Coupe a preprava jízdních kol

• sebo 1.8 16V
    Džanek

Zaujímavý nápad aj cena
  • Džanek
    toto nikdo nezvazoval?
    http://www.noto.cz/auto-prislusenstvi/stresni-boxy -a-nosice/nosice-jizdnich-kol/nosice-na-zadni-cast -vozu/fiat-nosice/nosic-3-jizdnich-kol-na-zadni-ca st-vozu-fiat-coupe-01-menabo-mistral.html?utm_sour ce=zbozi&utm_medium=cpc&utm_campaign=zbozi
  • LUKE 1.8 H8C
    Kupoval jsem na stránkách níže. Je potřeba tam napsat a domluvit se, protože oficiálně už zahrádku na kupé přestali vyrábět.

http://www.stresninosice.eu/

Jinak stála 3500,-
  • JardaITC
    Luke: Kde konkrétně si kupoval?
  • LUKE 1.8 H8C
    Takže jsem si nakonec koupil zahrádku na střechu a i přes počáteční obavy, že to nic neudrží max. spokojenost. Ujel jsem s tím cca 150km po D1 v cca 110km/hod a zdá se to být stabilní. Montovali mi to přímo u výrobce a říkali, že je to testovaný na 4 kola. Základ samozřejmě je to pořádně a správně upevnit a mělo by tu udržet cca 50kg.
  • sebo 1.8 16V
    To v zadu mi pripadá prijateľnejšie na FC do kufra som to ešte neskúšal nakladať:) na sedadla veru nie
  • ROSSI 20VT Plus
    jinak, tu zahrádku nebrat! měl jsem jí jednou na lyže a dost ty packy kurví těsnění, vepředu to drží standardně, vzadu je to jen opřené o střechu a uprostřed jsou napínáky chycené těsně před B sloupkem. Lyže bych narval dovnitř nebo na magnety a kola jednoznačně na kouli.
    Jinak s coupé jsem i tahal tunového veterána na dvounápravovém vozíku a byla to pohoda, dynamika prázdného 100k auta :-). A vůbec to nevypadalo blbě.
  • ROSSI 20VT Plus
    a komplet vč. kol. S fotky je jasné, že se ve stejném gardu vejde ještě jedno kompletní + cyklobatohy a veškeré vybavení kolem kol... .
  • ROSSI 20VT Plus
    jo jinak, kola se bez problémů vejdou do kufru, měl jsem tam 2xbika 19", sundaná kola, sedla a nášlapy, na delší cestu to nebyl problém, a jednou taky 2xsilnice, velikost 53 a 58. byly tam celé včetně kol... . jen to chce grif a u biků nemít zbytečně dlouhé zdvihy :-).
  • ROSSI 20VT Plus
    A co takto? Mimochodem se o to zajímala spousta lidí jak v česku tak i v itálii, a ne jen kvůli nákladu :-). Jeli jsme 3x dospělí na 10dní jezdit po toskánsku. Vše proběhlo bez problému, jel jsem i 160 a úplně v klidu.Je to rozhodně nejbezpečnější přeprava kol, v případě, že do vás nenašije někdo zezadu, to je potom s koly ámen. A s hemzů typu, že je tohle svatokrádež na coupé si nic nedělám. Jen když s ním jezdím pořád, užiju si ho dosyta. Auto v garáži je na ... . V anglii se prodá nejvíce sporťáků vůbec a používají se tam na běžné ježdění, není tam vůbec problém potkat caymana s koly na kufru či 911 s lyžemi na střeše... .
  • Pegas77
    dobrý, jen bych měl obavy si tam pak sednout ve světlých kalhotech :-)

dobrý možná pořídit skládačky, ty by se možná vešly i do kufru , kolega v práci má takovou s malýma kolama co se pěkně vlezla pod stůl
  • LUKE 1.8 H8C
    Oddělaný přední kolo a sedátko + sklopený sedadlo spolujezdce a odsunutý co nejdál dozadu.
  • Pegas77
    LUKE 1.8 H8C to jsi narval kolo dovnitř
    Coupe? nemáš foto?
  • LUKE 1.8 H8C
    Dnes jsem narval kolo do auta. Člověk má strach, že tam něco odře a taky to tam nepříjemně klepe. Už se těším až budu mít zahrádku a dám ho na střechu ;-)
  • Zdeněk
    Já bych to řekl trochu jinak.Nemáte zájem o těškýho německýho kráma s motorem s nákladního auta?
  • Warhol
    a nechtěli by jste radši audi S6 avant?
  • Motyl
    jo jo na kouli
  • bubAk_
    na kulu sebo :)
  • sebo 1.8 16V
    Motyl
    ako sa ten zadný pripevňuje?
  • LUKE 1.8 H8C
    Tak jsem psal přímo výrobci a můžu mít zahrádku níže za 3840 Kč. Přemýšlím, že na kolo a v zimě na lyže si ji koupím. Jen tak ji tam samozřejmě vozit nebudu. Vím, že to nevypadá nějak úžasně na autě.
  • Džanek
    Jardo, rekl bych, ze prave nijak.. drzi to na predku a tech stredovych napinacich.
  • Abyss
    Pegas: no neviem jak ty ale ja nemam problem rozdrapit 160 konovu octavku v dieslu. je pravda ze 135ps je na sportove auto malo no stale aj 1.8 nema problem ukazat prdel silnejsim autam.... Aj ked ma uz 1.8 omrzela je to moja srdcovka :) a nepouzival by som ju na tahanie privesneho vozika :)
  • JardaITC
    už jsem to našel, ale není mi jasné jak to drží v té zadní části http://www.auto-parts.cz/category/fiat/coupe/493
  • Pegas77
    Abyss

no ono zase z dnesniho hlediska to uz tak ani moc sportak neni aspon ty nejslabsi verze , 140 koni ma kdejaky TDI a s podstatne lepsim podvozkem, Coupe je uz spis stylovka a srdcovka pro majitele
  • JardaITC
    abys: kecy :D

Nevíte někdo typ toho střešního nosiče?
  • Abyss
    pre Kristove rany :D :D chlapci, ak chcete ist na rodinnu dovolenku kupte si mondeo. Davat taketo veci na karoseriu typu coupe je hnus a celkovo to nieje na to urcene... dokonca ani tazne. JE to sportove auto a nie kombik. :D ale je to vassa vec :D
  • Džanek
    myslim ze dobre spojeni.
  • Pegas77
    Zdeněk

a proč netahat vozik? už jsem videl nákladní vozík i za mercedesem, výkonu máme všichni dost
  • Zdeněk
    Hoši doufám že nechcete s toho dělat škodu 120 ? Já jenom kdybych vás potkal tak bych se musel i smát. Na převážení věcí na střeše a nebo tahání vozíků tohle určitě není.
  • LUKE 1.8 H8C
    Jedná se o tento nosič.
  • LUKE 1.8 H8C
    Nevíte shop, kde mají tu zahrádku skladem ? Vypadá to, že už ji nevyrábí :-(
  • Motyl
    nosič na střechu se v eshopech nabízí, ale připadl mě vachrlatý, jedině velký kulový
  • sebo 1.8 16V
    a ten držiak na kufor ma niekto na FC mate nejaké foto?
  • JardaITC
    Přesně tohle by mě také zajímalo. To co je na obrázku vypadá super. Zatím jsem všude našel jen držáky za víko kufru.
  • Pegas77
    ja mel pri koupi na aute tazne zarizeni ale bez koule a navíc to nebylo v papírech, v bazaru tvrdil ze je to jen nosic na kola , na STK si to nemysleli a tak jsem to oddělal a dal do srotu, podle stitku a informaci o moznem zatizeni to tazne samozrejme bylo, skoda ze to nebylo kompletni a v papirech
  • Džanek

resil a vyresil nekdo tento problem?
    Pouziva nekdo nosic na zadni viko nebo stresni nosic?

Libilo by si mi reseni viz foto..ale cucham, ze to bude zase nedostupna libustka:)