FC 1.8 16V - jenom jeden airbag

• LWQ
    Setisko: mam 1.8 bez ABS a bez drzkopytle spolujezde, bez ostriku svetel, ale ze zadnim steracem ;-)
  • Jimmy
    mam 1,8 98 dva airbagy abs sterac vsecko
  • Coupe20VT PLUS :-D
    všechny faceliftové verze měli analogové hodiny.
  • Jakub2
    mám r.v 2000 s jedním držkapytlem, bez klimy a zadního stĕrače. Výbava byla asi individuelní záležitostí aut a tĕch kteří si ho objednávali. Hodiny v interiéru mám klasické, nikoliv digitální, ale jsem zvyklej z Fordů tak mĕ vyhovujou.
  • Honza
    ABS na zimu odpojuju, protže první zkušenost znamenala vejlet na mantinel, zekterýho mě musel sundavat traktor...

prostě když letíš kilo na umrzlý trati a chceš před zatáčkou zpomalit, tak s ABS se vezeš jak na sáňkách...

spíš mi pomohlo v létě když jeden chtrolín nejel ve svým směru...
  • Abyss
    Ved prave, ze v zime jazdit nemienim cize abs mi je uprdele. Coupe mam len na pekne letne dni. REspektive celkovo na pekne teple dni :D
  • krisz
    Ked nejazdis v zime,tak ten abs je uplne zbytocny podla mna,ale ked je sneh tak to hodne pomoze,uz mi parkrat zahranil auto,aby som to nerozbil :DDD
  • Abyss
    1.8 boli jedine do ktorych sa abs nemontovalo seriovo. Mam tiez 1 bag , abs nemam a ten hnusny zadny stierac chvalbohu tiez nemam. Ale zato klimu mam:-) premna lepsia klima ako abs i ked oba su kila naviac:-)
  • Martin
    čaues já mam 1.8 z 98r. a mam taky jen jeden airbag, ABS mam ale zadní stěrač ne :)...takže možný je všechno :)
  • Setisko
    Viděl jsem hromadu 1.8ček a snad všude byl airbag i u spolujezdce. Já ne, já mám v tom místě přihrádku a ne žádnej airbag a pod tím přihrádka. Jak je to možný? :D Dokonce jsem slyšel i o coupéčkách bez ABS nebo zadního stěrače, to se ale už mě naštěstí netýká.