7.Ilegal action tuning Krajová 19.7.2008

• Venca Cheb
    Ahoj všici zápaďáci, samozřejmě i všichni ostatní nezápaďáci :-),Tak jakpak všichni máte? Co nového? Koukám, že jsem tu přišel o spoustu zajímavejch témat, musím se polepšit :-).
    2 Dave musím uznat, že článek Krajková je excelentní a byl jsem docela smutný, že jsem se neúčastnil takhle povedené klubové akcičky :-(.Příště 100% dorazíme :-). Jak vypadá ten vlnovec?
    Zatím ahoj všichni
  • Honza
    no zhruba 350 koní tu má snad jen Veta (Karel) , a to auto jede zcela jinak -coupe by dostalo hodně nakopáno..třeba i Kejlisovo,protože 12.1 je hodně dobrej čas...

no už s etím jen bavím jak někteří hošani v teplákách stojící u eva povídaj že maj 350/380 PS..:)
  • Koty
    :D:D
  • nocarret
    Koty jenže bylo mokro a pán si tutově nevypnul ESP aby se tam náhodou neroztancoval takže mu celá slavná M3 byla k čemu? ....
  • Koty
    Ale sem překvapen, že dal Axiom LE toho BMW M3, protože ten má 350PS a z 0 na 100 za 5,2 sec., takže si myslím že to byl hezkej výkon a jinak samozřejmě všem co jste tam byli gratuluju za reprezentaci našeho klubu a příště taky přijedu na sto pro :-D
  • nocarret
    to EVO slavný byla těžká serie 350 kobyl by upalovalo jinak navíc majitel vozu mi na otázku Kolik ti to fouká? Odpověděl ...no asi 350 kolní, takže od tý doby jsem si myslel svoje
  • Honza
    kolikže má to evo PS?
  • Innocento
    Taky gratuluju. Až budu foukat, tak přijedu do počtu!
  • Aladin
    super,posílám také velkou gratulaci Kejlisovi!!
  • Janinka 2.0.16VT
    Dave 1.8:Díky jsi hodný,je jedno na co to hodíš,už se moc těším
  • Janinka 2.0.16VT
    Příště jedu taky na 100%,je vidět,že jsme přišli o hodně ,jinak gratulace jak jinak.
  • Dave 1,8
    Jani,fotky můžu hodit na cd nebo poslat na flasch,obojí po Skubym.Textík už je na stránkách.
  • HARIBO
    Taky gratuluji,..
    Jinak se omlouvam ze jsem se nerozloucil,..:(
    Tom byl nasranej za ten balik, tak jsem jeli hned domu,..:(
    A 160km pesky se mi nechtelo jit :)
  • Kejlis
    díky za gratulace,fajn sraz až na to počasí...na tý mokry trati jsem měl velkej problém se nejak slušně rozject,takže podle toho to vypadalo...:-))kdyby byli přížnivější podmínky a Tomáš nenapálil ten balík slámy třeba mohlo být všechno jinak...samozřejmě vzkazuju gratulaci slečně z eva 9,nějak jsem to nestihl osobně v tom zmatku :-))
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    blahopřeju, šlo vám to dobře! kejlis jezdil na seriových gumách??? Nevadí,poladíme,zrychlíme,nasereme víc lidí
  • nocarret
    tak to byl tatínek to vedle no fajn, dobrá informace .-))))
  • Janinka 2.0.16VT
    nocarret:v poho nic se neděje ,rádi bychom tam byli ale příště budem jistě.Ten borec s ferrari je Jirka z Berouna ,má super barák s bazenem vedle našich mladých.
    Dave 1.8:díky a fotky mi dej na cd,jak mi je dáš ? pošleš po Scubym?Napiš mi cenu a dík.
  • Dave 1,8
    2 Nocarret-Díky,večer to sem dám,dělám letadla a poslední 3 roky ještě heli RC
  • Honza
    týpka z berouna znám od vidění.. jezdí s tím ferrari občas do jendoho baru, kterej mám od strejčka přes zeď, takže krásně slyším vše co ten motor vyluzuje...
  • nocarret
    Dave máš nastavenou skupinu "moderátor" takže můžeš tvořit články podle libosti fakt na tom nic neni, koukal jsem na tvojí mailovku ty děláš éra?
  • Dave 1,8
    Ahoj Jano,fotky Ti dám na cd a večer zkusím napsat nějakej textík,ten Ti pošlu mailem.
  • nocarret
    Tak sraz byl pěknej celkem, Jano nakonec mě ukecali tak se omlouvám. Organizace slušná, akorát mě trošku naštval pořadatel, když v naší kategorii postavil 2 coupe proti sobě hned v prvním kole a proti Kejlisovi moc šancí nebylo, ale budiž no .-). V tý červený bundě je borec co měl to Ferrari a myslím že byl z Berouna. Kejlisovi to jede pekelně moc gratuluju!! To Ferrari byla 348 což má výkon 211kW a poladěno neměl, takže ten výsledek byl odpovídající.
  • Janinka 2.0.16VT
    ahoj,napište mi kdo je na téfotce co je nadepsaná Debatní kroužek v té červené bundě.Není to z Berouna?A napište mi jak bylo a prosím pošlete fotky.dík
  • Giallo 1,8
    Gratulace Kejlisovi ! Asi mu to fakt jede - klukovi jednomu žlutýmu ;o)
  • Dave 1,8
    Timo dám ti to na CD.Napiš mi adresu na mail.(za 10 minut si ho do profilu doplním)
  • Dave 1,8
    Nocarret versus Kejlis
  • Dave 1,8
    Nocarret versus Kajpan
  • Jan Paukovic20VT
    Muselo to tam bejt super aspon takhle clovjek vy kde zas chybjel akde to bylo bozsky.
  • Dave 1,8
    Debatní kroužek
  • Dave 1,8
    Made in Italy II.
  • Dave 1,8
    Made in Italy
  • Dave 1,8
    3.místo - Kejlis
  • Dave 1,8
    Správná konkurence
  • Dave 1,8
    Všechny Vás zdravím a FCC děkuje všem zúčastněným členům.Pro Ty kteří nezůstali do konce,se mohou podívat na klubový pohár.
  • Jan Paukovic20VT
    Co ste tam delaly ze to ma tak pomuchlany?
  • Koty
    hezký gratuluju.... a hlavně sem hodte nějaký foto, chci se pokochat
  • Kejlis
    držte mi kdyžtak fleka kdybych to nestíhal na omv...ale přijedu určitě!!!
  • Janinka 2.0.16VT
    The Timo:no to se nedá nic dělat.Tak jakmile se Ti objeví nějaké volno hod to sem a dáme to dohromady.
  • Janinka 2.0.16VT
    The Timo:Taky mě to mrzí nemysli,ale když už tam budete,tak by jste mohli domluvit nějaký minisrazek na září pro Karlovarsko a Ustecko ale klidně i další.Super víkend by byl kolem 12.9.Jinak at se Vám ta Krajková vydaří a pošlete mi fotky.
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak bohužel nepodařilo se mi zrušit objednanou akci aniž bychom přišli o pár stovek,tak na Krajkové nebudu.Tak hodně fotte a at Vám vyjdou sprinty
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak my zatím nevíme zda pojedeme.Máme už dlouho objednanou jinou akci a zaplacenou zálohu a zatím se nedaří to nějak změnit tak, abychom nepřišli o peníze.Uvidí se až v pátek.
  • Dave 1,8
    Jedu taky,nezapomeňte na samolepky z klubového srazu,ať se účastníme o nejpočetnější klub.
  • Janinka 2.0.16VT
    Sraz zase bude na OMV? Pokud ano v kolik?
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak dnes jsem mluvila s skubym a dorazí také.
  • Koty
    celkem mi to taky láká, že bych se jel mrknout ale mam to 150km tak ještě popřemejšlim....ale Kejlis má super kárku, pokochal sem se v Třebíči :D
  • Kejlis
    Timo:musíš!! "MODENU" v krajkový ještě určitě neviděli :-)
  • Mila84
    Já nemůžu chybět:-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Timo,jak se můžeš ptát.Jasně že jo
  • Kejlis
    5.I.A. 2007
  • Kejlis
    jinak doufám,že nás bude víc jak čtyři,ať můžem soutěžit o nejpočetnější klub!
  • Kejlis
    Kájo:účast poviná,:))jedu určitě!!jsem moc zvědavej na tu slavnou tigru 2.0 jak jede...
  • Sneiik
    jaaaa jedu na 100 %
  • Janinka 2.0.16VT
    tak je tu další Illegal-jedete někdo?

http://www.tuning-sokolov.cz/ilegal_action/oakci.h tm