-
23:29:10 14.12.2012
ja taky 2 pořád stále čekačka:)
-
22:33:54 12.12.2012
ja porad na to cekam :)
-
07:58:32 12.12.2012
Tak co? Je tady nějak mrtvo, asi to nedopadne nijak...
-
13:24:02 1.11.2012
Zero: verime ti, amen :)
-
09:11:11 1.11.2012
Já si myslím, že není kam chvátat. Myslel jsem, že dresy dovezu až na sraz do Třebíče, kdo tam nepojede, pošlu poštou. Když celá akce klapne dřív (pokud vůbec), můžeme se na předání domluvit jinak, ale to je detail.
Plán mám přesně takovýhle: Počkám, až bude min. 10 závazných zájemců. Potom nechám udělat návrh, dám ho sem, počkám třeba měsíc jestli se nepřihlásí další zájemci, pak ukončím objednávání a zjistím přesnou cenu za jeden kus.
Pak sem dám číslo účtu a počkám, až mi přijdou od zájemců peníze (budu chtít zaplatit předem alespoň 50 procent z ceny dresu - to ještě upřesním, možná budu chtít zaplatit i celou částku, ať není bordel v placení nadvakrát). Na zaplacení bude taky třeba měsíc čas.
Kdo v termínu zaplatí, tomu nechám vyrobit dres. Pak je rozešlu, nebo dovezu na sraz.
Mimochodem, přesné rozměry jednotlivých velikostí taky časem dodám, zatím to myslím není potřeba.
Kdo má vážný zájem, tak musí automaticky souhlasit s tím co jsem tu napsal. Kdo mi nevěří a není ochotný zaplatit předem, tak nebude mít nic.
-
09:30:08 30.10.2012
ZERO: Nevzdávej to prosím, jestli dobře počítám, je nás už 8.-) plus dva moji kamarádi, kteří mají taky kupéčko a jdou do toho s náma je nás 10!
Funkční prádlo je super, zaměnila jsem pojmy s dojmy, omlouvám se, myslím, že máš pravdu, když dresy, tak matroš jak říkáš:))
Těším se na Tvoje návrhy a nejvíc až s nima vyrazíme do terénu!!! Wau. . . :D
-
09:11:55 30.10.2012
bubAk_: Jestli myslíš fotky triček, tak ty trička jsem nedělal já, dělal je myslím zdejší člen Fantomas (co vím, tak už asi Coupé nemá), je to asi tak pět let zpátky. Takže vyfotit ti ho můžu, ale dodělávat je nebudu, mám možnost udělat pouze dresy. Vypadá to, že jsou dělaný sítotiskem a dokonce si každý mohl vybrat, jaký chce na tričko nick.
Alex: Pokud jde o pohodlí, tak podle mě není pravda, že bavlna je lepší, i když to hodně lidí říká. Tahle umělotina je funkční, takže když se třeba zapotíš, vlhkost se odvede od těla a dres rychle uschne.
Když chceš udělat trička, budu jen rád a také si jedno objednám. Šlo mi hlavně o to, že se v tomhle tématu o dresech mluví o tričkách a dresy tu úplně zanikly. Jestli chceš opravdu do toho jít a udělat trika, založ si vlastní téma na trička, ať z toho není mišmaš.
Stejně to vypadá, že dresy neklapnou, už teď vidím že zájem není. Minimální počet deset kusů dresů se asi jen tak nesejde.
-
19:56:31 27.10.2012
Zero: Nevyrábím, byl to jen nápad. jak jsem psal, ono je to v celku jedno, jen mi šlo i o pohodlí, už předtím jinde jsem ti psal že se mi ten Tvůj nápad líbí :-)
-
19:08:36 27.10.2012
Zero hod sem fotku, ja verim ze od tvoji pritelkyne budou kvalitnejsi nez z web obchodu :) tj preci jasny :)
-
18:12:59 27.10.2012
To je zajímavý, jak tahle diskuze plynule přešla z dresů na trička a Alex už je skoro vyrábí... Klubový trička mám dvě, modrý a bílý a přítelkyně má dvě modrý, máme je už skoro 5 let.
-
13:33:15 27.10.2012
Zkusil bych dneska nějaké hezké vytvořit na nějakých web stránkách rovnou i se zjištěnou cenou. Mohl by mi někdo poslat logo ? mail mam v profilu :-). díkyy :-)
-
11:56:54 27.10.2012
to Alex: kdyz to bude pekne navrzeny tak klidne porad :D rad se ukazu v klubovym triku :))
-
11:24:13 27.10.2012
bubAk_ ::Jo jo, asi od Tebe jsem to tu taky četl :-). Mě osobně by se to líbilo víc, a na nošení by to bylo také pohodlnější, samozřejmě že vím že to nejsou věci ve kterých by někdo chodil pořád ale jen tak na okrasu :-).
-
11:21:46 27.10.2012
to Alex me by jse libila polokosile,jsme to uz nekde myslim ze psal :)
-
10:47:10 27.10.2012
Ahoj, hele kluci, a co by jste řekly spíš třeba na trička (lépe polo trička) ? Nebylo by to lepší než dres? :-) *jen můj návrh :-)
-
17:31:08 26.10.2012
beru taky ....ať jsem fája se vším všudy.
-
14:25:10 26.10.2012
Vyborne tak pojdte do toho, 900 neni moc kdyz nas bude deset a cim vic tim lip vzdyt 900 date za vecer v hospode a je akorat z toho blbe, tak proc nemit neco peknyho :)
-
10:35:39 26.10.2012
bubAk_ : Jasně, čím víc kusů bude celkově, tím menší bude cena za jeden kus.
-
09:56:39 26.10.2012
ja budu brat a pritelkyne urcite taky, takze za me dva kusy :) takze cim vic tim mensi cena? :)
-
08:43:05 26.10.2012
Ještě doplním: Je dost důležité zjistit, kolik je zájemců. Na cena dresu má totiž dost velký vliv počet kusů.
-
08:27:05 26.10.2012
Jak už jsem psal, zatím řeším pouze jestli je zájem. Dokud nebude minimálně deset zájemců, nebude ani návrh. A zatím tedy neřeším ani jiné otázky.
Jinak je to asi takhle: Přítelkyně dělá grafičku a je vlastně jediný zaměstnanec www.hsdesign.cz. Už několik let spolupracují s firmou www.ferrax.eu, která vyrábí dresy do celého světa. Dělají pro ně grafiku a web.
Postup výroby laicky:
Bílá látka se potiskne (je možné natisknout cokoliv, barva se přímo "zapije" do látky a nejde na látce nahmatat, látka je vlastně obarvená), potom se rozstříhá a sešije. Podle mě jsou dresy dost kvalitní.
-
23:55:13 25.10.2012
Pre zeny by to malo mat iný strih nie :)
-
22:10:25 25.10.2012
taky bych se pridal, jak pro me tak pri pritelkyni :) jen asi kdo jsme tu chceme videt foto :) nejaky navrh :)
-
15:33:08 25.10.2012
jojo pěkný nápad, taky bych do toho šel, ale záleží jak to bude vypadat no :)
-
15:30:04 25.10.2012
Tak podle nazvu jsou to dresy a ne tricka,tak material by odpovidal. Zalezi jak to bude vypadat ale napad se mi libi.
-
14:34:31 25.10.2012
když budou fajne tak proč ne:)
-
10:09:45 25.10.2012
Ahoj, trošku mě děsí pojem umělé vlákno, byla bych raději za klasiku bavlny, ale pokud to ostatním bude vyhovovat, rozhodně do akce dresy FCC jdu, páč je to dle mého skromného názoru, bezva nápad!
-
08:02:59 25.10.2012
Ahoj všem.
Přemýšlím o výrobě dresů FiatCoupéClubu.
Zatím chci udělat jen takový průzkum, jestli je zájem. Hned dopředu chci napsat, že předpokládaná cena by byla asi 900Kč/kus (cenu bych ještě upřesnil). Vzhledem k vysoké ceně bych požadoval minimálně polovinu částky předem na účet. Pokud se nesejde alespoň deset zájemců, do akce dresy nejdu.
Něco málo o dresech a technologii výroby.
"Jedná se o dvouvrstvou oboulícní pleteninu tvořenou z rubové strany z hebkého vícekapilárového polyesteru a z lícní strany lesklým polyesterem, který dává úpletu vyšší vzhledovou kvalitu.
Materiál zajišťuje rychlý odvod tělesné vlhkosti a následné odpařování."
"100% polyesterový materiál (PES) s gramáží 165gr. - lesklý. Materiál nasává vodu (voda zůstává rozmístěná v prostoru mezi vlákny) a velmi rychle schne."
"U digitální sublimační technologie jsou barvy věrné, plné, syté v širokém barevném spektru. Barva je přímo fixována do struktury látky. Tisk je na látce "nehmatatelný" a stálobarevný. Zůstává stejný po celou dobu životnosti dresu."
"Oblečení rychle schne a nemusí se žehlit, po vyprání stačí oděv na chvíli pověsit a je možné ho znovu používat."