sraz fiatcoupe.webz.cz

• Dr.Ravic
    Giallo: jsem rád že dojedeš. ale tvé služby potřebovat nebudem:-)
  • Giallo 1,8
    Tak děti moje: ad 1) Blahopřeji dvěma krásným vysokým mladým lidem s krásnýma autama, že v sobě našli zalíbení - doufejme že nejen krátkodobé - nejhorší jsou války Roseových :o(
    ad 2) "medical car" možná bude - ale asi jen na krátkou zastávku, protože se budeme tou dobou nějak vracet z dovolené v Malé Fatře (ale musíme být do soboty v Brně) - tak to možná vezmeme přes Strážnici - takže Jelo promiň, ale kolona bohužel nebude :o(
    ad 3) O dovolené pracovat odmítám, tak nedělejte blbosti.... ;o)
  • Missicka
    Luis: týý jooo! Jak to víš?? :oD
  • Luis
    syky te missicka chytne za ucho a odtahne jak zlobivé dítě :-)
  • Missicka
    Syky: Já myslím, že dostane.. :oD
  • Luis
    jasně! pak se mu to zalíbí a budu s ním muset chodit taky ne? :-D
  • Missicka
    Luis: A nebo ho můžem pustit na skluzavce do bazénu.. :oD :oD
  • Luis
    kdyz to přežene tak ho strčím do té vířívky kterou mame na pokoji a on se vybublá :-D
  • Missicka
    Dr.Ravic: Doufám, že medicar bude - Syky plánuje odpadnout pod auto, tak kdyby to náhodou přehnal.. :oD
  • Dr.Ravic
    to Jelo: at žije organizovanej bordel:-)
    to Giallo: tak jak to s tebou vypadá? budeme mít medicar?:-)
  • Jelo
    dělal jsem si srandu :)) Jen mi to začalo připomínat starý stránky :(
  • Dr.Ravic
    nebojte, sraz se neruší. sraz bude i kdyby trakaře padaly. a vsichni uz se moooc tesi:-)
  • Luis
    missicka - čím zrazuju značku? tím že řeknu že mam rad i alfinku a AR159 je prostě užasna? to není zrada,to je spíš něco jako povolená bigamie:-) mazlik ví že je ted jen on, už ani žádná ženská a tak se mi odvděčuje, včera souboj omegou 3,2 jsem ho nechal koukat na svůj zadní stěrač kdyz jsem ho pak v 180 rubnul jak hrušku:-D
  • Missicka
    Luis: Ty teda pěkně zrazuješ značku! :o/ No však počkej, Pininek to pozná a celou cestu do Strážnice ti bude kašlat a my tě budem všichni předjíždět! :o))))
  • Jelo
    Hoši , nepatří to do jiného tématu ? Nebo se sraz v HO ruší ?
  • Luis
    timo - prostředek byl vtipek, vsázím kuřecí steak v Strážnici na to že jsi vpravo:-)
    ja tě zabiju...ty me tou Alfinkou uplně lámeš moje srdíčko:-( to by byl mazel doma...týýýýý krááávoooo :-D
  • Luis
    brano - boduješ!!
    timo - ta AR je nádherná... po ní jsem koukal loni v italii a zamiloval jsem si jí...co musím udělat abys me v ní svezl a pak mi jí nechal?:-) jinak myslím že jsi uprostřed :-D
  • Giallo 1,8
    Jo ta je trochu menší než ty ;o)
  • Giallo 1,8
    Ale zkracovat by bylo škoda - já mám 194cm a žena 180cm - do Coupé se vlezem - ale pak už nikdo.
  • Giallo 1,8
    A kdyby se jim to vyvedlo a bylo to na dýl - nabízím slevu na prodlužovací nebo zkracovací operaci - při velkém rozdílu oboje.
    pro šťouraly: nejsem urolog, ale ortoped ;o)
    No ale kdyby někdo moc chtěl - mám plno kámošů i na plastice ;o)
    Ale já myslím, že Missicka to nějak zvládne ;o)
  • Brano20VT
    a keby ani to nestačilo tak toto ...
  • Brano20VT
    Missicka pre istotu doporučujem toto ...
  • Missicka
    Timo: Ježiši, vždyť já ti nebudu vidět ani do očí.. :oD
  • Luis
    timouš - asi takhle co: milej,hodnej,šikovnej ale táááák vysokej :-D
  • Missicka
    Luis: No už Syky je docela dost vysoký.. To jsem zvědavá na Tima..
  • Luis
    missicka - ne ne nic nebude, pěkně si zamotej timouše :-D hop na štafle a jdem na to :-D
  • Missicka
    Luis: ..že by? :oD
  • Luis
    missicka - zřejmě motáš nějakou látkou... pak tu budou same mumie :-D
  • Luis
    missicka - zřejmě motáš nějakou látkou... pak tu budou same mumie :-D
  • Missicka
    Hymla: No jo, ale kdybych já věděla čím.. ???
  • Missicka
    Dr.Ravic: Vždyť jsem taky ne nadarmo "superčlen".. :o)
  • Dr.Ravic
    teda par dni je clovek pryc a tady je milion novych prispevku:-) vidim, ze diky Missicce bude na sraze vic lidi, nez diky me organizaci:-)
  • Luis
    Syky jak jsme se bavili, pátek a pondělí volno :-)
  • Missicka
    Syky: Já si beru volno od čtvrtku a do práce jdu až v úterý. Kdo ví, jak to tam dopadne. Taky jsem uvažovala, že zůstanu do pondělí. Však se tam až uvidí..
  • Missicka
    Luis, Syky: Nebojte, pěkně zapaříme.. Bude sranda! :o)
  • Luis
    Syky - vůbec se nemusíš bát :-)
  • Missicka
    Luis: Sakra, musím číst pozorněji.. :o)
  • Luis
    Missicka - ženskou nemam, mou frigiditu jsme již řešili na druhém webu... ale je fakt že nebezpečí ode me nehrozí, ja tam budu mít svou holku Sykyho :-D
  • Missicka
    Syky: Všakn jste to psali s Luisem na fiatcoupe.webz
  • Missicka
    Timo: Neboj se nic! Nebudeš..
  • Missicka
    kimiii: ..a budeš mě hlídat? Ať se mi jako nic nestane..
  • Missicka
    Timo: 207cm a plachý? :oD Nevím..
  • Missicka
    kimiii: Musím být na sebe teď minimálně 2x tak opatrná! :o)
  • Missicka
    Luis: Ok. Vy dva se Sykym máte ženské, tak to je v klidu. Takže od vás žádné riziko ničeho nehrozí..
  • Luis
    Missicka - ja o chatce neřekl ani slovo!
  • Missicka
    Timo: To bych vám přece nemohla udělat. Rozhodně ne úmyslně.. Ale co ty víš. Třeba mě zklátí nějaký bacil nebo coupátku se něco přihodí..
  • Missicka
    kimiii: Pisni na mail..
  • Missicka
    koty: Třeba nakonec nedojedu a klukům zůstane volná celá chatka. :o)
  • Missicka
    kimiii: :o) Máš to pěkně vymyšlené teda..
  • Koty
    to je prdel jak se tady o ní každej pere, no já vám jí přenechám přeci jsem ještě zajíček :D...ale pak mi řeknete kdo vyhrál, to mi zajímá....
  • Missicka
    kimiii: Taky řešení!!! :o)
  • Missicka
    Luis, Syky: No tak moment! O chatcve jsme se přece nebavili.. Jen jsem říkala, že mám ve vás velké spojence, co se týká "užívání si" na srazu.
  • Luis
    Syky to ne, Missicka nas ochrání :-D
  • Luis
    Syky - to nesmíš nikomu říkat, jako s Missickou už je to domluvené ale jak to kluci zjistí tak na sraz nikdo nepřijede :-D

Missicka - no uvidime kdo nakonec uteče nebo spíš nepřijede :-)
  • Missicka
    kimiii: Tam máme pobočku HZH sportu, kde pracuju, akorát teda v Rožnově.
  • Missicka
    Luis: No tak víš jak je to.. To jsem jen hrdinné řeči a na srazu skutek utek! :o)
  • Missicka
    koty: Tak z těch jsem vyléčená! :o/ Měla jsem 2,5 roku přítele, byl o 2 roky mladší než já a nakonec mi utekl za 18stkou.. :o(¨I když taky dobře, jak teď tak pozoruju.. :o)
  • Luis
    chce to seznamku a to mi missicka říkala že se bojí že zůstane na ocet :-)
  • Missicka
    Jak jsem psala.. Až podle osobního pokecu a tak. Rozhodně nebudu spát v chatce sama, protože bych se bála. Kimmi odkud jsi?
  • Koty
    me je 20...a na mladší náhodou nejsi :D:D
  • Missicka
    kimiii: ..a kam ještě???? :oP
  • Missicka
    koty: V září mi bude 25, takže na srazu můžem slavit.. :o)
  • Missicka
    kimiii: Přesně tak, mám svého mazlíka..

Timo: Chatku mám s Hymlou, ale nevím jistě jestli pojede. Takže když tak u sebe budu mít volné místo..
  • Koty
    Missicka: a kolik ti je?? jestli to není tajný, já jen abych si nedělal zbytečný iluze :D
  • Missicka
    Koty: 20VT nebo 16VT - to je skoro stejný, ne? Máš tam jen o pár koníkl víc než já.. :oP
  • Missicka
    No já mám pocit, že to necháme na osobní setkání a sympatie.. :o) Asi se tam nudit nebudu - s váma všema, co? :oD
  • Koty
    pánové já měl taky zájem o Missicku, takže brzdete ted sem tu ja...a myslim že by se Missicka rada projela ve 20VT :D:D, takže klídek...:D:D
  • Missicka
    Timo: No abych nezmizela i já.. :oD
  • Missicka
    kimiii: No vidíš.. A přítelkyni máš? Ale po pravdě!

Timo: Doma nemám net, tak nemůžu na icq.. :o(
  • Missicka
    Kimiii: To bude ještě sranda! :oD O mě se nikdo nikdy nepral..
  • Missicka
    :o) To abych si dala tady požadavky, jak by měl vypadat chlap, co bych s ním šla na rande.. :o)
    Já měřím 174cm, takže menšího nebrat! :oP
  • Missicka
    :o)
  • Missicka
    Timo: To budeš mít trošku z ruky, ne? :o) A tak aspoň se pořádně projedeš.. :oD
  • Missicka
    Timo: Jsem v práci a tady icq nainstalovat nejde.. A ani na to není čas. Leda mi můžeš napsat na mail..
  • Missicka
    Timo: Hm, je pěkný.. A odkud jsi? Dojedeš teda na sraz, ne?
  • Missicka
    Luis: No takl s váma dvěma tam budu asi tak nejvíc.. :o) Ne?
  • Missicka
    Timo: To by se ti líbilo, co? :o) A jaký máš auto? :oP
  • Luis
    timo - hele mladej, před tebou jsem já se sykym takže zůstan v řadě :-D
  • Missicka
    Slečna se hlásí! Zatím přítele nemám.. :o) Mám dva plechové miláčky.. :o)
  • Koty
    no ted to zacnu teprve zvazovat,ze bych snad kvuli ni dojel... missicka vypadá jako sympatická holka :D:D, chtěl bych se mrknout co má pod kapotou... a jinak pro The Tima, větší jsou až v druhý řadě :D:D, takže se moc neroztahuj...:D:D
  • Luis
    taky to vidim že je to lepší než reklama na festival :-) asi řeknu kámoškám at se vyfotí u auta, dám to sem a přijedou i slovaci a pražáci :-D
  • Jelo
    Žádnej sraz bez bab !!! Těšíme se :))))
  • Luis
    .... se prostě musím smát :-Dto je mazec!
  • Koty
    Missicka: ahoj máš pěkný coupe :D, prijed do mimone na sraz, chci si to prohlídnout :D
  • Missicka
    Tak jsem tady četla, že snad lepší udělat sraz bez bab.. Tak na to chlapci rychle zapomeňte! :o)
  • Jelo
    Díky moc. Se mnou přijede nejdřív až příště. Ale to neva. Dík.
  • Dr.Ravic
    to Jelo: počítám s tebou. a doufám, že vezměš malýho s sebou. dostane metál za nejmladšího účastníka srazu:-)
  • Luis
    držím palce at je vše v pořádku, hlavně zdraví a at se ti podaří dojet :-)
  • Jelo
    Tak jsem se vrátil z dovolené a zjišťuji že mezi asi miliooonem nových témat je jedno úplně super !!!! Pokud bude už můj synátor na světě a bude v poho - tak tam určitě přijedu. ( neslybuju na jak dlouho,ale kdyby jen na spanilku,tak pro to udělám všechno ) :))

Díky DrRavíku
  • Luis
    kimi nevím jaké množství mořských pann potřebuješ k životu ale mě pro začátek budou stačit ty tři co se mnou pojedou v kupéčku domů a až začnou zlobit tak je vyměním s těma od Sykyho :-D
  • Dr.Ravic
    tak nové zprávy za campu:V areálu koupaliště je antukové hřiště, minigolf a velké travnaté plochy.
    Doporučuji každému kdo má tu možnost, aby si sebou vzal přenosný gril, jinak je zde i ohniště ,které můžete využít. takže to vidím tak, že v pátek bude grilovačka, v sobotu spanilá jízda, pak nějakej ten sport a večer ten fesťák a tam to rozbijeme:-)
  • Luis
    já mam pěknou prdel tak ne že si to v noci spleteš :-D radši na tebe vystřčím ženskou :-D
  • Luis
    horkýže,mandrage a rybičky... to zní velice dobře :-) rockový mořský panny těště se na nás :-D

čoveče syky doufam že nám pak s těma babama bude dvoulůžková chatka stačit :-D
  • Dr.Ravic
    tak už vím program na sobotní večer. lov na mořské panny začne na "rockfest strážnice"
    http://jp-production.cz/
  • Dr.Ravic
    to neva, mořský panny budou vždy...
  • Luis
    kimi zeny jsou problem vždy, tomu se nevyhneš :-) horši to bude za patnáct let až zjistí že nás nepotřebují tak nás vyhubí :-D
  • Luis
    ja chci jedině mořskou pannu s ploutví, jak tam nebude tak to otočím a jedu zpět... nebo se tam se sykym zboříme a bude mořská každá :-D
  • Dr.Ravic
    to Luis: yes sir, máte to tam. btw. nejsem si uplně jistej, ale mořský panny jsou tuším za příplatek... ale ty co už nejsou panny jsou zadrc:-)
  • Luis
    ravicu tak nám chytni se sykym jednu dvoulužkovou chatku se soc.zarizenim jo? diki

to si piš že zkusíme zalovit v hodonínských rybnících na nějaké mořské panny :-D
  • Dr.Ravic
    tak poslední novinky, tady máte mail z kempu. v pondělí budu objednávat chatky, tj. kdo se nepřihlásí ted, bude si ji muset pak individuálně objednat sám...
    tady je citace mailu:

Dobrý den,

ve Vámi požadovaném termínu jsou prozatím volné některé 2 i 4/lůžkové chatky se soc. zařízením a 4/lůžkové chatky se spol. soc. zařízením (levnější).
    V tomto termínu se zde koná "Rock fest 2008", tak začínají chodit průběžně rezervace na ubytování.
    Bylo by dobré informovat nás alespoň předběžně o přibližném počtu osob a vybraným druhem ubytování.
    Auta si můžete bez problémů zaparkovat v blízkosti chatek, taktéž i stany.

S pozdravem

Alena Zubalíková
    Autokempink Strážnice
    tel:518 332 041
    www.camp-straznice.cz
  • Luis
    ty fole... no ja nevim jestli mam brát svoju ...viz

:-D
  • Dr.Ravic
    borci, co blázníte? ženský berte. přece pěkný auta a pěkný baby patří k sobě...
  • Luis
    lukin - ženu nech doma. my jedem se sykym taky bez bab :-D
  • lukin20VT
    .... tak bordel :) to abych nechal pritelkyni doma :)
  • Luis
    Ravic nechce se mi číst to téma na tvých stránkách, jak by to bylo s ubytováním, parkováním a programem? :-)
  • Luis
    ty jo ze zlína je to kousek... ta rychlostní silnice mě štve, to by byla krása :-) ještě se domluvím se sykym a ukecma ho aby jel se mnou :-)
  • Edrig
    A možná by to chtělo zajistit i nějaký ten vinný sklípek s možností dosahu bez auta.Samozřejmě pokud se srazu nezúčastní jen zásadoví abstinenti.
  • Dr.Ravic
    ted jsem přijel z dovolené a těší mě, že je tu tolik pozitivních ohlasů. nedělám si žádný velký naděje, ale když se nás sleze aspon 10 tak to bude palba. počasí jsem objednal, takže se nemusíte bát:-)
  • lukin20VT
    ahoj myslim ze bych taky dojel je to kousek a vypada to pekne
  • bobi
    Ja pridem, mam to kusok.
  • Jan Paukovic20VT
    Jirka Krumlov ok dam cislo bych na tebe mel mit.
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    Mám volno. Dej vědět.
  • Jan Paukovic20VT
    Ahoj Jirko docela jsem premejslel ze bych si udelal za strnact dnio vikendu vilet s mladou do Krumlova je to ten vikend 25-26-27 nechtel by ses nekde sejit na kavje co ty nato jeste to neni 100% ale budu to davat jako navrh na vykend k projednani.
  • Giallo 1,8
    Já bohužel nepřijedu zcela určitě :o( I když to mám kousek. Brácha má v tomhle termínu křtiny a já jako kmotr bych tam asi dost chyběl ;o)
  • Jan Paukovic20VT
    Jirka Č Krumlov nevym popremejslim otom aproberu to doma s pritelkyni ale tet budu nastupovat do novy praca a nevym jak budu vytizenej ale jeste se ti urcite ozvu ale libyloby se my to kdys sem do Trebice nedorazil.
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    Jan Paukovic20VT: Honzo ,že by jsme se vydali jako zástupci Jižních Čech?
  • Dr.Ravic
    to je docela dobrej nápad:-) konečně by to bylo to pravy motto: tam fiatem, zpátky vlakem:-) ted vážně, termín necháme, bylo to těžký se na něm dohodnout:-)
  • Edrig
    A nebylo by vhodné,uskutečnit sraz ve Strážnici až v období dobrého burčáku ?
  • Jan Paukovic20VT
    Vypada to tam na fotkach luxusne.
  • Dr.Ravic
    ahoj lidi,
    na foru na mych stránkách začínáme plánovat srazek na poslední víkend prázdnin (tj. 29-31.8) a bude zde http://www.camp-straznice.cz/
    takže vás srdečně všechny zvu a pokud si chcete počíst jak jsme ke srazu došli, tak tady
    je odkaz

http://www.fiatcoupe.webz.cz/forum/index.php?topic =83.0