-
15:41:43 22.5.2013
já kdybych kupoval auto za 50 tisíc tak je mi uplně jedno co tam majitel napíše zajimá mě hlavně jak to auto vypadá pořádně prohlídnout, projet samozřejmě pravděpodobnost že se něco pokazí je větší než u nového ale zase co bys chtěl za 50 tisíc. Nesouhlasím že staré auto nemůže být bez investic.Já to auto mám 10 let investoval jsem do toho minimum přední kotouče ramena preventivně rozvody ještě nějaké blbosti ani si nemůžu vspomenout spíše šlo o doplnky s technickou nikdy nebyl problém.Dnes to mám jako druhé auto sednu jedu jaká investice za 3 měsíce jdu na technickou nevidím problém. Samozřejmě pravděpodobnost že něco přestane někdy fungovat tu jak u všeho je tak to vyměním a jedu dál. já říkám jedno než to někomu dát za 50 tisíc to radši nechém doma je to přece auto bez investic.
-
15:28:29 22.5.2013
ve finále spíš než stav auta rozoruji jednání prodávajícího...
-
15:27:23 22.5.2013
mě je jasné, že každé auto tohoto stáří má své investice.
o to nejde, ale jde o ty závady, které byly na autě už při koupi a mohl mi je aspoň seriozně oznámit.
kdyby chtěl brácha coupe s investicema, tak mohl koupit nějakej vrak z netu za 30 táců...
tohle byla nejdražší atmosféra a navíc z klubu, tak jsem čekal trošku serioznost.
kecy s kolem jsou fakt trochu mimo mísu.
-
10:59:10 22.5.2013
ANO 2500eur je cena dobrého kola aj to nieje bez investícii :) Ale rozdiel ze tu predávajúci písali "top stav auto bez investícii" . Takže ak sa prestane stými nezmyslami nebudú takéto témy .Takže podla mňa Nikoho FC nieje bez investícii a bez chyb dupľom nie to čo sa majiteľ zbavuje za tieto smiešne ceny
-
23:52:08 21.5.2013
Pod 50 tisíc je už cena jízdních kol není lepší se poohlédnout po nějakém lepším novém kole to by bylo bez investic.
-
23:10:28 21.5.2013
Nikoho se tu nebudu zastávat ,ale zakoupil jsi auto co stalo 700 000kč nové za 50 000kč což jsou dnes 3 výplaty a ty hekáš ,že do toho musíš vrazit pár dukátů navíc.Jezdi Felicii tam stojí polskej brzdovej kotouč cca 500kč. Poslední Coupe vyjelo z továrny v roce 2000 takže je to už 13let starej verk.Přál bych ti vidět ůčty za servis za takove zánovní Audi S4,S6 to bys čuměl jak trubka ze zdi .Když člověk kupuje ojetinu musí počítat s investicí cca 20% z ceny do prvotního servisu a je jedno co tvrdí majitel.Čest soudruzi.
-
23:58:54 1.5.2013
Tak dneska sme si s XTRYMEM napsali pár meilů, tak si radši smazal účet, než aby se tady nějak ospravedlnil... a mě napsal, že o ničem nevěděl, že se to všechno posrahauzovalo přes zimu v garáži...
:-D už se tomu spíš jen směju.
Topení už je nový, dneska sme s bráchou vymodelovali a dali novej výfuk, atd.
Do srazu musí být v lati :-) aby mi nedělal ostudu :-)
-
18:16:23 11.4.2013
preto majú aj také ceny. Tie v bazároch zvyknú byt ozaj poskladané z vrakov . Od majiteľa ako tak vôbec idú:) Bez investícii je u FC totálny nezmysel
-
15:08:40 11.4.2013
chlapci žial bohu to tak je 90% coupeciek je v lom až havarijnom stave či na slovensku alebo v čechách... kupit coupecko vo velmy dobrom stave je skrátka nadludský výkon........ a to je fakt ......
-
10:24:39 2.4.2013
ty jsi na to kápnul když si to člověk takle přeloží... pak může být Coupe 20VT spokojený :)
-
21:17:09 31.3.2013
TOP= Trochu Oprav Potřebuje... to jen tak náhodou trochu mluvy bazarnickýho zmrda:)
-
21:06:45 31.3.2013
Je k nasrani kdyz nekdo o necem tvrdi top stav a pak z toho vyleze plecka v prumernem stavu. Kecy o tom, ze nejaka vec ma takovou cenu jakou je za ji nekdo ochoten dat jsou uplne mimo a vubec nechapu, proc se tady takove kokotiny vubec pise. Definice slov TOP stav je vyborny stav a ne, ze si pod tim ruzni lide predstavuji ruzne veci. Xtreme te normalne podelal a absolutne chapu to rozcarovani.
-
21:45:28 29.3.2013
"len" 11 preto lebo som auto dobre kupil za 2750€ a preto že všetko mam za VO ceny a vela roboty som si spravil vo vlastnej réžii a sám. Aj tak by to bolo nepredajné keby som to xcel za 10streliť napr.
Inak ja som kupoval auto až v Košiciach, tiež som si spravil výlet, išiel som s kamaratom čo mal 16VT naozaj v TOP stave vočipované, šlo to jako kráva vole, robil na 1/4mile odmeraných 14s tak som vedel že to ide tak ako má. takže som s ním zašiel dali sme si street race, kde sa urobil compare duel, zistil som že 20VT bez chipu je o trošik lepšie ako to jeho chipsy 16VT, bol som spokojný kukol som auto poriadne od hora dole, zabil s nim 2hodiny a spokojný išiel domov. Kupiť auto na slepo s takými problemi ako píše Coupe20VTPLUS mi pride trochu tiež ako jeho chyba. Nerozklepala sa mu prevodovka, nezačalo tlačiť vodu ani dymiť, takže ano top stav ale treba vždy poriadne kuknuť predsa, všetky tie vady mohol vidieť a nekupovať.
-
20:35:39 29.3.2013
Jonny
naozaj len 11? Priznaj farbu :)
-
20:08:10 29.3.2013
Johny: Vypadá ostrý jako břitva fakt super!!
-
18:14:37 29.3.2013
S tím, že tohle není záležitost celého klubu ale osobní nesouhlasím. Nesnáším nepoctivost. To radši pravdu, kterou sice v nějakém případě nechci slyšet než lež kterou pak budu vídat i ve spánku :-) mělo by se tu udělat inventura a zpřísnit registrace. Jinak přeji bílé a zasněžené velikonoce :-D
-
18:08:22 28.3.2013
Ravic,
naprostý souhlas. Každé auto má takovou cenu, za kterou ho jeden prodá a druhý koupí.
Hodnocení top stavu je zcela subjektivní. Pro mě je například důležité, ža nám kupátko startuje (zejména po výměně aku), topí, chladí, brzdí, zatáčí atd., takže jsem vcelku klidný, když s ním Makys1,8 jede sama byť na druhý konec republiky. Na druhou stranu chápu, že pro někoho mohou být pro mě nepodstatné estetické vady nepřekonatelný problém.
Každý si tedy může, nebo spíš musí vybrat auto podle svých priorit. Chápu lítost Abraxas nad tím, že všichni v klubu nejsou čestní a féroví, ale koupě auta je moje individuelní záležitost a nemá cenu se dovolávat jakési kolektivní zodpovědnosti a solidarity uvnitř klubu. Ideální svět máme šanci zažít jen jednou za rok v Třebíči. (sem se ňák rozkecal, tak sorry a veselé velikonoce)
-
18:02:28 28.3.2013
No ja si o svojom aute nedovolím povedať že je TOP stav, je tam milion veci čo by som najradšej vymenil, zrepasoval, opravil, a to je v aute 11 litrov. všetko je uhol pohladu, prave sme sa vratili z mega vystavy v Budapešti, poviem Vám tam boli cukríky.
-
15:07:20 28.3.2013
Prodám TOP STAV...cena 9 999kčKluci je to málo nebo hodně?nebo vypadla jedna číslice????
Vše je o úhlu pohledu...když se zamyslím ,tak nejstaršímu coupe je +- 20 let a nejmladšímu 13 let to jsou fakta!Další bod je ten,že jen pár chlápku tady/a holek...Ilonka Aljaška/se pustilo do kompletní renovace tohoto krásného auta.Pak je tu pár lidí co s autem dokonce jezdí a to i v zime:-)pár co v zimě nejezdí,pár co ho stále opravuje a stejně nejezdí...někteří co s ním jezdí občas 260 km/h.Pak je tady taky pár lidí co coupe totálně crashlo dokonce pár co coupe zachránilo život a nebo naopak vzalo/vždy když jedu kolem Hotelu Hoffmeister vzpomenu si na Big Bena/Někteři co maji coupe dlouho někteří krátce,někdo ho má na kšeft,někdo protože je to fajn auto za fajn peníze.A podle toho ta auta vypadaj ne?
Má myšlenka je taková,že je tu spoustu ruzných lidí a aut v dobrých a špatných tak jako po celém světě,hodně názoru hodně myšlenek a hodně ruzných ůhlu pohledu na tu a tu věc.Přijde mě to normalní ničím výjimečné tak jako svět okolo nás.Jsem realista a ne vždy je svět kolem nás fér.Ale mám svůj názor ,zážitky zkušenosti,instinkt a tím se řídím někdy to nevyjde a poučí mě to propříště...nechápu co se tu řeší...Tom

-
11:31:40 28.3.2013
Proč nekoupils levnější ty budou určitě v lepším stavu. Přece si nemyslíš že auto za 50t je top stav. Tyto auta v top stavu a je jedno jaký motor v tom je jsou většinou neprodejná a nebo za daleko větší cenu.Tyto auta v top stavu jsou lepší než většina dnešních nových aut.Ty auta na netu to nejsoou auta ale mrzáčci co utržili v silničním provozu nejednu ránu
-
10:22:47 28.3.2013
To je to stříbrné znáček ferrari vzadu udajně všechno měněné poslední model z chebu že? to mi uteklo chtěl jsem se na něj jed podivat ale pak se prodalo tak to teda čumim nestačim se divit:-O
-
10:05:17 28.3.2013
for ZDENEK: přečti si to celé... na to, že je to 2.0 20V tak cena 50.000,- je myslím si dost vysoká.
projdi si internet a najdi mi obdobné auto za vyšší cenu. bylo jedno z nejdražších.
PS: druhá věc je to, co prodejce věděl a pravděpodobné mi zatajil při koupi. To je to co se tu řeší.
Neřekl bych možná půl slova, pokud bych to kupoval a Láďa mi řekl na rovinu, má to to to to a to a musíš udělat to a to.
A ne mi říct, že je to TOP STAV.
-
09:00:55 28.3.2013
Ahoj. Co bys chtěl za 50 tisíc auto jako nové? Jestli se ti nelíbí tak ho prodej třeba za 10t. když si myslíš že je to ta správná cena u těchto aut
-
21:36:38 27.3.2013
No, k tomu klubovství.
Vstup sem "do klubu" není podmíněnej ničím jiným než registrací, podle toho to pak vypadá.
-
19:32:27 27.3.2013
tak jsem si to pročetl...
vidím, že to je stejné a je jedno, jestli někdo kupuje coupé nebo, jako já nedávno, bmw...
Stejný průběh, v inzerátu fotky když si to borec dovezl domů, krásné auto, a skutečnost? Domlácené, dojebané a značně bourané...
Koupil jsem ho a dávám do kupy, ale kdyby prodejce nepřistoupil na mou cenu, kdy jsem mu to řekl hned na začátku na rovinu, že mu zkrátka nedám požadovanou cenu, tak jsem se otočil na podpatku a jel domů!
A na rovinu říkám, že takové jednání není vůbec fér, už jen proto, že člověk jede XXX kilometrů a pak se nestačí divit, býval bych nejel se na to ani podívat, kdyby dal reálné fotky!
-
14:56:55 27.3.2013
Ahoj všem.) Nedalo mi to, musím vyjádřit svůj názor, protože jsem naštvaná za Coupe20VT PLUS :-D! Od čeho je náš FCC? Klub, který má sdružovat nadšence, milovníky, srdcaře těhle nádherných aut a kde by se alespon´jeho členové měli snažit o férovost nejenom v jednání tady, ale i prakticky, při pomoci, prodeji, koupi. . Takže lidi, kdo se fér nechová a patří mezi nás, měli bychom o něm vědět a podle toho s ním nakládat. Uvažovala bych dokonce i o vyloučení z klubu a jestli má takový člověk nějaké svědomí, demokraticky by nás měl opustit sám a dělat podrazy na jiné, jinde, když to jinak neumí.
Coupe20VT PLUS :-D: díky za zveřejnění, já už svůj přístup k takovým zaujala! Ignorace je zatím to jediné co můžu dělat. Mrzí mě, co se Ti tady mezi námi stalo. . Kdybych Ti mohla nějak pomoci, napiš a neztrácej prosím víru v FCC, vyjímky snad potvrzují pravidlo, že nám ostatním jde o společnou věc, lásku k motorům, k autům jako takovým i k přátelství mezi námi, členy FCC.):)
-
11:11:14 27.3.2013
Samozrejme ze vsetci klamameme. Ten kto povie ze nikdy neklame je klamar:-D xtryme si zrobil hodne zle meno tu na fore po tomto... Chcelo to viac uprimosti ale tej vela ludom chyba...
-
16:30:50 26.3.2013
Zvykli jsme si žít ve virtuální realitě. Děti si pletou skutečný život s počítačovou hrou, nakupujeme na internetu a auta vybíráme podle fotografií v inzerátech, protože jsme si zvykli věřit tomu, čím nám média vymývají mozky. Chováme se jako pilot, který musí víc věřit přístrojům, než svým smyslům.
Tak až zase bude někdo kupovat auto (nebo cokoli jiného) ať si vzpomene na slova dr.House ze stejnojmenného seriálu "...všichni lžou..."
-
10:27:46 26.3.2013
Coupé20VT PLUS: obecně řečeno máš pravdu. Je to ale jen o lidech ... jak psal Ravel ... jen prodávající ví, proč prodává. Asi není tolik férových, kteří jako já prodávají auto opravdu ve stavu a navíc doloží, co, kdy a jak případně opravovali ... na straně druhé se nebojím potkat kupujícího .. a že jsem už pár aut prodal .. momentálně, kdyby někdo chtěl, máme doma navíc BMW E46 po mé manželce ... potřebovala větší auto ... a má opravdu natočeno 62 tisíc km ... to jen tak na okraj, kdyby někdo věděl. Taky jsem přemýšlel o prodeji "štíra", protože už nemám tolik času ... ale za ty prachy ho raději nechám v garáži ...
-
21:50:46 25.3.2013
Ahoj tvůj problém mám hodně podobný jen nejsem tak nasranej :) nevím co tu dělaj tyhle lidi v klubu.. , koupil jsem před 3.týdny taky coupe 20V ale s fotkami kastle kde jsou pro mě nejdůležitější byly 2.roky staré!!!
-
20:44:50 25.3.2013
každý se nápalil... dneska chcde každý prodat auto za co nejvíc peněz a zatajit co se dá.
-
16:17:41 24.3.2013
no jo, ale on je z jiného vesmíru... on k inzerátu dá ty pěkný fotky 2 roky starý, když to koupil a pak až někdo přijede a uvidí ty mazly, tak ho zabije :-D
-
15:31:41 24.3.2013
Beky keď pochopí ze dve FC nezvláda tiež ho bude predávať top stav "mazel"
-
12:32:49 23.3.2013
Mám obavu, že tohle je obecný problém koupě ojetého auta. Každý prodávající ví, proč to prodává, kupující to bohužel zjistí až později. Samozřejmě většina přidá více či méně věrohodný příběh, ve kterém prodej skvělého a vymazleného auta zdůvodní. Jistě existují i výjimky, jako Janinka, u které je pochopitelné, že vedle Mustanga nebude živit ještě kupátko.
Vždy si raději koupím čerstvě dovezené auto s předpokladem standardního používání a servisu, než stejně staré auto, které po dovozu prošlo přes několik majitelů, z nichž se každý na něm podepsal a když už si s ním neví rady, tak ho prodá dál s očekáváním, že se mu vynaložené náklady alespoň částečně vrátí.
-
19:22:47 22.3.2013
ale jo viděl, ale když jsem se do telefonu ptal, jak je na tom kosmeticky, tak mi bylo řečeno, že absolutně super jen je prasklý pravý práh zespoda...
a pak přijedeš 230km a realita tohle...
samozřejmě jsem to nemusel brát, ale jde mi o tu férovost jednání.
-
19:02:36 22.3.2013
až na zrcátko topení a palivoměr to sou závady, který si viděl už při koupi, ne?
každopádně slovo top stav je na pocitu té či oné osoby..pro někoho je top stav že to funguje jak má aniž by něoc vrzalo/mlétilo a je jendo jak to vypadá.. atd..
-
15:26:23 22.3.2013
myslel som si ze to coupe je fakt TOP aj ja ale teraz ked vidim tie komenty tak verim ze to nieje nic prijemne riesit takuto zradu. Okrem toho ze toto coupe myslim ze potrebovalo vymenit brzdy boli popisane same kladne veci. Hlavne braska ukludni a skus mu pomoct to dat dokopy. Penize ti uz nikto nevrati... :/
-
14:20:19 22.3.2013
for SYKY: když mi k tomu dáš fidorku, tak to za 5 táců vezmu na díly... :-D
-
14:18:27 22.3.2013
Luigi: já vím, já taky sypu moooc do svýho.ale na to, že jsme kupovali atmo verzi za 50 táců, tak jsem čekal víc, ještě když mě o tom majitel ujišťoval...dražší atmo verze na netu snad ani není. nemůžeš porovnávat, za kolik jsi kupoval před deseti lety.vem si, že dneska se turbíny prodávají v pěkném stavu kolem 70 táců.
-
13:27:54 22.3.2013
Co na to říct .. férovost by měla být - aspoň mezi lidmi z klubu. Pokud někdo prodává, měl by doložit stav a průběh oprav pomocí fotek a zápisů. Ale na straně druhé to bylo jak píšeš za 50t. Nevím, ale pokud čekáš, že za tuto cenu bude auto v TOP stavu ... nevím. Sám mám coupé 10 let a je pravdou, že momentálně spíš nejezdím, protože nemám čas. Osobně mě pořizovačka, opravy a úpravy přišly hrubě přes 500 ... ale zase vím, v jakém stavu je, co mi ještě zbývá a i kdyby byla nabídka lákavá, asi bych se coupátka nevzdal, možná i ze sentimentu. To si ho raději nechat v garáži na krásné letní víkendy ...
-
10:45:30 22.3.2013
taky prodavam svoje...3x NEbourany!
-
04:53:39 22.3.2013
jak se jedná o prachy tak nikdo fér nebude
-
23:24:32 21.3.2013
Coupe20VT PLUS :-D: Je blbý když se takhle spálíš.Taky bych čekal od člena klubu přinejmenším férový jednání.To zklamání,který přejde pak k nasr..í je hrozný.Budiž Ti útěchou aspoň to,když neberu v potaz ten čas a prachy,který to sežere,že to co jsi na tom dělal je v cajku a můžeš se na to spolehnout.
Tak držím pěsti a ať to do srazu dáte s bráchou do kupy. :-)
-
22:57:37 21.3.2013
Coupe20VT PLUS :-D : Věřím,že bys měl být znalý.. chyb už si udělal dost.Mě taky každy ochčije když slyším pětíválec a nebo citím zátah turba:D to mi je potom všechno jedno..
Já si pamatuju to tvé coupe ještě v inzerátu když tam byla fotka s nastartovaným motorem a tlakem oleje někde blizko 0 :D
Sleduju trh s coupátky i forum asi od roku 2003. Coupe měl tatik uš v roce 98 a to bylo jine kafe..nulový servis,nahradni dily pouze ve fiatu za nehorázné částky..
tedkom sezenes vse za par korun,kdysi sme si vše dělali sami bez internetu bez znalých lidí. Ale ted.. zvednu telefon potrebuju seřídit to a to vyměnit to a to auto musím mit v pondělí OK :D
-
22:33:33 21.3.2013
já třeba sám sebe považuju za celkem znalého co se týče coupe. zasvěcení vědí, co jsem zkusil s tím svým, proto jsem si myslel, že mě nikdo neochčije, ale prostě jsou věci, který při koupi neobjeví ani ten největší znalec. pak už musí fungovat trochu důvěra, která v tomto případě absolutně zklamala, ale já mu ho dotahnu k dokonalosti, ale stojí to peníze a čas...
-
22:25:35 21.3.2013
Mě taky nikdo při obchodu neřekl, že moje coupe je vyhořelé :)
-
22:15:34 21.3.2013
Poláci to takhle mají..A mnohdy se tam řeší takové případy kdy je TOP STAV,ale nakonec se dovíš,že je to absolutní,stočený,zhnitý,vrak.
-
22:09:04 21.3.2013
Měla by tady byt extra sekce RADY A DOPORUČENÍ PŘI KOUPI.Ne obecně,ale na konkrétní auto. Někdo sem hodí odkaz a ostatní diskutujou co o autě ví nebo co si o něm myslí..
-
22:09:03 21.3.2013
Práve pre niečo takéto som myslel ze je lepšie kúpiť 20V turbo za 1000euro a ostatne tam napchať a mam istotu čo som porobil .
Nemyslím brat auto z klubu by bola nejaká veľká výhoda
-
21:55:20 21.3.2013
Ondro to máš pravdu no .. Tak i tak to naštve, i když čím víc dáš na začátku tím míň očekáváš že budeš muset dávat později no ..
-
21:46:27 21.3.2013
Taky jsem koupil jedno coupe od dlouholeteho clubaka tady.. fungoval ještě na starém foru tak jsem si myslel,že to bude pohoda :D
Po neakym case sem prisel na to,že vubec neplatil pojistku,pri prodeji lhal to sem se jen tise smal slo jen o 20tis. Neplacena pojistka byla samozrejme na neho takze se mu to velmi vyplatilo castka to byla zhruba stejna jako cena auta :)
-
21:40:51 21.3.2013
Cos čekal? všechno si mohl vidět při prohlídce :)
-
21:32:32 21.3.2013
to jo, ale ty jsi za to nedával 50 táců...
-
21:22:06 21.3.2013
taková škoda, no to jak psal kolik věcí je na něm uděláno ..Pár těch vad co tu máš napsaných mám teď taky, asi ten co mi vadí nejvíc je nefunkční palivoměr, a jaká si chyba v budíku na tlak oleje (snad je to v budíku :D :( )
-
21:12:03 21.3.2013
a málem bych zapomněl, auto má údajně nové svíce a dneska po startu jde na 4 válce... což je u 5válce trošku problém...
-
21:11:12 21.3.2013
Ahoj lidi. dneska jsem se už nasral, protože jsem s bráchou vybral asi nejdražší atmosferu a ještě z klubu, kde jsem čekal férové jednání...
Když jsem poprvé mluvil s Láďou, tak mi bylo řečeno, že se jedu podívat na opravdu perfektně zachovalý kousek.
auto je doma 14 dní, najeto 300km a tady je výčet závad:
-prasklá kapota, která je asi dost kitovaná
-popraskaný lak na předním nárazníku
-popraskaný lak na zadním nárazníku
-potrhaný tapece (maličkost)
-volant jak když za sebou má mega (maličkost)
-nefunkční regulace topení
-nefunkční levé zrcátko
-zadní díl výfuku na totální kaši
-každý šroub na kole jiný
-nefunkční palivoměr
-o elektrice se nevyjadřuji...
-a dneska kontrola náplní a ejhle málo vody, tak hledám a ejhle chčije topení...
k autu jsem dostal nové čidlo na vačku, které je staré.
hlavně, že si z toho vyndal povinnou výbavu...
takže závěrem, ne vždycky je koupě přes klub od člověka, který vypadá férově dobrá...