-
14:13:15 8.2.2013
Ještě uvidim no :-)). Ale jistou šanci by to mít mohlo :-).
-
23:19:32 7.2.2013
Při jízdě, se origo přisvicuje tušim do 15 nebo 30km, ted nevím přesně..
Jedině co mě napadá je, dát na tělo volantu, k té tyči mikrospínače na levou a pravou mlhovku a na tyč navařit nějaké výstupky, jestli mě chápeš, že by sis udělal takový svůj podvolantový kroužek s řj v jednom :D
-
22:42:26 7.2.2013
No napojeni na blinkry by bylo docela na hovno, v tom pripade by to fungovalo jen na krizovatkach a proste celkove v provozu kde toto diky poulicnimu osvetleni stejne nevyuzijes. Vyhoda toho systemu je prave na okrskach, pri jizde neprehlednymi useky, prez les a celkove proste mimo civilizaci a nevim jak ostatni, ale ja teda na okrksach na klikate ceste smerovky pri kazde zatacce nedavam :) Urcite by to neak vymyslet slo, ale nebude to fungovat tak dobre jako u novych aut kde vse ridi elektronika a ma to svou vlastni ridici jednotku
-
22:10:42 7.2.2013
Jedině nějak napojit na blinkr, levý blinkr - levá mlhovka a tak..
Škodovky to mají, tak jak píše Morris. Pod volantem je kroužek, který reaguje na pohyb volantu, viz odkaz:
http://skoda.panda.cz/obrazky2/488_7.jpg a ten s řídící jednotkou zapíná mlhovky
-
11:38:29 6.2.2013
Zero: kazdej druhej mi rika ze mam prasklou zarovku to je asi jediny v cem mas pravdu. V aute je to docela dobry, krasne to prisvicuje a uplne nejlepsi je to kdyz nekam zajizdim... K hovnu to urcite neni,ale na coupe bych si to nedaval:-))jezdim snim hlavne za svetla
-
08:10:54 6.2.2013
Mě osobně se to nelíbí. Když to před pár lety začínalo, tak jsem si myslel, že má soused prasklou žárovku. Vždycky když přijížděl k baráku, svítila mu jen jedna strana... Podle mě to vypadá hnusně a je to k h.ovnu.
-
03:09:05 6.2.2013
Moris, normalne v mlhovkach, jsem myslel:-) . Zadny navic..
-
22:27:09 5.2.2013
Reaguje to na pohyb volantu, napojene prez canbus smernici, ma to svoji ridici jednotku. Udelat jde vsechno, i nemozne. Ale v coupe ktere ma pomerne zastaralou elektroniku by se musel cely system odznova navrhnout, coz si nedovedu predstavit. U koncernovych aut staci dodelat svetla, kabelaz a danou funkci v RJ naprogramovat a hotovo. U coupe tomu moc sanci nedavam :) Navic si nedokazu predstavit kam bych ty svetla na coupe nrval
-
20:41:13 5.2.2013
Invi, to asi ano, dneska se to jednomu taky zaplo jen v mirne zatacce.
-
20:40:05 5.2.2013
No, me se to zaclo v posledni době dost libit, asi vic ta slozitejsi varianta. No a zajimalo mne jestli to tu vubec nekdo na Coupe Měl, či ma..:-)
-
20:28:38 5.2.2013
Ja to mam na ibize. Reaguje to na natoceni volantu....je to docela dobra vec....
-
20:16:56 5.2.2013
Nevím jak to funguje, ale u II Superbu se rozne i při menším zatočení. Asi to reaguje na intenzitu společně s dobou změny směru kol.
-
19:58:38 5.2.2013
Musela by se předělat elektrika, le to jde. Otázka, jak zjišťovat,kdy to má přisvítit: Viděl jsem dvě varianty, jedna byla zaplý blinkr a druhá byla hodně natočené kola. Případně může být kombinace obou. Na ten blinkr je to sranda, ale jak udělat senzor na natočení? Napadá mě nějaké indukční čidla navrtat do převodky řízení, ale to je docela práce a za ten efekt to myslím nestojí.
-
17:37:17 5.2.2013
Ahoj, chtel jsem jen zjistit, jestli jste si tu nekdo zkousel davat do mlhovek prisviceni do zatacky? Tak jak s tim ted vyjizdi spousta Skodovek.