nehoda rakovnicko

• Avalloc
    Dle zprávy PČR:
    Škoda na osobním vozidle Fiat, svodidlech, dopravních značkách a dřevin, byla předběžně vyčíslena částku ve výši cca 60.000,- Kč. Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě předběžným ohledáním zjištěna.
    Tragická událost je o to horší, že mladý lidský život vyhasl úplně zbytečně. Dle svědků, jel řidič vozidla rychle a to i vzhledem k počasí. Po nehodě policisté zjistili, že mladík nebyl připoután bezpečnostním pásem a na vozidle měl v době dopravní nehody letní pneumatiky.

takže bohužel si za to může kluk jenom sám...
  • POL 20VT
    Čistokrevná sebevražda.cz
  • Johny
    Nejde o najazdené kilometre, nejde o skusenosti, nejde o výkon auta ide o to ako má človek v hlave nasrané, vonku všade sneh a on práši na letných gumách o106 ??? Kedže bol mladý je to predovšetkým chyba jeho rodičov a výchov, ten xlapec ani za to zrejme nemohol ked mu doma tata nevysvetlil že na letných pneu sa 150 letiet po dedine nedá ked je všade sneh a ľad :-( Mne sa narodil syn a určite sa mu budem venovať tolko aby vedel napríklad aj takuto vec a nie mať fpč ako iný "rodičia"
  • Invi
    Právě protojsem psal, že je důležité jak často člověk jezdí.
  • k3lukas
    podle meho nezalezi az tak jak dlouho ma clovek ridicak ja jsem si koupil jako prvni auto 20vt a hned jsem tam dal velky turbo a taky jsem to hned nerozsekal jak kazdej rika. Je to hlavne o hlave jak clovek jezdi. A ty zkusenosti neznamena ze kdyz ma nekdo 20 let ridicak ze hned umi ridit lip jak kdyz ho ma nekdo 2 roky.
  • Invi
    Prostě takoví puboši musí chovat nějakou úctu k tak výkonnému autu. Očividně žádné zkušenosti, jak se říká mokrý řidičák a hned si myslel že je mistr (podle mého).

Člověk sbírá zkušenosti celý život, to je třeba si uvědomit a někdy se třeba i zamyslet nad tím, co řeknou zkušenější.

Stačí 4 měsíce neřídit a divili by jste se co člověku najednou začne unikat za jízdy. Pak je potřeba se do toho nějakou dobu pomalu dostávat.
  • kisik
    Opravdu sebevrah .
  • sebo 1.8 16V
    Tu sa vždy píše o zlom zadku FC ale myslím že tu ide aj o to či veľmi mladý šofér ma na takéto auto aj rozum .Nech odpočíva v pokoji .
  • Brano20VT
    o mrtvých len dobre chlapy
  • Janinka 2.0.16VT
    No je to smutné ale vezmi si že by třeba při tom potkal nějaké lidi a smetl je ,vlastním hazarderstvím
  • Bekr
    Chudák kluk......berteto že by to mohl být třeba váš syn,nebo kamarád....Škoda každýho života a co si budu třeba sám nalhávat...jsem magor a taky občas zariskuju pro pobavení....ale nelitovat ho......
  • Elkar
    Sebevražda?
  • JP
    No... kdyby se v mejch telecích letech něco otočilo <> ke zdi, tak jsem taky občas soutěžil o Darwinovu cenu, takže nebudu mudrovat, budiž mu země lehká. Coupé má holt všechny předpoklady stát se rakví pro hormóna s mokrýma papírama... dá se koupit za pět peněz, je to 13?-20? let starý auto na kterym už často bejvá 150 věcí na rozpadnutí a dřív než se rozpadnou je leckdo opravovat nebude, fatální rychlost je tam za pár vteřin, pasivní bezpečnost na dnešní poměry špatná a k tomu místy nevyzpytatelný jízdní vlastnosti. Já bejt smrtka, tak si nemůžu přát nic víc, snad jedině Yamahu R1 v rukou nějakýho cucáka...
  • Luxor
    2 Alejandro: Hele auto (coupé) za nic nemůže furt, že někdo neumí přizpůsobit jízdu stavu vozidla a povaze vozovky je jen problém mezi sedačkou a volantem - je potřeba se s tím vyrovnat a ne za tím pořád něco hledat... To že je zadek lehčí víme.
  • Johny
    Pochopíš to ked ti niekto takýto zabije niekoho z rodiny. Mne našťastie len rozstrelili fotrovcov na ich novej ix35 čo bola na totalku, otec v nemocnici ostal, ale všetko dobre dopadlo, presne mladý ožratý policajt o druhej ráno na rozjebanom šrote ako toto, bola to alfa 146. Škoda že ten ožran tiež neotrčil kopytá ale alkáči maju šťastie :-(
  • Alejandro
    zajímavé: "levotočivou zatáčku v klesání"
    Tady se asi zase projevilo nevyvážení auta, většina problému nastává v klesání při brždění prudkém...

Nechápu jak může někdo napsat, že kluka nelituje...
  • bubAk_
    taky obcas litam jako blazen, ale tohle by me v zivote nenapadlo v zime na letnacich a 150.... ale stesti ze nikoho sebou nevzal.... chudak auto, klud asi celkem nepremyslel co se muze stat...
  • Alex
    Chudák auto, blbec kluk ..Chjo
  • Jakub
    O mrtvých jenom v dobrym, ale 150Km/h na okresce,letnaky a nepřipoutanej? To není v pořádku..
  • Turok
    škoda auta, kluka nejituju byl to z největší pravděpodobností sebevrah, ještě, že nevzal nikoho jiného sebou jediné štěstí. Holt už to není jako kdysi se š120 se jezdilo jinak, když stála tolik co coupé.
  • Janinka 2.0.16VT
    Další smutný kone coupečka.Borec si to bohužel zavinil sám svou blbostí.Ještě že nezabil někoho dalšího.
  • Abyss
    celkovo najsmutnejsia vec na tychto udalostiach je ta, ze tieto auta sa predavaju za smiesne peniaze. Cize k vykonym autam sa dostavaju takyto sopliaci ktorym niet rady. Ak mame vsetci namysli to bordove coupe s tym nechutnym kridlom vzadu za par tisic kc tak bola to uz len otazka casu kedy si ho kupi nejaky pubertiak a rosekne ho o prve 3 stromy. Vyznie to svinsky ale tak mu treba. Lutujem skor to auto ako jeho.... ty kks na letnych pneu jazdit uprostred zimy... psycho!
  • nocarret
    Chudák Coupé...
  • Scoupe
    nebylo to 16VT? jestli ano tak sem tk 2mesice klukovi prodaval altik..:/ zrovna rano po t enehode sem tam tudy jel a koukal na ty svodidla netusil sem za tam bouralo coupe..:/
  • Johny
    Možno ma tu za to nebudete mať v láske ale tak mu treba sráčovi, zahučal sám a nikoho nezobral so sebou, takže o kreténa na planéte menej !
  • Invi
    Hodně mladých takto jezdí.

Pamatuji si dodnes, když jsem jel s Puntem a měl půl metru za nárazníkem 206ku, samozřejmě tam seděli dva výlupci 18 let, kšiltovky šejdrem a borci největší. Když jsem dal výstražáky a vyskočil z auta tak mi ještě ukázali prostředníčky. A co s tím, když se něco stane tak jsou to největší chudáčci.
  • krisz
    Kurva nedobre vobec take veci videt,spatné sny mam ztoho,chudak kluk,ale velká chyba delat frajera bez normalnych pneumatik v zime a este ktomu litat nad 150km/h :((( veelmy smutné...kolik krat este musia ludia zomierat a prezit take nehody aby uz konecne to naucily,ze neni vobec sranda jazdit ako blazon...
  • Martin
    tohle jsem chtěl loni ke konci leta koupit, nevyšlo mi to :(...
  • BukineQ
    ahoj to jsem sem psal ja to auto se mu nakonec podarilo prodat...
  • Invi
    Tohle bylo na podzim na prodej, i já jsem na to koukal, než jsem koupil to co mám teď. I tady na Foru se objevilo s hliníkovým křídlem a trčel z toho laďák. Tady někdo psal že to kouřilo a tak se mu to asi nepodařilo prodat.

Samozdřejmě je to tragedie, ale jestli leťěl 150 v mrazu, na letních pneu, takový mladý kluk, tak to byla zřejmě otázka času...
  • vlaket
    coupe mel pry rok....
  • Invi
    To je ten původní prodejce, nebo to koupil nějaký mlaďoch?
  • vlaket
    udajne 150km/h a delal frajera i na motorce..... bohuzel.....
  • Invi
    Ty vole však to tady bylo na prodej s tím křídlem a výfukem :-O
  • Invi
    Ježiši .. chudák kluk, ale musím namítnout, je to jeden z mnoha případů těch mladých kluků. Tento bohužek nedopadl dobře.
  • vlaket
    http://rakovnicky.denik.cz/nehody/u-rybnika-horni- kracle-zbytecne-vyhasl-mlady-zivot-20130115.html