chlapy tak dneska jsme to odpojil a v hadičče byl podtlak ale dělalo to stale při vysokých otáčkách pořád i když byl blow odpojeny sice šlo slyšet jak kdyby to odfukavalo ze sání ale nevím tak co je špatně blow of je asi v hajzlu už že?
kisik: A jaky to má mít zvuk když mam sportovní filtr? Takže to nemá být zvuk jak je v prvním odkazu co jsem tu dával? No a jak to poznám když odpojím tu hadičku jako že by to mělo přestat dělat ten zvuk ?
Zvuk u série BOV zvyšuje otevřený filtr , jinak ho ani nejde přes výfuk slyšet. "chechtání" BOV se tady řešilo asi jak jaký olej .. Tududududu (Compressor surge) je špatné a vyměň BOV (nebo sešteluj) . Kdo nevěří- odpojte podtlakovou hadičku z BOV a projeďte se , tím ho "vypnete" .
Innocento: Já vím ale každý říká něco jiného a ja už jsem ztoho uplně zmatený jestli seriový blow off ma tak dělat nebo nemá a je už ko víš jak to je každý má svúj názor
Kuba : V tom tématu, ke kterýmu jsi sem dával link, je přeci vznik toho zvuku jasně vysvětlenej a jak má pracovat nepoškozený origo. blow-off ventil taky.
delat to tak ma, blowoff mas vporadku. Mas budik tlaku turba ? Mozna mas v cudu pierburg a fouka ti to jen 0.5ba max, pri plnem tlaku je to dfouknutitrochu jine. Mozna bych zacal hledat problem tam
No ja jsem pravě nevěděl protože někdo my říkal že muže byt aji turbo ko ale to se my nezdá tak každe coupe má v základu blow of jo takže to vúbec nevadí když my to tak děla tim pádem že
Je to normální, blow-off tam máš už v základu, ale né otevřenej (open loop) ale uzavřnej(closed loop) který pouští přebytečný vzduch spátky do sání a dělá přesně takovej zvuk.
Mam 16vt a jak jezdím vytočím to do vyšších otáček tak při přeřazení my to děla takový zvuk jak na tom videu jak by to odpouštělo vzduch někde ale přitom tam blow of ventil nemám nevíte čím to je nebo nemá tam coupe nějaký ventil na odpouštění díky