autoradio rada

• Abyss
    Coupe20VT PLUS :-D zapalovac (normalny)si mozes dat aj do stredoveho tunela a toto je mnamka
  • bubAk_
    :D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    už jsem jedno vyjížděcí lcd měl, ale byl to shit, tak jsem ho prodal a taky nepasoval...

ale tohle tam bude i kdybych měl tu šachtu celou překopat...
  • bubAk_
    jsem taky zvedav jak se ta vyklopka popere :) u ty radici paky :)
  • bubAk_
    ondra huli jak sadrovy jezek :D a o piti nemluve :D jinak dobry radijko :)
    jojo, hulim tam... ale statečně se snažím to neutralizovat stromečkama a všema možnejma vůněma a pucováním... ale na druhou stranu já sám jsem kuřák, takže to necítím...
  • Abyss
    Ale notaaak :-D ty kouris v coupe? Mne trvalo 4 mesiace po kupe auta kym som to vyvetral.
    já jakožto kuřák potřebuju i ten popelník.. :-)
  • Abyss
    Vyklopne lcd v coupe je kktina. Lepsia alternativa je vybrat popolnik +zapalovac, odrezat priecku na paneli a dat tam 2din na dotyk. Je to ovela luxusnejsie a takisto nezamedzis pristup k ovladacom kurenia adt
    už mě přestalo bavit pálit dvd a cd. serou mě všichni kolem jak každej říká, kopni mi to na flešku... ty nemáš radio s úesbéčkem? :-D co to máš za jebku? umí to vůbec číst cédéčka? :-D sem si přišel, že bych ani neměl vyjíždět ze dvora... :-D

tak jsem objednal: pioneer avh-p5000dvd.

tak uvidíme jak bude vyhrávat a hlavně jak se to LCD popere s tou šachtou...

• Lenoš20VTLE
    tak by z tebe byl dýdžej :D
  • Dr.Ravic
    no jo kamaradi, to je moc pekny, ale blbe se na to vypalujou mp3;)
    jo a dokazete si predstavit tu cestu po D1? predpokladam, ze uz u Jihlavy by to jen skrecovalo;)
  • Lenoš20VTLE
    jj to je vono :D
  • Brano20VT
    Tome a čo toto , ja viem je to super ale ako kamarát vždy rád poradím
    Vysuvne lcd mel kocour. Byl to kenwood za 20 tacu.
    Bez lcd s vystupem na externi lcd mam treba ja. Je to jvc a stalo kolem 6 tacu...
  • Lenoš20VTLE
    dej tam gramec to nikdo nemá a budeš COOL :D
  • Dr.Ravic
    Diky za tipy. to prvni je pekny, ale jak pise Ondra je pruser s tou utopenou sachtou na radio. To druhy je ok, ale dat 11tis za 6,75 cm velkej displej se mi nechce. Ale jinak je to presne ten styl co by mi vyhovoval.
    Pokud nemate jiny tipy, tak se obavam ze upustim od lcd na radiu a staci kdyz to bude napajet lcd pred spolujezdcem.
    PS: jeste k tomu prvnimu, kdyby bylo takovy radio s predsunutim displeje tak bych nad nim taky pouvazoval
  • hona20VT
    Možná tohle:
    http://www.autoradia.info/shop/?branch=4&cathe gory=30&sub=40&product=742
  • hona20VT
    S tou zapuštěnou šachtou máš pravdu.To bude asi problem.Někde jsem viděl radio s výsuvným displayem,určený přímo pro utopený šachty,ale marně vzpomínám kde.Takových kousků ale asi moc nebude.Možná rádio bez výsuvu,s malým displayem a s AV výstupem by bylo vhodnější.
    otázka, jak půjde do šachty. má to ten LCD výsuvný s pamětí?

Měl jsem taky LCD vyjížděcí a pokud se dá do origo zapuštěné šachty, a display není výsuvný, tak při vyjíždění narazí do toho plastu nad šachtou...

Nehledě na to, že si myslím, že Tom shání něco s výstupem na externí LCD, protože má na to přípravu u spolujezdce místo bagu.
  • hona20VT
    Tohle je dost dobrý.Kámoš to má.Zapojoval jsem mu to a hraje vážně super.Má to vše co potřebuješ.Pak je ještě otázka,jestli to pro tebe není moc peněz.

http://www.abcautohifi.cz/www-webareal-cz-autex/es hop/2-1-AUTORADIA/24-2-AUTORADIA-1-DIN-ROZMER/5/34 24-ALPINE-IVA-D106R-Autoradio-s-DVD-a-vysuvnym-LCD
  • Dr.Ravic
    ahoj,
    uz jsem to sice psal na FB, ale bez uspesne, tak to zkusim jeste tady. chci koupit radio, 1din s lcd displejem a vystupem na monitor. Nechci zadnou cinskou past. Poradi nekdo nejakej kvalitni kousek?
    dikec