Interiér

• Rascal1.816V
    Ja mam zasebou vyndanej a nandanej interier cca trikrat. Myslim tim sedacky, tapecy, koberec a stredovy panel(palubku jsem nevyndaval) Da se to tak za pul dne vyndat a nandat komplet s kobercem. Je treba opatrne hlavne s vyplnema dveri a zadku aby se neurvaly ty plastovy kokotince:-)) jinak tam neni zadnej problem. Co se tyka pazvuku, tak jsem se setkal jen s cvakanim zadnich vyplni dveri. Jak se dotykaji s plastikama na sloupkach. Na tom miste kde se dotykaji musi byt takova latka nebo jak to nazvat. Stalo se mi ze tam nebyla nevsiml jsem si toho a pak to cvakalo.....
  • Abyss
    tiez ma to zaujima ale iba palubka, Mozem ti napisat akurat tolko, ze som demontoval tapec z dveri koli rovnaniu plechu. Je tam myslim 4 alebo 5 malych inbusov a zo spodu asi 5 srubiek. 1 srubka v klucke tam vylupnes ten kelimok a pod nim je dalsia na rukovet. potom to uz len cele odvesis. Robota asi na 7-10 min. Spat to ide lahucko a dierky sedia presne. Ale opat to musim rozobrat lebo tiez mi dam nieco vrzga a rusi to komfort...
  • Jakub2
    Jak na pazvuky ze dveří, palubní desky atd. Je složité auto "vykuchat" a vše pořádnĕ upevnit a dotáhnout? Tĕch kteří demont mají za sebou, se zeptám v jakém časovém horizontu se to dá absolvovat. Odstrojit tapecy a dát zpĕt.