Gratuluji! Až ti odejde turbína a dáš tam T25ku, tak uvidíš ten hukot ;-)
Ovšem o Puntu už více Phob ;-)
Jaké turbo na 1.8T?
-
14:53:00 8.2.2013
-
22:26:24 7.2.2013Invi : před 14ti dny jsem coupému20VT pořídil brášku punto GT, tak jsem na něj zvědav až bude ok..
-
17:32:43 4.2.2013Díky za tipy, takže nakonec dal na mé rady a shání 2860 / 2871, uvidí se.
Vaše názory na 1.8T mě jedině těší, jednak nesympatizuji s německým koncernem a jednat to ještě více stvrzuje jakési to kouzlo italských motorů. Moje bývalé Punto GT (výfuk, sání, de-KAT) letělo strašně pěkně, téměř nikdo nevěřil, že je to 1.4ka obsah. Na normálních cestách jsem sebral všechno. Samozřejmě váha hrála svou roli, ovšem ten motor byl úžasný. -
22:01:34 3.2.2013Ibaže ani GolfII v seriovom stave nejak extra nejazdi preto sa to ťažko môže porovnávať s coupe. Verím že ked coupe dotiahne do stavu toho spraveneho golfa až taký rozdiel to nebude. Ja som s jazdnými vlastnostami nadmieru spokojný, okrem hrnutia sa cez predok tam nevidím žiadne extra negatíva.
-
11:21:27 3.2.2013na 1.8T klidně to samý co na 20VT.. tj GT28 blabla..
on problém těhto "upravenejch" 1.8 20VT motorů je majitel a skutečnost, že na to nakoupíš mnoho low end dílů a SW za hubičku s číslama hlásajicích 300+PS:) přičemž realita je trochu lepší serie
kámošův bratránek měj GII s 1.8 20VT agregátem..jezdil s tim kopce/skijerinky a to auto nemělo konkurenci ani mezi lancerama/imprezama.. pak to přestavěl na autocross a údajně to ještě někde něco jezdí ..je pravda ,že než dospěl k tomu aby to jelo tak jak jelo utratil mnoho za low end díly a univerzální SW hlásajicíh XXX nárusty a nakonec to stejně skončilo u albrechta a na úplně jiný elektronice s výsledkem přes 300PS...
to samý Tomáš Košek a jeho červenej peklostroj o5 GII a 1.8 20VT, kterej pravidelně na kopcích dojížděl o několik hektarů před vetou (na svou dobu velmi dobře jedoucí lancer..) a těsně za Davidem Komárkem a sám jezdec se toho auta občas i bál:) -
11:06:07 3.2.2013som z toho videa fakt mimo :) ako ich tam zobral najmenej o 30m. Hlavne ta 350z. Ta pokial viem ma urcite viac ako 220PS ale ci je lahsia ako FC to uz neviem...
-
23:55:06 2.2.2013v tý době to jezdilo 400m za cca 14sec = žádná raketa,dnes by to byla už prašifka. To auto už neexistuje, pak ho měl Kejlis a pustil ho do pole tak se z něj postavilo to žlutý co s nim pak jezdil sprinty on a Vali. Teď nevim kde ten žluťák je.
mohlo to mít seriových 220k a trochu větší krouťák,s TB28 to žádná hitparáda nebude nikdy :-) -
22:40:26 2.2.2013JAk ich zotrel vsetkych: koxo brutal. Kolko ps malo to coupe? Klobuk dole
-
22:15:48 2.2.2013moje coupe mělo původní turbo,jen špetičku zvednutej tlak, jinak serie
-
22:13:53 2.2.2013německý a italský koně jsou rozdílný :-) tady u nás kluk ladil nějakýho golfa 1,8 - zabijátor neskutečnej, ladil a ladil a když měl naladíno a byl spokojený,vyzval mě že mě sveze. usedli jsme a vyjeli, jeli jsme a jeli a pak mu říkám "dobrý a teď za to vem" - spadla mu čelist a řiká že za to tahá už od vrat,no nebylo to vono, vlastně to nebylo nic, nejelo to. Pak asi po půl roce se jako spolujezdec svezl v Kejlisově žluťáku a měl z toho 2 týdny divoký sny.
TT 220k mě kdysi vyzval nějakej pilous na Mimoni že si to dáme, oslovil jsem všechna TT která jsem tam potkal a nikdo se k tomu nehlásil a pak se jeden odhodlal že si to se mnou dá - dostal takovou strašnou šišku že mi ho bylo až líto. Blbý je že coupe jede jen rovně :-(
točil Sprayer a jednou tam vyhrkl špatně auto tak mu to odpusťte
-
16:21:02 1.2.2013:-) Kamarati nadovšetko , tak im na jar môžeš predviesť tie ich kopance :-) Mal som aj TTčko 6kvalt 4x4 ten najslinješí 220PS v serii a bolo to riadne zdechlé :-) Preto som išiel do fiatu lebo tu ten pomer konikov je najlepší zo všetkých aut čo poznam, pomer cena/výkon/dynamika. 1,8T sa neboj chodím po šprintoch už nejaký ten piatok a nikdy nič normalneho nepredviedli :-)
-
12:15:14 1.2.2013No nevím. Mám známého se Seatem Cuprou (1.8T) 210 koní a letí to tedy pěkně, samozřejmě budeme asi porovnávat síly hned z jara, ale moc si na něj nefandím.
Druhý má S3 a obdoně + ten kopanec od haldexu na zadní kola, docela brutál si myslím.
Fiaťácké turbíčko, pěkně. To bych jim poradil možná i já, ovšem za tu reakci mi to nestojí, zbytečně bych přišel o kamarády :-D -
11:51:00 1.2.2013Aj tak to nič nepôjde :-) 1,8T je riadna múka od VW, videl som vela odbrzdených 280-300konových 1,8T aj v malej 3dver ibize a išlo to mizerne, nech si radšej da pod kapotu fiaťacke turbíčko :-) Preto mu radili GT30 aby aspon ako tak to išlo, ibaže k tomu treba prekopať komplet motor.
-
10:47:02 1.2.2013Chci se zeptat jménem kamaráda, který přestavuje Golfa 1.8T na lepší výkony. Střeba seriové, větší vstřiky, pumpu, regulátory, výfuk. Teď řeší turbínu.
Nějaký šílenec mu poradil GT30ku, což já si myslím že je kravina. Poradil jsem mu Gt2560R, ta musí stačit myslím nad hlavu do určitých čísel.
Co myslíte vy, případně pokud máte osobní zkušenost, tak to bude paráda. Díky za postřehy :)