Členové severní morava? Třinec okolí?

• Invi
    No problem, u Místeckého Tesca je obrovské parkoviště, polovina vždy prázdná, pak zajedeme někam na oběd a pokec u Birelu. Teoreticky bych mohl domluvit sál, jelikož se znám s majitelem hospody, ovšem cesta je tam mizerná.

To by se promyslelo později, kdybych věděl že se bude určitě něco konat, je to na vás :)
  • Morris_3nec
    Tak Invi je to na tobě, vymyslet co kde, at se tam vejdem a at se máme kam projet :)
  • Hozzzi
    Já jsem pro FM.. klidně nějaký regionální....
  • Invi
    No problem :)
  • Turok
    my jezdili klasicky na srazy i do konřivnice a nikdo s tím neměl problém.
  • Invi
    Není pro všechny F-M blíže než Ova? Tedy kromě Ostraváků, to je jasné :-P
  • Turok
    Není problém se někde domluvit takových akcí jsme měli pár každý rok.. když se zadařilo. Stačí místo a termín dostatečně dopředu. Pokecáme udělamé nějakou projíždku a někam sedneme.
  • Morris_3nec
    Chcete se jen tak někam sjet na kus řeči, nebo udělat sraz, pak společnou spanilou jízdu někam kde se dá sednout třeba na kafe. Ale to spíš podle účasti, pokud nás bude pár tak nemá cenu organizovat něco víc krom klasického srazu na nějakém místě, případnou projížďku se pak můžeme domluvit na místě.
    Zatím je to jen orientační. Založím pak událost na Xichtbooku plus samozřejmě i tady na fóru.
  • Kuba
    Taky bych se zucastnil:-)
  • Invi
    Nápodobně ..
  • Hozzzi
    Pokud mi to už pojede. Rád se zúčastním......
  • Morris_3nec
    Určitě letos se musí zorganizovat "menší" sraz pro členy z MS kraje, vyrojilo se nás tady od Jablunkova po Ostravu pěkná hromádka takže se něco uskuteční, s Denisem už sme se o tom trochu bavili, nějaký nápad je, no teď se jen chopit organizae )
  • Line
    Bruntal
  • Carlos 20vt
    Jeden kluk s třince má 2x 2.0 16v :D
  • miro20vt
    Ahoj ja som kusok od Ziliny ak bude neaky zras spojeny s nedelnou kavou rad pridem :-)
  • Hozzzi
    Pánové a má někdo obyč 2.0 16V, v mem motoru se nekdo vyřádil potrebuju to dát jak se patří, potřeboval bych pár fotek detailů.
    Děkuji
  • Denis 1,9 JTD:(
    Skoro Ostrava:)
  • Morris_3nec
    Bystřice / Ostrava :)
  • Phoboss 1,8 16V
    já a Turok... Karviná
    Adys... kousek od Kopřivnice :)
    a jeden člen utekl ke AR :D
  • Carlos 20vt
    Třinec :) pár nás tady je :)
  • Kuba
    Ahoj Havířov:-)
  • Invi
    Frýdek-Místek :)
  • Hozzzi
    Dobrý den, je některý kolega s mého okolí?

Děkuji