Upozornenie na rozsirovacie podlozky

• Abyss
    mam vysokopevnostne sruby no cislo musim pozriet, aj tak sa stale divim ze nevypadli ostatne sruby... Ak by mi odpadlo koleso za jazdy tak by som si pekne zarobil... Dobre vediet ze farba na strmene je hlavnym akterom tejto zavady. NA to si uz dam pozor...
  • Honza
    styk kolo-náboj musí bejt kov na kov, stejně tak dosedací plochy šroubů, musí být kov-kov, protže barvaje měkká a šrouby kol se tak povolujou

pak taky bacha na materiál šroubů z různejch tuning shopů..

pro zajímavost si nechte změřit tvrdost takových šroubů a zjistíte že i když maj na sobě někdy vyraženo 10.9, jejich tvrdost neodpovídá ani 8.8 s bídou to je 5.8..což je sračka...

proto chodím pro klasický imbus šrouby 12.9 a k nim mam nadělaný čočky....a mam klid.. potom co nám ze závoďáku upadlo díky takovýmu blátivýmu šroubu kolo tak buď pouze origo, nebo 1ě.9 kupovaný ze šroubárny...
  • Abyss
    no jo, natieral som to farbou Hammerite tak ako vsetci ktorym sa to stalo. Len chcem upozornit aby si chlapci niekedy skontrolovali sruby. je to dost nebezpecne, mne to drzalo ledva na jednej srube a divim sa ze ostatne 3 nevypadli, auto hned na zdvihak a dotiahol som to.... Spoznat to neprijemnym kopanim kolesa pri zatacani hlavne
  • Invi
    Je potřeba dodržet čistotu dosedacích ploch na disku, kotouči i na podložce, přece jen je jich dvojnásobek. Takových případů už bylo spousty, většinou po nastříkání podložky do barvy.
  • Abyss
    Ahoj, chcem upozornit vsetkych ktori mate rozsirovacie podlozky tak sem tam si skontrolujte ci sa vam neodtacaju sruby. Vcera sa mi to stalo a davam to za vinu podlozkam a rozdrbanej ceste, stalo sa to uz aj mojmu bratovi a 3 kamaratom ktori maju rozsirovacie podlozky, takze nieco na tom asi bude....