Brácha mi nacouval do Coupé

• K0K1N 20VT
    v rodině ti pojiš'tovna nic nezaplatí, musíč nahlásit, že to byl třeba soused ale tak ochotné sousedy asi nikdo nemá :)
    do kamaráda naboural jeho táta když jeli pro auto a pojištovna jim nedala nic no, jedině jestli bratr má třeba trvalé bydliště jinde
  • sebo 1.8 16V
    jardast
    Račej daj mladému po ušiach a nech to zacvaká on aj keď ti to poisťovňa zacvaká tak jemu vyskočia poplatky "poisťovňa si to strhne od neho aj tak" .A bude sa to sním tiahnuť dosť dlho .Búračka hneť 1 rok poisťovňu poteší
  • jardast
    No jako v pripade podvodu se stejne snadno domluvim se sousedem jako s bratrem.. proto nechapu co je to za "ochranu". No uvidime.
  • Jakub
    Mám zkušenost že Allianz se neptají a platí, ale jak to mají ostatní pojišťovny, to nevím.
  • Džanek
    vyjimka protoze to muze zavanet pojistnym podvodem.. jaksi v rodine se snaz domluvite:) Takze tuhle podminku celkem chapu. Tech par pripadu co se stane opravdu nahodou holt na to doplaci.
  • Kuba
    Hodne zalezi na samotnych pojistnych podminkach. Alejandro ma v podstate pravdu. Resili jsme to ted na poslednim skoleni ridicu, ze prece neni mozny, kdyz jsou velky dopravni firmy s nekolika auty,a ze se srazi se stat muze. At uz budou delat blbosti nebo fakt haluz se nekde potkaji. A co nam potvrdil, ze je to proste na kazde pojistovne, jak se k tomu postavi.
  • jardast
    Parada, takze koukam ze se vubec nevyplati si ho vubec platit. Proc taky.. ciste teoreticky kdybychom se sejmuli nekde na krizovatce a ja mel treba fungl novy auto tak nic nedostanu jo? Tak at si ty prachy strcej do pr*ele zmrd* zasr*ny. to jsem se zase vytocil...
  • Alejandro
    to ti pojištovna neproplatí, je to výjimka z pojistneho plnění ve smlouvě....řidiči nesmí být v příbuzenském vztahu nebo tka nějak
  • jardast
    No on ma povinne ruceni teprve mesic :-D ma prvni auto. Kartac dostane jestli neuvidim ani korunu :-)
  • Invi
    Dal jsi mu aspoň pořádný kartáč?
  • sebo 1.8 16V
    Tiež si myslím ze to on na poistkách budúcich zaplatí takže račej zaplatiť opravu
  • Pegas77
    at si bracha spocita zda by ho levneji nevyslo zacalovat opravu, nez to ze prijde o bonus a za par let zaplati mnohem vice
  • jardast
    Ahoj, proč hledat idioty po parkovištích u obchoďáků, když můžu najít škodnou v teple domova :-D Bratr mi ráno nacouval do čumáku..ohnutá kapota,lak v pič.., popraskaná mřížka a nárazník. Na zbytek jsem neměl nervy. Ohlásili jsme to na jeho pojišťovnu(internetovým dotazníkem ČSOB) a čekáme na vyjádření. Myslíte si, že mám šanci z toho něco vymáčknout? Jde mi o to aby si nemysleli, že v tom je nějaká levá když jsme bráchové. Díky