-
18:25:08 14.2.2013
No já mám celý interiér do bílé, samotné budíky by vypadaly divně.
-
10:25:36 14.2.2013
Mně se to taky nelíbí pokud by byl takhle udělaný celý interiér tak budiž, ale pokud jen budíky vypadá to pak divně..
-
19:31:13 13.2.2013
Jarda: Já mám taky bílé podsvícení a třeba se mi to líbí víc než oranžové, ale je to věc vkusu.
-
18:24:03 13.2.2013
plasma budiky existujú, viete o tom?
-
16:49:21 13.2.2013
Mam cervene podsviceni :-) , sice jen z bocnich stran( nizsi otacky a vyssi rychlosti nesviti) ale je to luxusnii :-) . Foto sem daval uz minuly majitel, ale klidne pridam sem..
-
11:31:34 13.2.2013
spousta práce, ale není mi jasné na co. Oranžové to vypadá lépe.
-
19:30:31 8.2.2013
Hlavně ta barva co udává podsvícení je z druhé strany, co jsou natištěné čísla, takže i kdybys to dělal 150 šmirglem, tak se nic nestane.
-
21:49:30 7.2.2013
Pegas:
Návrh v křivkách, jsem zaslal grafické firmě, mají plotr, který vyřeže do folie cokoliv, stejně jako tiskárna natiskne na papír. Folie to je normální lepící folie, kterou se třeba lepí na auta reklama, nebo na výlohy.. Kdyby si to vyřezával ručně, tak by ses z toho po**** :D
Za denního světla nemám, ale až bude světlo a nezapomenu, tak to vyfotím. Jinak ze stavby foto nemám, nějak mě to nenapadlo, ale asi by se hodilo pro další. Ručičku tlaku oleje jsem zapomněl nastavit na původní polohu, takže až to budu opravovat tak zkusím něco nafotit, takové "knowhow" :)
Denis:
No, to mě nenapadlo žiletkou :) , jsem to zkoušel smirglem, tím jemnějším, tuším 600 zrnitost to byla a šlo s tim všechno :D Tak jsem to udělal takhle :) Přijde mi to hezčí s jiným písmem :)
-
20:09:04 7.2.2013
originální folie přece jdou rozdělat a třeba žiletkou sundat ta oranžová barva, já to tak mám a OK
-
18:51:39 7.2.2013
Ahoj,
jaka přesně ta folie a kde se bere? jak jsi to k ní zezadu lepil? na co jsi tisknul? byly by nějaké fotky za denního světla a ze stavby?
-
18:15:33 7.2.2013
Zdravím,
Tak jsem se trochu nudil a popřemýšlel nad změnou barvy budíků :)
No, jelikož výměna žároviček za bílé led nepomohla, jelikož jsem po výměně zjistil, že ta folie je zezadu oranžová, musel jsem udělat vše nové :/
Nejdřív rozebrat budíky a naskenovat originál folii, potom nějaký čas ve photoshopu, nechat vyřezat, vyloupat, nalepit na matnou průhlednou folii ( tzv. přepisovací folie ), zjistit že čísla 0,4,6,8,9 jsou vyloupnuté i se středem, takže vytisknout na papír celé budíky znova a nalepit zezadu.. To vše nalepit na tachometr a mazlit se s ručičkama :D
Kdyby někdo chtěl, mohu za nějakou úplatu zaslat vyřezanou folii " na přání " :) ( typ písma, logo, barva folie ), vše ostatní si s prominutím udělejte sami :))))