Diagnostika

• Kuba
    Oka už jsem ti poslal číslo na email
  • Turok
    Tak v neděli nemůže, necháme to teda na pondělí odpoledne může být? Když tak mi pisni tvoje číslo na maila.
  • Kuba
    Turok: Ja vím právě sem chtěl jet v sobotu na sraz ale volali my z práce že musím do práce tak co my ted zbývá celkem mě to štve protože bych určitě přijel kdybych nemusel do práce ale stou neděli počítam pak my akorát napiš v kolik a a klidně mužem u obchodáku dát v neděli sraz jen my písni v kolik:-)
  • Turok
    Ok jinak v sobotu je sraz v Kopřivnici takže jestli chceš můžeme pokecat tam a domluvit se ohledně neděle viděl bych to na neděli odpoledne a sraz můžeme dát někde u nějakého obchodáku, třeba kaufland.
  • Kuba
    Turok: Oka tak my napis v kolik kde mam byt a budu tam:-)
  • Turok
    Ok můžeme se domluvit na neděli.
  • Kuba
    Super delam vetsinou ranni treba slo by to ze by jsme se domluvili o vikendu mam volny cely vikend reba v sobotu dopoledne nebo jak by to vam vyhovovalo ja se podridim :-)
  • Turok
    Tak jsem s ním mluvil a není problém, kdy máš čas? děláš nějak na směny?
  • Kuba
    Turok: dobre diky moc tak jak se snim domluvis tak my dej vedet a ja dojedu do karvine super:-)
  • Turok
    Kuba ok já se s ním domluvím co a jak jinak je taky z Karviné tak stačí pak dojet.
  • Kuba
    Turok no prave sem jel do jednoho servisu jak si my psal tak sem rikal dobre ze to bude oka ale tam nemohli najit tu zastrcku na diagnostiku takze nic ale kdyby ses domluvil stim kamosem a nektery den kdy by jsi mel cas tam nezajel semnou na tu diagnostiku tak bylo bylo super bych prijel za tebou do karvine kdyby to nejak slo:-)
  • Turok
    taky jsem ti psal ale neozval ses....
  • Morris_3nec
    Zkus v Ostravě fiat servis u Boříka
  • Kuba
    A nahodou kluci nevite kdo my udela diagnostiku na fiat coupe nekde z moravskoslezskeho kraje nebo nemat enekoho znameho kdo to dela protoze kam prijedu tam maji nejaky problem nemuzou to najit atd:-(
  • Kuba
    Jestli budes tak hodny a vyfotis my to budu jen rad:-)
  • Mario
    Lebo to nieje na tej strane je to pri soferovi ti to odfotim ak chces
  • Kuba
    A me to jedni v servise napojovali u tlumice na strane spolujezdce rozpojili a napojili ale nic jim to pry neukazovalo
  • Mario
    Ja to mám na strane tlmiča pod kapotou na vodičovej strane a normálne viditelný
  • Invi
    Samozřejmě rozpojíš a napojíš na diagnostiku :)
  • Kuba
    To je maras byl jsem v servise na diagnostiku a uz podruhe nemohli najit zastrcku od coupe mam rok coupe konec 94 nevite kde tam je zastrcka na diagnostiku ja bych rekl ze tam je ale musi se rozpojit ten konektor ale oni reknou ze se to nemuze rozpojovat no nevim
  • Kuba
    Oukej chlapy diky moc za rady:-)
  • Turok
    Kuba nemá "servis" ale opravuje auta.
  • Kuba
    Turok: fakt a on ma nějaky servis nebo to ma jen doma a děla diagnostiky?
  • Turok
    kámoš má taky doma diagnostiku, je z Karviné.
  • Morris_3nec
    Zkus v Ostravě u Boříka, pod svinovskými mosty, jsou tam machři.
  • JardaITC
    Konektor je někde u expanzky resp., spolujezdcova předního tlumiče. U některých verzí musíš rozpojit nějaký konektor.
  • Kuba
    Ahoj chlapy kde ma coupe zastrčku na diagnostiku?, jelikož jsem byl v servise a tam my řekli že to nemužou najít to tež byli uplně blbci a náhodou nevíte kde my udělaji diagnostiku někde v moravskoslezskem kraji na coupe kde mají diagnostiku na fiata? ve fiatu to je celkem palka tak jestli nevíte nějaký dobrý servis jsem z Havířova tak abych to neměl někdo síleně daleko diky