Otevírání dveří

• Phoboss 1,8 16V
    ylka: rádo to zamrzává... zkus buď nahřát klíček a nebo tam nastříkej ten přípravek proti zamrzávání zámků a nastříkej ho jak dovnitř... kam vkládáš klíček tak i po obvodu toho samotného zámku :) pokud chceš jezdit v zimě tak to je povinná výbava :D
  • ylka
    moc všem děkuji za odpovědi...
    no uvidíme jestli se tam dostanem...
    venku sněží, tedy hezký den..
    ylka
  • Scoupe
    a predtim si otevirala jak? jestli taky klicem, tak me napada jen ze bud zamrznuto a nebo ti nejakej dobrak tam nakapal vterinove lepidlo nebo tak neco...
  • Carlos 20vt
    Nepoškodí se nic maximálně začne výt alarm jestli ho máš.
    Ale je to hodně zajimavé,že tak najednou to přestalo jít. Nemrzne u vás náhodou? :-D
  • sebo 1.8 16V
    Hm divne tak už ja neviem to pripadá na to ze sú zle zámky :(
  • ylka
    Jde mi o to jestli zámečník který pracuje i se zámky aut, otevřenám Fiatu, nemůže něco poškodit. kodování klíčů atd...
    Dík za odpověď Ylka
  • ylka
    K fiatu mám 3 klíče a nejde otočtit ani s jedním..může být zámek něčím zablokovaný ?
    ylka
  • sebo 1.8 16V
    tiež sa prikláňam ku zlému kľúču nemáš ich k autu viac ?
  • Carlos 20vt
    Já myslím,že už budeš mít sjeté zuby na klíči a potom nejde otočit. Nesekal se ti klíč ve spínací skřínce?
  • ylka
    ano, klíče se dají do zámku zasunout, ale nedá se jím otočit.
  • sebo 1.8 16V
    Máš auto bez centrálneho zamykania?
  • ylka
    Mám dotaz..
    Nedají se otevřít dveře u řidiče /zámek u spolujezdce nefungoval už dříve/, přičemž se nedá klíčem otevřít ani kufr. Oba zámky přestaly fungovat ve stejnou dobu. Zámky jsem prostříkla speciálním olejem a nepomohlo to. Chtěla bych se zeptat, zda v případě, že přijde auto otevřít zámečník, nemůže dojít k poškození kódování klíčů, nebo k jiným problémům?
    Děkuji za odpověď, Ylka