-
15:08:56 28.7.2013
naštěstí je Kuba ok. Tady ty reakce nechápu, v prvé řadě to bylo JEHO auto....
-
22:28:04 7.6.2013
K tomuhle všemu můžu napsat jen jediný.. To je hned, ani člověk nemrkne a můžu Abysse ujistit že auto sem nějakej pátek měl a znal jsem co to dovede!
-
03:17:40 6.6.2013
presne tak keby v nom ostal tak je nebohý .V každom prípade ma svojho anjela strážneho a nemal by ho provokovať už:)
-
06:02:24 4.6.2013
Máš pravdu.Naštěstí vyletěl ven ,jinak by asi nepřežil.
-
20:13:46 3.6.2013
Uz to nejdem riesit lebo to ani nema zmysel. Stalo sa. Uz sa neodstane. Dotycny vie najlepsie co sa stalo a ako rychlo siel. Ma z toho aspon ponaucenie. Moze byt rad ze vobec dycha. Ked som videl to auto tak sa mi nechcelo verit ze stamad vytiahnu celeho cloveka :-/
-
19:28:49 3.6.2013
Hele kluci je to tak jak píši, tak to už nechte spát a neřešte to.Prostě se stalo,nikdo nic nenadělá.Kuba z toho určitě není nadšený ale je celkem v pořádku po zdravotní stránce což je to nejdůležitější.Tak na to kašlete a nechte to být.
-
19:22:49 3.6.2013
Pokud je to opravdu jak pise Janinka,ze mu tam vyjelo auto,tak je to porad o tom, co jsem tu uz rikal. Nedodrzeni rychlosti podstatne zkracuje dobu reakce ridice a je to zkratka dalsi z pripadu, ktery bude stale porusovat pravidla, dokud se neco nestane. Nic vic, nic min:(
-
18:22:02 3.6.2013
Abyss: já myslím jedno zda ho prodám za 30000 nebo za 100000 ,cena havárku nezpůsobí.Cose stalo zrovna v tomto případě jsem psala níže.
-
18:19:19 3.6.2013
Troska sa nechapeme. Nenapisal som ze hned ho zabije tym ze mu preda auto a ma potom z toho vycitky. Napisal som, svojim sposobom Mu k tomu dopomoze. Neda sa odhadnut ci dotycny kupujuci hned rozdrbe auto alebo bude jazdit rozumne. Pisem ze predavate tie auta za par drobnych a potom sa deju podobne veci. Uz niekto vlastne vie aka bola pricina?
-
16:39:22 3.6.2013
Přesně jak píše Syky.Přeci když dám auto do bazaru nebudu dumat nad tím kdo ho koupí.Každý kdo má řidičák by sám měl vědět co umí a co si může dovolit za vůz.Nikdo nemůže být zodpovědný za toho kdo si auto koupí a jak ho zvládne .
-
16:29:19 3.6.2013
to je blbost, ze je zodpovedny za lidsky zivot..kazdy je sam strujce svyho vlastniho stesti a nemuzu prece premyslet, kdyz nekomu prodam koleckove brusle jestli se na nich nezabije, nebo jestli mu prodam nadupanou karu a rict mu, ukaz jak umis jezdit, pak se teprve rozhodnu jestli ji mas nebo ne...
-
16:19:11 3.6.2013
Vsetci sme zhodli ze si za to mohoj jeden aj druhy sam. Stym rozdielom ze nemal coupe ale starsiu A8 v ktorej bolo najmemej 300koni. Ale podotykam ze on si to auto nekupil za 30tisic ako vy tu predavate tie auta dementom. Povacsine. Jediny ciel - zbavit sa a to je uz fuk ci to bude mat 17 rocny alebo 70 rocny. Je to len kus plechu a ludsky zivot je dolezitejsi to je fakt ale ak to pojde dalej takym stylom tak tuto stranku mozte rovno zmazat o par rokov. Kazdy sa tvari aky velky je zastanca tych aut a pritom je svojim sposobom zodpovedny za vyhasnutie ludskeho zivota.
-
16:18:53 3.6.2013
Vsetci sme zhodli ze si za to mohoj jeden aj druhy sam. Stym rozdielom ze nemal coupe ale starsiu A8 v ktorej bolo najmemej 300koni. Ale podotykam ze on si to auto nekupil za 30tisic ako vy tu predavate tie auta dementom. Povacsine. Jediny ciel - zbavit sa a to je uz fuk ci to bude mat 17 rocny alebo 70 rocny. Je to len kus plechu a ludsky zivot je dolezitejsi to je fakt ale ak to pojde dalej takym stylom tak tuto stranku mozte rovno zmazat o par rokov. Kazdy sa tvari aky velky je zastanca tych aut a pritom je svojim sposobom zodpovedny za vyhasnutie ludskeho zivota.
-
13:17:06 3.6.2013
:)
-
13:16:14 3.6.2013
Mám na to stejný názor .. a mlčím.
-
13:15:36 3.6.2013
Invi: no jasně je to hodně rozbité ,v 50 to asi nebylo ale pravdou je že kdyby se nelekl a nestrhl to tak že potom vyletěl tak by se nestalo nic.Ruku na srdce kdo z vás jezdí podle předpisů a stále.Nikdo.Prostě se stalo co nemělo a aspon já jsem ráda že je v pořádku.Vůbec ho není nutno soudit.Stát se to může každému z nás.
-
13:06:34 3.6.2013
abyss: ti dva tvoji kamaradi co umreli byli taky dementi a v nemocnici by jsi je dorazil? Dal nekomentuju,jen poukazuju,proc mas tolik "priznivcu" ted..
-
12:52:09 3.6.2013
Tak ono Janinko kdyby to bylo jen prásknuté ve stromu, tak to možná nikdo předčasně takto neřeší, ale koukni na fotky, je to sešrotované, jako kdyby to rozstřelil ve 300km/h. I mě je toto záhadou..
-
12:41:43 3.6.2013
Proč to stále řešíte? Co třeba že v zatáčce proti vylétl auto ,on se lekl ,stočil volant a bylo.Hlavní je že je v pořádku.To se stát může každému pokud se třeba lekne ,jestli jel pomaluje nebo rychle na tom to nic nezmění
-
12:31:07 3.6.2013
Ravic máš like :D
Zdržel bych se zbytečných komentů... taky jsem mohl dopadnout podobně a to bych byl opravdu nadšený z toho co tady čtu :(
Mě vyjel přes celou cestu bobík z vedlejší a já neměl kam... tak šlo auto bokem do příkopy ale naštěstí se mi ho podařilo trhnout zpět. Kdo neví ať drží hubu... asi takhle :)
-
16:34:38 1.6.2013
klucovy tu nieje vek ale to ze ako clovek rozmysla. Ci ritou alebo hlavou. Podotkol som mladych preto lebo je ich urcite viac ktori maju o toto auto zaujem ako tych starsich....
-
22:35:29 31.5.2013
aj ja mam už hafo rokov a rozum nikde a som kúpil FC :)
-
22:28:19 31.5.2013
A mě bylo 19... co to dokazuje?
-
22:04:02 31.5.2013
Ja si Coupe poridil v 38 (jako 3 auto v poradi UNO,TIPO, COUPE) :-)
-
21:42:01 31.5.2013
Shaman: budis si jeden zo 100 mozno z 1000 ktory ma 43 a kupil si toto auto. Kolko ho mas? jazdis na nom tak, ze davas co to da? Si myslim, ze koli tomu si si to auto nekupil. Kupil si si ho na zdravu zabavu. A nie nato aby si ho roztrelil o prvy strom.
-
20:45:33 31.5.2013
Abyss-Lebo toto auto chcu len mlady a neskuseny soferi ktory sa potrebuje frajerovat. Kokotina !!! Mám 43 a v 40ke som si kupil FC a je to moje prve auto.
-
16:23:22 31.5.2013
a to nema na svedomi uleteny zadok. Si myslim, Ta cesta vyzera tak ze je uplne rovna. Aspon na tej fotke sudiac z nej.
-
16:02:17 31.5.2013
Ospravedlnujem sa este raz. Zareagoval som prehnane no fakt ma toto vie poriadne natocit ked vidim ako sa rozbijaju auta pubertiakmi. K FC mam velky citovy vztah a doslovne zurim ked si ho kupi nejaky spratek co pozna iba jeden pedal- plyn. Ravic hned si ma odrovnal ze som kkt. Mysli si to. Je samozrejme ze ak by som nedajboze nabural a viezol este k tomu niekoho tak na auto z vysoka seriem a pytam sa ostatnych ci su v poriadku. Je jasne ze zivot je viac ako kus plechu. Ale ja apelujem hlavne na tych maladych a na to ako predavate tie auta hlboko pod ceny. A pride vygelovany 18 rocny trtko s 50tisicami kc buchne na stol spyta sa na Vmax toho auta a ide ozlomkrky a potom to takto dopadne. Takisto pokial viem to coupe bolo na predaj tak som hned myslel na to ze taky nejaky clovek si ho kupil a hned roztrieskal. Absolutne som netusil ze to bol jeho doterajsi majitel. Prepacte. A ked predavate tak tie auta za tie "super" ceny tak niekomu hned mozte dat aj kontakt na hrobara. Lebo toto auto chcu len mlady a neskuseny soferi ktory sa potrebuje frajerovat. Ravic zamyslam sa nad sebou a preto toto pisem. Je rozdiel dostat necakany smyk v normalnej rychlosti a je rozdiel rozpraskat auto na rovnej ceste tak ze sa z neho neda predat ani srubka. Ravic, no teda povedz co sa ti stalo ze si tukol tu hmmm 1.8 ? Ak to nebola chalanova chyba ale zlyhalo auto tak prajem skore uzdravenie ale ak jehal ako blazon a auto bolo TIP TOP tak si za to moze sam....
-
17:11:05 29.5.2013
Nechci dělat předčasný závěry, konec konců je mi to jedno, když pilot je celej, ale tady bych se klidně zastal Abysse. V mnohem ma pravdu i kdyz prehani. Vlastne stejne jak Ravic.
Čest práci.
-
16:01:03 28.5.2013
ví někdo co se stalo přesně? žeby další utrhnutý zadek?
abbys: bourají i slabá auta a i zkušení riči, stačí třeba písek nebo olej v zatáčce
-
12:17:43 28.5.2013
Abyss...ja asi pridem do toho spitalu a dorazim toho kkta!! to coupe bola prekrasne + biely intros...cetl jsem to znovu a to prece nemuze napsat normalne uvazujici clovek ne?jo a taky se omlouvam ze jsem nechcipnul a dovolil si crashnout tak nadherne auto cennejsi nez lidsky zivot...Abyss zamysli se nad sebou
-
16:52:36 27.5.2013
Skore uzdravenie su to len plechy ziadne coupe nema cenu zivota.
-
16:48:14 27.5.2013
Abyss- Neobuva sa do teba nikto.Nevieš ako to bolo tak prečo súdiš niekoho.Ak to tu alebo niekde napíše Jakub tak potom kecajme o tom.Može sa to stať každemu z nas čo máme FC.
-
13:01:56 27.5.2013
coupe ma karoseriu ako od krabičky zápaliek :-) To nieje ako sa vykotúľať v novej octavke, opatrne ludia, fakt bacha.
Abyss: Čo ťa to tak strašne tankuje, nikto nezahučal, nikto iný si to neodniesol. Aspon sa tu všetci trošku zase poučili a na xvilu uberu nohu z plynu :-) Rozjebavaju sa nevodiči na hocijakých autách, coupe nieje výnimka tak budme všetci v klidku :-)
-
12:55:43 27.5.2013
Nebylo by lepší s těma kecama počkat, až se bude vědět co se tam stalo?
Jediné co je pravda paradoxně napsal Abyss, auto je pod cenou a dostanou se k němu kdejací kokůtci :-)
Jinak bych s tím vším fakt počkal, až se k tomu vyjádří nejlépe sám Kubajz, tohle je o ničem, zbytečné hádky.
-
12:40:19 27.5.2013
Johny
Ta strecha vyzerá fakt čudne ale je otázne koľko krát to preletelo a aká bola naozaj rýchlosť .
A k tým hádkam tu ak rozmláti nejaký novy a najlepšie mladý tak sa to tu zhodne aký je to k .... a ze mohol niekoho zabiť .Keď to bude niekto z kým ste pili na zraze tak sa to mení?
.
A k tomu pilotovi dúfam ze dostane rozum už viac krát nemusí mat toľko šťastia
-
12:08:32 27.5.2013
:-D rovno si v CR postavte velky mur a dajte si sutaz kto urobi lepsiu totalku. Predavate si tam tie auta za par drobnych a potom to takto dopadne. Ako ten z stym 16vt. Podpisujete im rozsudky smrti. Troska sa zamyslite. Zareagoval som dost ostro lebo takymto sposobom som prisiel o 2 kamaratov. Silne auta tak dame co to da. Sofer sa ma starat o technicky stav, sofer urcuje rychlost. Co to meles ty NCAP? Odkedy tam testuju auto ze ho zavesia na zeriav a pustia na strechu? Je rozdiel celna alebo bocna zrazka a je rozdiel toto. Kamarat na coupe v 90tke presiel cez jamu a vyrvalo mu celu poloos z predovky a ostal na krajnici trcat. Jedine ze dotycny zaspal alebo robil kktiny na rovnej ceste. Ak je v tom nevinne tak mu prajem skore uzdravenie a ospravedlnujem sa vsetkym co som tu napisal ale ak si za to moze sam tak nech si spytuje svedomie. A do rychleho auta nech nesada.
-
12:05:47 27.5.2013
Na FB písal že vyletel bočným oknom von z auta a preto prežil, je to vúl :-) z prdele klika hádam sa poučil a už bude chodiť tak aby si nedal repete. Inak coupe je fakt taká rakovinka asi tam pôjde rám, burať v coupe radšej nie :D
-
10:39:23 27.5.2013
Tak mě nějak přešla chuť jezdit na sraz (snad to do soboty rozdýchám).
Abbys, Ty jsi fakt dement. Podívej se někdy na výsledky NCAP, jak vypadá auto po nárazu v cca. 50 km/h. Tohle nemuselo nutně jet dramaticky přes 100 km/h.
Podle mého názoru to vypadá na fatální chybu řidiče (nepozornost, mikrospánek ...), nebo technickou závadu (otázka, jestli to uražené PZ kolo je příčina nebo následek). Je vidět, že náraz o strom šel na PZ blatník a pak asi auto jelo po střeše. Kola měl originál a gumy vypadají v pořádku, takže moje oblíbená teorie o odskakujícím zadku na extrémně nízkoprofilových pneu. zde také selhává.
Rozhodné to nevypadá na nezodpovědného puberťáka, který přecenil své schopnosti.
-
10:23:08 27.5.2013
Ravic: az po tebe :-) ... Su to len plechy to ano. Ale tito blbci si za to mozu sami. Je to moj nazor tak sa domna neobuvajte mudrlanti :-) a nadavajte si kolko chcete
-
09:47:40 27.5.2013
nechápu nikoho jak můžete soudit šofera, a nikdo neví co se stalo. Moje poslední auto skončilo podobně a jen proto že usnul řidič nakladniho auta v protisměru a bud přikopa nebo čelní střet...
-
09:29:35 27.5.2013
Abyss: neznáš ho tak nemel sra*ky! Kubo přeji brzké uzdravení.
-
07:39:46 27.5.2013
Abyss...ty jsi kokot!
-
07:07:26 27.5.2013
Auta je škoda ale hlavní je že Kuba přežil a bude v pořádku.Přeji brzké uzdravení.
-
03:01:52 27.5.2013
Abyss
auta sú aj budu človek keď sa rozmláti už nie .Ešte horšia krabica bola z môjho 1 podnikového auta 106 ktoré mi po 6 rokoch zobrali a dali obchodnému zástupcovi "19 ročnému" lebo bolo v super stave za 2 týždne bolo z neho niečo podobne .Keď som ho zbadal jedine ma napadlo kedy ma ten mladý pohreb len sa usmiali že bol len poškriabaný na čele inak mu nič nebolo.Takže aj na 106 z litrovým motorom sa dá rozmlátiť.
-
22:20:26 26.5.2013
Je to hrůza. Vinu mu určitě nedávám. Ale rád bych věděl, co a jak se to stalo.
-
21:59:59 26.5.2013
Bolo to Jakubove auto.Je cely a je doma.Prežil to a dalej to netreba rozoberať.Máme take auta na ktorých sa jazdi a može sa stať to iste každemu znás.
-
21:53:57 26.5.2013
ale tohle nerozil novej majitel ale ten puvodni, kterej se podruhe narodil, auto vem cert..
-
21:30:58 26.5.2013
chlapci ale tu ide oto ze aj ten co si kupil to coupe s tym obrovskym kridlom tak viete co sa snim stalo. Mozno sudim predcasne. Sorry. Ale sami musite uznat ze tieto auta sa predavaju za par supiek a takto sa dostane do ruk uplne neskusenemu pubertiakovy auto s vykonom cez 200 koni. Pochybujem ze siel 90km/h a dostal defekt. Ved to auto je na kasu. Ak chcem na aute jehat rychlo tak si skontrolujem jeho technicky stav a potom mu pritlacim. Ale nenavdim to ked sa musim pozerat nato ako tieto auto vymieraju koli matkom ktory sa nevedia spratat do koze.
-
21:22:33 26.5.2013
Abyss: nemuzes vedet co bylo pricinou nehody, treba za to nemuze. Ale pokud tu rovinku zna, protoze tamtudy jezdiva a jel rychleji nez mel, treba si rikal,ze se nemuze prece nic stat. Takovych ridicu je hodne, nedavno jsem tu podobnou diskuzi natuknul. A bohuzel, jsem se dozvedel,ze si coupe kupuji lide, co rozhodne nemaji v planu dodrzovat rychlost, takze proto to vice nekomentuji.
-
21:19:38 26.5.2013
Nevíš co se tam stalo :-/ Nesuď předčasně, přeji brzké uzdravení ..
-
21:13:35 26.5.2013
ja asi pridem do toho spitalu a dorazim toho kkta!! to coupe bola prekrasne + biely intros. Ti ludia su uz nenormalny co robia stymi autami. SLzu vytlacit :( v takychto pripadoch mi je luto viac tychto aut ako ich dementnych soferoch. Lebo takto rozbit auto dokaze len magor!!!
-
21:04:16 26.5.2013
Co k tomu rict...radeji nic
-
20:46:19 26.5.2013
http://auto.bazos.cz/inzerat/24239073/Fiat-Coupe-2 0-20V-Turbo.php Z hruzou nato koukám s majitelem jsem si psal kvuli koupi tohoto coupé snad se z toho brzo dostane hodně štěstí přeji
-
20:35:56 26.5.2013
Projíždim takhle internet a narazil jsem na bouračku u Českého Dubu a koukám na to auto a přijde mi nějaký znamí a vypadá to že to je Kubajz20VT :-( vypadá to šíleně... Doufám že bude brzy v pohodě a přeju brzké uzdravení...
tady je odkaz:
http://www.pozary.cz/clanek/65455-zranenou-osobu-o d-dopravni-nehody-nedaleko-ceskeho-dubu-transporto val-vrtulnik/