mohlo byt zajimave. tesim tesim.
  • bobi
    Ja budem striekat ciernu matnu, snad uz tuto zimu.
  • Vojta
    Já bych šel do toho Forda RS :-D
  • Rodriquez
    máš recht!!!! bude podle mě!!!! a BASTA FIDLY :-)
  • Syky
    ja ti reknu svuj nazor..barvu si dej podle tebe a ne podle ostatnich..ikdyz mi nekdo bude rikat ze je to hnusnempro me je hlavni ze se to libi me..auto si delam podle sebe a ne podle druhych.,.asi tak
  • Rodriquez
    Ahoj lidi, chci znát názor většiny, příští rok musím nově nastříkat moje coupe, a nemůžu se rozhodnout pro barvu, dostala se mi do očí jedna barva bohužel z koncernu jiné daleko pomalejší značky :-), co by jste říkaly na tuto barvu??? dále mám v rozhodování ferari červenou a nebo ta poslední varianta opět tu původní Metalic Scots Green