Kola VS technická a policajti

• Leoš
    Asi tam jspu veci brzdy ja mam 1.8 16v a tam mam 15 palcovy a pak mam 2.0 16vt a tam jsou 16 palcovy na tom tvim coupecku jsou jiny brzdy nekdo tam dal z 16vt ty brzdy asi proto ten problem na prvni pohled to neni poznat.
  • Abyss
    8 piestikovy brembo strmen :-D
  • ZERO
    ByTOP: Vyfoť to... sundej kolo a nafoť brzdový třmen... Kdoví co tam je.
  • Invi
    No pokud píše že je na autě vše originál, tak tam ty kola musí sednout. Zkontroluj uchycení třmenu, nebo co já vím, je to blbost...
  • bubAk_
    to Adys: tak to pak ano ja ze to myslis nejak jinak .. mi to z ty vety vyznelo :)jasny tak by to bylo taky logicky :)
  • Adys
    BubAk: Tak pokud tam ma stredici krouzek s mensi stredovou dirou nez je naboj, tak to tam logicky neda. :-)
  • bubAk_
    to Adys stredici krouzek na to nema vliv, kdyz ho tam nemas by ti to hazelo kolama pri vyssi rychlosti... tohle je jen na ustredeni kola ten krouzek a vymezeni diry na kola a na kotouci , jinak je to velice divny.. tam musi byt jinci brzdy , jak pise skyline treba z 20vt
  • Skyline
    a nemáš tam namontovaný bremba z 20vt?
  • Adys
    A nemáš tam jiný středící kroužek?
  • ByTOP
    Na coupátku je vše origo i brzdy. Kola 15" jsou přímo z Coupe a nešli tam. 3li tam ty samé jako běžně vidíte na Coupe, ale 16ky. Prostě záhada.
  • Abyss
    Su len 2 moznosti. Bud tie kola niesu origo alebo su tam strmene z nejakeho ineho auta. Neexistuje aby ti origo 15" nevosli na coupe. Pokial tam nebola ina uprava. Medzi kolom a strmenom je asi medzera necely 1cm.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    na 1.8 by origo kola měli v pohodě pásnout... co konkrétně za 15 jste tam dávali?
  • ByTOP
    Byl u mne nešťastný kluk, že ho stavěli policajti, že má na autě 17" ale na to auto nepatří....na STK mu řekli, že má v TP jen 15" ale zkoušeli jsme na Coupe 1.8 je nasadit a nejdou před přední třmeny brzd!!! A to jsou kola 15" originál na Coupe. Má někdo zkušenosti jak toto vyřešit? Díky