S Coupé do Chorvatska:-)

• GeriX
    Pred dvoma rokmi sme boli traja v Taliansku s Coupe. Auto bolo full veci boli ešte aj na zadnom sedadle vedľa tretieho. Tretia osoba je cca 165 cm a žena :) a problém s tým nemala. Zastavili sme asi 4 krat na tankovanie a fajčapauzu. Bola to 11 hodinová cesta väčšinou po dialnici.
  • Lajin
    Cívky mám 4 náhradní:)S tím počítám to já budu brát více věcí:)Pak dám vědět jak to Coupé zvládlo ale věřím v něj :-D
  • von Raven
    pro jistotu si kup aspoň jednu náhradní cívku, mě zatím coupe nikde nenchalo a letos s ním už asi budu mít najeto kolem 100 tis km, ale pokaždé jak někam jedu, tak to prostě nevydržím a nějaký kus cesty jedu na doraz :) a obvykle jednou ročně mi shoří cívka obyč nad 2. nebo 3. válcem :) a obvykle právě na delší trati :D a světe div se, je to jedna z nemocí civek hitachi u 1.8
  • Abyss
    Coupe to hravo zvladne. Co sa tyka komfortu. No v takom peugeot-e 206cc by som si vzadu nevedel predstavit ani male deti v tych muciacich sedackach:-D pocas 20km
  • Rudlo SK
    Ja mám absolvovanú cestu do grécka cca 1400 jedna cesta. Boly sme 4 osoby cesta úplne super.
  • Brano20VT
    no ja mám vyskušane aj mimo dialnicu aj po dialnici a už by som mimo dialnicu nikdy nešiel , v každom druhom kopci kamion alebo autobus , ušetríš hovno a nervy v piči . Chorvatská dialnica možno najlepšia v europe je radosť po nej jazdiť asi ju zrejme nestavala eurovia ... Vlani som po celu cestu zo Znojma do Zadaru nestretol policajta . Doporučujem nejazdiť v piatok v špičke inak v chorvatsku je dialnica poloprázdna , benzín lacnejší ako čr ...
  • Abyss
    Lajin: do chorvatska som sice nesiel ale radim ti radsej si uz tolko kup dialnicne znamky a poplat myta akokeby si sa mal dostat na nejaku rozdrbanu cestu a nadavat vkuse. Dialnice mas istotu a hlavne komfort. Das 5-ku a ides si v klidku....
  • Lajin
    To já autu věřím:) Teď jsem za rok najezdil přes 20tisic km a auto v pořádku:) Proto se s ním chci vydat:) A Vy co jste do toho chorvatska jeli za kolik jste jeli a jak dlouho a hlavně kudy? Pač každý známý mě říká něco jinýho a nemá někdo z vás zkušenosti jet mimo dálnici?;-)
  • Brano20VT
    No moc tomu svojmu autu neveríš . Ja som bol s coupé v Chorvátsku 2 dospelí + 2 deti + plný kufor , rýchlosť do 160km/h spotreba 11 l ,drncalo to trochu v rakusku ako na D1 , bol som sním v plnej náloži na balatone a pravidelne jazdím na slovensko ...
  • JardaITC
    s coupe jsem jel chorvatsko úplně v klídku. Tři lidi plus bagáš :) Jediné co bylo ubíjející cestovní rychlost kolem 100km/h kuli spotřebě, takže cesta pak trvala 12 hodin :D
  • Gonzo
    my sme isli do Chorvatska styria, ja + tri dievcata, napchali sme sa tam v pohode.

S Coupe som dal aj svadobnu cestu po Taliansku a Francuzsku, cca 4000 km za dva tyzdne a az na kontrolku nadrze (ktora sa zasekla na maxime, cize som tankoval naslepo) to Coupe zvladlo uplne v pohode:)
  • Innocento
    Já jsem vzadu vezl 450km (žádná dálnice) 2 dámy kolem 45 let (do 170cm) a ty už by mohly bejt na pohodlí náchylnější. Taky byly spokojený. Bylo léto, takže klima byla základ.
  • Morris_3nec
    Já mám 182, jednou jsem jel vzadu na vyzkoušení, když kolega vjel nechtíc do výmolu málem sem hlavou proletěl zadním sklem. Ale z děvčat si prozatím taky žádná nestězovala, jen při určitých polohách je to nepraktické, ale oproti Fábii je Coupé zlaté. Co se týče komfortu tak z toho bych strach na dlouhé cestě neměl. Funkční klima to bude do těchto končin asi základ, když nepočítám technický stav auta.
  • Abyss
    Lajin: 165cm je poodka uuplna. Mal som v zadu 2ks dievcat s podobnou vyskou a pocas 400km sa ani jedna nestazovala. Prave naopak boli prekvapene kolko tam bolo miesta, ze si mozu este tancovat :D... Vlastna skusenost. Len dufam ze mas klimu. Ja ak by som ju nemal tak by ma v aute uskrtili v tej horucave :)
  • Lajin
    Néé tak vysokej vzádu nikdo nebude obě mají cca 165 cm:-D
  • Ultima
    záleží výška pasažeru od 180 budou brečet:D:D:D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    no vzadu bych nechtěl sedět takovou štreku :-D
  • Lajin
    Zdravím a přeji Veselé Velikonoce:)Chtěl bych v létě podniknout s Coupé 1,8 cestu do Chorvatska(1 cesta-1100km)Chtěl bych vědět jestli tady někdo takovou delší cestu podnikl a jak se jelo.Jeli bysme plny auto tak by mě zajímalo jestli se to dá vzádu přežit a třeba i za kolik ste jeli atd...i za jakékoliv jiné info budu rád:) Děkuju;-)