Zaujimavy intros

• Abyss
    AHA :D a naco sa tam potom daval ten telefon? Asi len pre paradu potom ked bol nevyuzitelny
  • Majkl
    Telefon jsem okamžitě vyhodil, k ničemu mi to nebylo, jen mi tam neskutečně překážel. Držák byl zabudovanej vedle ručky v tý úzký přihrádce. Kvůli němu jsem se skoro ani nedostal k el. ovládání zrcátek. Myslel jsem, že měnič je dokoupenej, ale já nevim jestli na sraze, nebo kde jsem viděl naprosto stejnej, takže bude asi součástí volitelný výbavy. Bývá v kufru za levým zadním sedadlem. Ve svý době machrovinka, ale v současné době USB a MP3 pro mnohé zbytečný požírač místa. Nicméně já ho využívám stále :)
  • Abyss
    No ked si vsimnete lepsie tak fotky su z 2 roznych aut. Trebars budiky :D. Cize vieme, ze ich je min 3 kusy aj s Majklovym. Majkl: Mozes sem hodit screen ako vyzera ten telefon v aute? Plus kde je ten menic na CD. Celkom ma to zaujima lebo som to este nevidel v ziadnom coupe...
  • Majkl
    Tak samozřejmě jsem na to sakra hrdej! FC jsem chtěl právě z důvodu, že takový auto není k vidění na každym rohu. Ale když jsem to kupoval, ještě jsem netušil jak je přímo tenhle kus vzácnej. Na to jsem přišel v podstatě až na srazu FCC :) U Abysse se shodovala barva auta, tak jsem myslel, že zdejší fotky jsou jeho. To moje mi dovezl známej z DE od původního majitele. Výroba duben 99 v max. výbavě, včetně autotelefonu, klimy, šibru, 2bagy, nejnovější typ masky, prahy, nebo třeba original radio s changerem na 12CD... Jinak budík na baterku tam mám vedle tlaku oleje. Více info o původu bohužel nemám. Je to fakt raritka, takže bude těžký se s nim jednou loučit, ale motor má nalítáno už nějakých 220tis a na řidičově sedačce je to docela znát, ale na první pohled opravdu nádhera! (no, vlastně i na ten druhý :D)
  • JardaITC
    tento interier má člen Majkl

http://fiatcoupe.cz/clenove/majkl/

• Abyss
    Heh, no tak podla mna to bude 100pro koniec roka 99-zaciatok 00. Tym padom mas aj budik na baterku namiesto teploty oleja. Bud rad Majkl, mas v aute este vacsiu raritku ako LE.
  • Turok
    Majkl máš ho pouze ty.. Abyss jej nemá jen našel fotky na netu. Co to máš za rok a výbavu, že máš tenhle interiér?
  • Majkl
    Teda Peťane, výbornej pamatovák! :) Zrovna se chystám tě znovu kontaktovat, písnu mail, jestli nebudeš mít nějaký díly na podvozek. Jinak je fakt, že poslední 2 roky jsem tenhle web a bohužel i auto hodně zanedbával. Podnikání mě úplně sežralo a nebyl čas na nic. Teď už jsem ze z Plzně :), ale tenkrát opravdu 20km od Loun.
    Abyss: nesmírně mě těší, že pocházíš ze Slovenska a tak mám stále unikát alespoň v samostatné ČR :D
  • Abyss
    Ale podla lepsieho bocneho vedenia ked dobre vidim sudim, ze sa vyrabali asi az od konca roku 99 vyssie. Ale udivuje ma absencia bagov. Takze budu z coupe 99. Len ktovie aky penazny rozdiel bol medzi jednotlivymi farbami? Biela, seda, hneda a tato bordo. Skratka pekny intros, zrejme je ich menej ako LE.
  • Turok
    jj to bouráné si pamatuju bylo to dovezené z Chorvatska... tenhle je fakt luxusní.
  • Scoupe
    tenhle intros vim ze mel klucina v 1,8 tmave modre a byl nekde od Loun ale ut tak 2roky sem o nem neslysel...
  • Phoboss 1,8 16V
    Tak tak... prodávalo se v černém 20vt které bylo bourané na zadek a tohle je druhý kus co za život vidím :)
  • Rascal1.816V
    Tady na klubu to ma jeden ve voze, videl jsem to na fotce v profilu. Jinak za tech par let co mam coupe, tak jsem na to narazil asi na jednom aute ktery se prodavalo na mobile.de...... Vypada to docela zajimame :-))))
  • Turok
    u někoho jsem to viděl ale je to největší raritka v interiéru..takže tohle sehnat je nereálné.
  • Abyss
    2
  • Abyss
    Ma niekto v coupe takyto intros? Zaujimava farba co poviete :)