a taky dokáže ˇknučet šikmej zub považovanej za tichej -to v momenťě když je neco špatně s provozníma vůlema (ko ložisko..)..u přímejch zubů to platí též
8V i 16V vždycky jakoby takhle "knňučeli" pokud má člověk zapojený vyvažovačky "kňučí" víc ptom co sem se zbavil vyvažovaček na coupe tento zvuk nesleduji (pravda neslyším ho:) a v tipu to samé... hodně dělaj pomocný pohony-altík servo..to simyslím že je zdrojem tohoto hluku..zkuste zarejdovat a sledovat jak s ezvuk mění... v servi je totiž přímej zub a jak známo převodovkys přímím zubem kňučej
řemeny to může mít libovolný.. GATES, Dayco, Conti atd.. a neovlivní to..
Mě se ten zvuk zezačátku taky moc nezdál, ale nechal jsem vyměnit rozvody a nic se nezměnilo, pak jsem časem slyšel víc 16VT a dělaly to úplně všechny, takže si nemyslim že je tam něco rozbitý. Mam pocit že Marcel tady kdysi před řadou let psal, že to dělá řemen Gates, ale nechci mluvit za něj.
Ale stejně je mi to záhadou, našel jsem spousty videjí s Deltama, případně Coupátkama a dělají to všechny. Ale motor z Integrale 8vt to nedělá, jen 16vz. Dále 20VT už to také nedělá, to mi chlapi nevykládejte, že jste na to za své letité zkušenosti nikdo nenarazili :-P
Invi a hoši zkusil bych vyměnit ložisko na altíku haléřová záležitost a nic se tím nezkazí .) jak jsem ti prodával coupatko Invi tak jsem ti to říkal :) a sám jsem zvědav :) jestli to je tím...