Nový predný nárazník z Poľska od AutoDS

• sebo 1.8 16V
    taka upráva kufru neprejde nie ? ved to nemá ani parkovačky ani hmlovky
  • kisik
    To bude mlhovkama ..
  • Invi
    To je strašné ...
  • Mario
    ..next picture
  • Mario
    Ready on the car woth bonnet lips..

• GeriX
    Druhý nárazník je +Racing, vyrábal a predával BRS motorsport. Navrhoval to chlapík s nickom Brus. Pred dvoma rokmi som riešil s nimi komplet packet na auto: nárazníky a prahy, ale keďže nevedeli zabezpečiť transport na Slovensko, nechal som to tak. Sú to taliani, no ťažko s nimi :)
  • Alex
    ten první je pěknej :-))
  • nocarret
    a druhej je Camoa .-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    for JOHNY: ten první je ZENDER a vypadá dobře :-)

taky ho mám :-)
  • Johny
    2
    tieto dva narazníky asi ako jedine neposobia tuzingovo a su hodné výmeny za seriový. Tie Modena style vyzeraju dobre len na tých virtual montážach, na živo som to tiež ešte pekné nevidel.
  • Johny
    1
  • Coupe20VT PLUS :-D
    no, tak panečku to je humus největší...
  • Abyss
    Pii***vina, tento naraznik nesiaha Modene ani po ziabru. Je to hnus velebnosti...
  • Johny
    OK beriem všetko späť je to absolutny grc :-D virtual je asi kapanek dačo iné :D
  • Denis 1,9 JTD:(
    Jako samotný nárazník vypadá pěkně, ale na autě to bude moc hranaté, Kupé má oblé tvary, světla a mlhovky.
  • Johny
    Ide o to že ked ma niekto chuť prerobiť cele auto tak prečo nie, hlavný problém s týmito narazníkmi je v tom že si to ludia zabiju na seriové coupe 20cm zodvinuté od zeme na 16" alu, s 20ročným lakom a potom je dojem taký aký je. Narazník vobec nieje zlý, s tými ostrými hranami čo ma po boku coupe ladí, aj zadok coupe je v podstate hranatý s rovnou zadnou plochou, nechapem prečo by to nemalo ladiť ako celok, oproti ferrari style je to o dosť lepšie. Navyše pre tých čo maju IC cez pol auta je to vynikajúce riešenie :-)
  • Honza
    jen si tam cpěte ty lamináty.. zlatej origo:) jen s edivím že má furt někdo chuť se s takovejma hnusama plácat
  • stefanel 1.8
    tiez si myslim, ze naraznik je absolutne nevhodny na coupe...predny naraznik lambo, zadne svetla maserati, znak ferrari a je z toho auto pre kolotocara.
  • nocarret
    ale to teda neni vod vás hezký já jsem demokraticky zaměřenej, kdybych měl mazat co se mi nelíbí tak tu neni půlka příspěvků, to fakt nedělam .-)
  • bubAk_
    stefanel noccaretovi se naraznik libi ale ne na aute :D o tom se shodneme vsichni :D ze to k ty zaobleny kapote proste nesedi :)
  • GeriX
    hej, už som si to všimol že je :P
  • stefanel 1.8
    jde o to, ze sa ten naraznik noccaretovi nepaci :)
  • Morris_3nec
    Jde o to ze vlakno o tomhle narazniku uz tady davno je)
  • GeriX
    sry, som si myslel, že to patrí pod Pokec, tak prosím zmazať topic
  • nocarret
    kolikrát to sem ještě dáte?
  • JardaITC
    ala aventador styl. Zajímal by mě jak vypadá na autě, ale stejně je nejlepší original :)
  • GeriX
    http://www.shop.autods.net/index.php?main_page=pro duct_info&cPath=1&products_id=121