Učast na srazu Třebíč 2008

• diagnóza 16VT
    naše fotky ze srazu
    http://diagnoza16vt.rajce.idnes.cz/Trebic/
  • diagnóza 16VT
    malá ukázka naší famoozní jízdy, no ale ty pískající brzdy to je mazec :D

• Luigi 16VT
    Maxxi tak mám mínus i já ... nemaže a tak nebudu radši riskovat. Částečně je to olejem, ale vypadá to i na čerpadlo a nový zatím nedorazilo ...
  • Luxor
    nj maxxi ještě mínusy mi dávej, to je jak poslední hřebíček do rakve :-)
  • Maxxx 16VT
    tak mám hotovo, zbaleno, umyto.. a už jen čekám až se přiblíží malá ručička k dvanáctce. Luxor a aladim mají velké velmy významné černé mínus.... tak počítám že nás na konec bude tak 30 coupátek.. :-( no nic stejnak je to dost... :-D
  • Aladin
    jj držím si palce,dávejte na sebe všichni bacha a těším se na fotky!
  • Luxor
    Ahoj Brano, vzhledem k několika vážným problémům technického i netechnického rázu dnes do Třebíče coupátkem nedorazíme. Pokud se zadaří tak bychom přijeli zítra ráno jiným vozem. Máme rezervovanou chatku pro 2 na dvě noci, tak ji buď někomu úplně uvolni nebo na dnešní noc podle situace, kdyžtak budeme spát v autě/stanu je to jedno, finanční závazky pořešíme. Dík.
  • diagnóza 16VT
    takže lidičky je to tady...mladá se už balí a kolem půl 9 vyjíždíme...snad to stihnem na objed
  • Koty
    Tak zejtra se uvidime, akorát nemám nic sbaleno, tak snad jste na tom podobně :D
  • Giallo 1,8
    Aladin: Chodit nemusíš - auto Tě přiveze! Pokud bude potřeba, tak Ti kyčel zrepasuju nebo vyměním za novou ;o) Akorát si po totální náhradě kyčle v tak nízkým autě pár měsíců nezajezdíš :o(
  • ales
    Aladin:to tě tedy lituji,na tebe se to letos tedy sype ...,doufám,že to není nic vážného protže s kyčelním kloubem nejsou žádné srandy
  • Aladin
    tak bohužel musím ohlásit svou neúčast,způsobil jsem si bolestivé zranění kyčelního kloubu a zatím nejsem schopný ani chodit...chatičku držb Brano pro Ilonku a případné finamční pohledávky mi samozřejmě přeučtuj...moc mě to mrzí :-(
  • Innocento
    Musím bohužel také potvrdit naší neúčast :-( Přítelkyně se musí ještě léčit a její zdraví je samozřejmě na prvním místě. Je to veliká škoda, ale doufám, že se v hojném počtu sejdeme i při jiné příležitosti!
  • Jan Paukovic20VT
    BRANO- Ahoj prosimte us jsem to sem psal ale neja to nemuzu naji asi to zmyzelo nebo sem to nakonec nepridal jako prspjevek ja nevym jestly dorazim em natom tet bydne s prachama takova mensi krize a pritelkyne nejak kuli tomu zloby ale to maso tam doruzi snad kluci co pojedou kolem jestly se my nejakej ozve je to v odkazu zapadni a jizni cechy maso mam tak by byla skoda to tu nechat nevym co bych stim pak delal poku to nakonec dopadne dobre tak dorazim but v patek v noci nebo v sobotu brzo rano ozvy se my ale jen sms sem do ctvrtka tak do 11 v nemecku okolo ty 11 budu us v cechach tak pokud neco jeste potrebujes ozvy se bu pak nebo napis sem.
  • ales
    ok takže ve 12:30 na kraji prahy aby jsme to do 13h stihli :o))
  • nocarret
    dobře ale doufám že pojedeš dřív než já na D1 protože jinak se nepotkáme .-)))
  • ales
    to mě poznáš pojedu s červeným fiatem coupe :o)))
  • nocarret
    aleši tak se potkáme někde za práglem .-) taky počítám kolem 13 v TBC .-))
  • ales
    brano:dorazím okolo 13h jestli vydržíš s obědem :o)
  • Syky
    taky se pripojime...
  • Libor(WoLFMAN)
    lukin20VT: jedes z Brna uz v patek? mohl by ses pridat k nam pojede nas asi vic. Ja jedu primo z brna v patek a treba se pridaji i ti co pojedou kolem Brna. Odjezd bych videl taky kolem te 16te...
  • lukin20VT
    Diky za telefon ja sem si neuvedomil ze jsou vlastne 2 hlavní prispevky ohledne srazu.
    Brano: budes od nejake hodiny v tom kempu? kdyz tam dojedu tak se ma jit nekam na recepci a tam podle prezdivky me prideli chatku ?
  • lukin20VT
    ja asi vyjedu kolem 16 z Brna. bylo by dobry sem dat nejaky kontaktni telefon pro pripadne problemy
  • ales
    v kolik tam budete v pátek? já musím být v sobotu okolo 13:30h zpět v praze na jedné charitativní akci
  • diagnóza 16VT
    Koty: Me taky moje plány nak nevychazej, porad nekde lítám, furt neco shánět atd...snad se najde čas aspon cupátko naleštit :D
    jinak ať se nikomu do srazu nic nevysere a ať se tam v klidecku vsichni setkame
  • Koty
    diagnoza16VT: hehe tobe se to rika kdyz mas celej tejden dovcu :D, ja musim jeste odridit 4 dny...tak snad to nevymlatim :D:D
  • diagnóza 16VT
    no tak když mladá řídí tak řídí mno :D ja jen zapojil krapet fantazii...

btw lidi neblbněte, do prace nechodte abyste si neprivodili pracovní úrazy, sedte doma radsi asi z kupatkem nejezdete at se neco nevysere..jenom sedte u PC nebo leštěte auticko :D
  • bobi
    Pomóóóóóóóóóóc, ucast na zrazy ohrozena!!!!!!!!!!! potrebujem alternator na 20VT (vid tema BAZAR) nutne prosim pomozte!!!! Ked to nespravim pojdem na motorke , ale ja chcem ist coupeckom!!!!! Volajte +421 902 215 052
  • Luxor
    nic neprovadime, mlada pouze ridi, voe :-)
  • diagnóza 16VT
    hh luxus...ale rad bych vedel co tam provadite :D kdyz si ji za to este vděčnej :D
  • Luxor
    2 diagnoza: No to bud rad ze ji ovlada jenom hlasem, u me ji ovlada nohou a jeste ji za to jsem vdecnej :-)))
  • diagnóza 16VT
    já mám ten samý dotaz...ale z druhé strany republiky..jede nekdo z Ostravy nebo z okolí? ja bych chtel vyjet v pátek ráno, ať sme třeba na objed v Třebíči...můžem se domluvit a jet spolu..no a s tou jízdou - taky jedu s mladou a připadá mi někdy že ona hlasem ovládá brzdu :D
  • Luxor
    my taky pojedeme z Prahy, ale pojedeme veeelice pomalu klidně jen kolem kila takže se ke koloně asi nepřipojíme, leda by jste dělali čtvrthodinový pauzy na každý pátý benzínce :-) ale to asi nemá cenu, znám ty naháněčky po cestě na srazy, já je mám rád, ale mladou by to zabilo a ona je čerstvý řidič :-)
  • Hanz16VT
    Já jedu z Prahy určitě protože stěhovat se nehodlám ale v kolik to je otázka.Fakt je že by jsme mohli jet trochu pohromadě,né?
  • Aljaška
    Ten spodní obrázek je ze srazíku co byl předloni na Macháči. Je to z Mimoňskýho letiště. Tentokrát má Brano připravený jiný věcičky.Jinak se už taky těším:-)
  • Luxor
    nj Goode, držím palce ať to hlavně nemáš potkaný :-(
  • diagnóza 16VT
    no nic..tak na vykani se vykaslu no..staci osloveni Pane :D no ja si asi vemu taky nejaky tricko...pac ta ropalena kuze v aute :D este by to ve me vzbuzovalo nejaky emoce :D
    kua podte to udelat uz od pondeli ja uz se nemuzu dockat
  • nocarret
    leda by ti bylo 65+ jinak máš smůlu .-)))
  • diagnóza 16VT
    jo no trycka trosku uvazly..ale kdyz nebudou tak si neco doma vykutim :D vemu bile nakreslim kupe a dopisu nick diagnoza :D a tykam vsem..a vy me vykejte ju ? :D
  • Koty
    a jinak každýmu tykam teda, at je mu 40 nebo víc, je ot jedno, mě je 20, tak aby to nevypadalo blbě, ale ot je jedno, když jste mi to dovolili :D
  • Syky
    ja ho taky mit nebudu...
  • Koty
    no vám se to řekne vemte si trička, to říkejte fantomasovi at mi ho udela...: (
  • Dave 1,8
    A oslovovat "sire a lady" :)
  • nocarret
    no jasný a vemte si trička ať na sebe nekoukáme jak na ježíška
  • Koty
    mam dotaz, na tom srazu si tam budem vsichni tykat??? ptam se jen ze slusnosti...:-D
  • Dr.Ravic
    ahoj,
    s panem majitelem je to pěkná zrada, ale co už. myslím, že nějaká odveta je zbytečná a byli byjsme potom za debílky s rychlejma autama. jedem se prece pobavit a ne mstit. chci se jen zeptat, je náše spanilá jízda nejak v resení policajtu? vi o nas, aby jsme mohli jet v klidu vsichni v kupe? vim ze se tu uz nekdo ptal, ale odpoved bud neni nebo jsem ji prehlidl. jo a bude tam i nejaka televize? uz jsem letos videl ve zpravach volkswageny s jejich hipickejma busama a sraz trabantu a my jsme prece vic, ne?:-)))

PS: u nas doma je nalada na top urovni a tesime se jaxvina!!!:-)tak čao
  • bobi
    Pekny pohlad... Urcite sa modlia ÓÓÓÓ Aláhu daj vlahu. :-))
  • miky20VT
    alebo takto? :-D
  • miky20VT
    lol :-D
  • miky20VT
    chalani dufam, ze sa budete drzat hesla:
  • bobi
    V trebici sa bude aj strielat? :-))
  • miky20VT
    tom tom tom ma vzdy pravdu:-) stojim jak zulova socha za nim:-) tom tak som to mal napisat? :-D ja sa samozrejme prisposobim a je mi jedno kde sa zotnem:-)
  • Maxxx 16VT
    kámo tak to musíš asi se stanem... nebo spát v autě..
  • bobi
    Brano, no problemo , ja berem stan. A nenech sa stresovat , skodi to pleti. :-)))
  • Maxxx 16VT
    :-D kavijárový tousty to je vůl :-D :-D :-D to by bylo fakt zajímaví...
  • lukin20VT
    Brano20VT - opravdu se moc tesim. Ten maly problem nam naladu urcite nepokazi jsme lidi a nejak se domluvime a nocleh se vyresi. Me osobne je to jedno jestli chatka nebo stan. Chatku sem vzal kvuli pritelkyni ale ta je taky rozumna. Diky ze se o to tak staras program je SUPER !!! snad nam pocasi a auta vydrzi. Tesim se na vas
  • nocarret
    wow tak to bude paráda!! těším se moc!!
  • nocarret
    To je typicky český chování bohužel, já to řikal od začátku, to chtělo zálohy a nazdar tyhle věci na čestný slovo prostě nefungujou, jinak žádný odvetný akce nechi abysme byli prezentovaný jako banda debilů a že by to tak nakonec stejně dopadlo, Brano ty hlavně zjisti jestli nebude problém i těma dalšíma chatkama, popř. zaplať zálohu, pošli maila s číslem účtu v dnešní době není problém abys tam do 2 dnů měl peníze od všech.
  • Libor(WoLFMAN)
    takze si beru sebou stan ;o)
  • POL 20VT
    :-)
  • POL 20VT
    Edrig, nigdo ti to nebere, to všichni chápem! Mě je fuk jestli Vás třeba všechny najednou vyhází z chatek, kšeft je kšeft :-D. Dost mě ale takovej přístup sere i přesto že bych měl držet hubu když sem si nic neobědnal, páč jestli dorazim není jistý. A k té mé předešlé poznámce- prostě je to tak, pochybuju že tam bude ticho a klid jak na samotě u lesa. Každopádně já osobně nejsem z těch co dělaj bordel. Můj názor je: je to ocas!
  • Edrig
    Ale vážení-proč se tak rozčilujete?Podstatou byznysu je zisk.A ten bude mít rozhodně vyšší když tam dlouhodobě ubytuje montéry než partu na 1-2 noci.Údržba a poplatky kempu jsou vysoké a sezona krátká,takže se nedivte.
  • Koty
    A já vim co provedu, kdyz nam sebral chatky tak mu tam pres celou noc budu delat kraval s muzikou :D:D
  • ZADIR
    Jo na pana majitela neco vymyslime... koukam ze ty chatky jsou drevene :-))))
  • ZADIR
    Ahoj tak ja sem si to rozmyslel taky prijedu.
  • diagnóza 16VT
    no to bude este mazec..tesim se cim dal vic
  • POL 20VT
    Ha ha, mám pocit že nastěhovaný paraziti nebudou o víkendu spát. Už to vidím, rušení nočního klidu:-D
  • Coupe73
    Brano nic neruš. My si to užijem i bez chatek a na majitele se vyser. A nebo vymyslíme nějaký podraz my na něj...třeba že by jsme si něco objednali a pak to odřekli nebo tak něco :-))
  • Maxxx 16VT
    já jsem psaný jako stan.. tlama mi slibil že mě ssebou veme tak že dorazim... určitě... jinak majitele chápu... je to kurva ale chápu ho... pokud tam má kšeft na celou sezonu... ikdyž myslim že my mu tu celou sezonu zaplatíme... jak tehdá v doksech byli vyplašený.. že tolik lidí tam neměli za celou sezonu a to nás bylo asi jen 12 s coupátkama..... :-D

a tak jedno pivko ještě Karlovi od nocarretů.. :-D
  • Jozef16VT
    Braňo, kedže som sa nahlasoval na 4-ku chatku medzi poslednými, tak som ochotný ísť späť spať pod stan :-) Tak si môžeš škrtnúť dve osoby zo 4-ky
  • Koty
    V poho á si beru radši stan, při nejhorším bud chrápat v autě...domluvíme se až tam, ale stan si beru pro jistotu
  • diagnóza 16VT
    Brano skus zjistit ty lidi kterym to ten majitel slibil..a ja zajistim ze to odmluvi :D
  • Janinka 2.0.16VT
    Myslím,že jsme všichni normální a dokážeme to pochopit.Ty za to nemůžeš a nemá smysl se rozčilovat nad blbostí druhých.Přeci si nebudeme kazit sraz jen proto,že se něco pos..My taky budeme v penzionu ,tak věřím že to nebude problém ani pro ostatní.Držím pěsti at už je to v pohodě
  • diagnóza 16VT
    no to je kkt...sraz nerusime kazdopadne...nahlasene dovolenky atd..uz se tesim hodne a zruseni bych neprezil...stejne se nebude spat :-) lidi ti kteri maji chatky obetujte se nekdo a vemte si taky stan...to prezijeme...a naver vsichni majitelovi podekujeme a cely mu to tam zgumujeme :D
  • Luxor
    můj názor je, že pan majitel je pěkná kurva prodejná... <br><br> ...
  • Luxor
    maxxi neblbni, vždyť na to má dva dny, to zvládne ;-)
  • Maxxx 16VT
    brano si zaslouží od každáho minimálně pivo... ale jak to bude pít.... 42 piv... uva.... to začni ténovat...
  • Edrig
    Chudák Brano.Nadělal si starostí nad hlavu.Snad budou kupátkáři tak féroví a dodrží předem nahlášené závazky.Ale akce to bude pěkná.
  • Syky
    Stany se musi hlasit taky?
  • Honza
    jak to je s těma chatkama..je ještě nějaká k dispozici?
  • Koty
    Brano20VT: jj 4ku bereme
  • ZERO
    Brano20VT: Taky mě tam dopiš. Chatku nechci, ale určitě přijedu!!!
  • Kejlis
    jelikož jedu sám,přespim v autě
  • Koty
    Muzu se zeptat jestli je volna jeste 4ka...nejsem jeste domluvene s matym, tak nevim jestli budeme pod stanem nebo v chate, ale jestli je jich jeste dost, ze by jsme se rozhodli na miste
  • Maxxx 16VT
    hmmm bezva s nejvyšší pravděpodobností se musim omluvit :-( že nepřijedu... dneska jsem po delší době vytáhnul coupé ohřál jako běžně.. a když jsem mu chtěl vyhnat pavučiny z výfuku... tak sem se akorád zmohl na 3vteřiny podržení pětky a než jsem podřadil tak jsem skončil.. pravděpodobně míchačka... a ktomu si motor ještě přidal že poběží pouze na 2 válce.. takže to asi nestihnu složit...tak že sorry ale bohužel na tu přehlídku krási nedorazim... :-(((((
  • Jozef16VT
    Braňo, takže 4-ky chatky sú ešte voľné? Bola by možnosť, že by som si zobral 4-ku chatku, aj keď prídeme len dvaja? Ak áno, tak si ma prepíš zo stanu na tú 4-ku. Díky
  • Koty
    heheh no myslim že v pátek nás tam bude většina
  • diagnóza 16VT
    aha tak sem si to pořádně přečetl :-) takže v pátek jesli všechno půjde podle plánu jsme tam kolem poledne..
  • diagnóza 16VT
    pokud bude diagnoza dobra dorazím s slečnou diagnozovou uz asi v patek, hodime čumendu po Třebíči asi....nebo už taky dorazíte v pátek? jo a kdo všechno jede z okolí ostravy...dame srazík?teda jesli pojedete v patek...těšíme se Diagnózovic :D
  • Jan Paukovic20VT
    Taky se moc tesime nacpany auto stanem a jeste ti dlabani podle toho jak se domluvym s Branem to bude uzasna cesta ale i kdyby meli padat trakare tak se tesim a prijedu.
  • Luigi 16VT
    Jasan, lano přibalím ... byla by škoda, kdybys Ilčo chyběla právě ty ... přemýšlím, že řeknu švagrovi, jestli nechce ČT natočit reprtáž :-)))
  • Giallo 1,8
    Já mám taky heslo pro řidiče: Když řídím - nepiju, ale TĚŠÍM SE ;o)
  • Aljaška
    Asi mě budeš muset Luigi vzít na lano, páč v pátek jsem v Hradci na svatbě.Ale raděj nebudu pít, víš jak:Opilý řidič-veselý vrah:-)
  • miky20VT
    bobi v trebici ta caka prekvapko:-)
  • Luigi 16VT
    Brano: a co program? S Ilčou v sobotu dorazíme, ale abychom věděli v kolik a kam ..
  • Syky
    ja jsem hlasil ze prijedu ale v seznamu se nevidim..stan nebo auto..pokud pojedu s mojou tak stan,pokud sam,tak v aute...
  • Dave 1,8
    Ahoj,už jsem se hlásil,prijedu v sobotu a budu do neděle.Přespím v autě.
  • ZADIR
    Ahoj prosim o zrušení, omlouvám se, ale nedorazim. Diky.
  • bobi
    V Kutoch stretavvka, dohodnute. Jak si tak zapisujem tvoje cislo,pozeram a uz ho mam ulozene. Som teraz prisiel z prace a nejsem schpny rozmyslat:-))
  • Jozef16VT
    Zdar chalani, jasné idem s vami. Stretneme sa teda v Kútoch? Šak sa ešte dohodneme presne, moje číslo je 0903530579
  • bobi
    Jasne Miky,a este by mohol prist aj Jozef16VT,nemas nanho cislo? Z Holica je to kusok.
  • miky20VT
    brano rezervacka stale plati dufam:-)
  • miky20VT
    bobi stretneme sa v kutoch?
  • nocarret
    hele já mam sám pro sebe chatu pro 4 kusy a pokud se monou nepojede nějaká šťáva tak mile rád poskytnu azyl

Tome taky tě rád uvidím, těším se na všechny lidi kolem Coupé .-)
  • Jozef16VT
    Ahoj Braňo,sú ešte voľné nejaké chatky pre dvoch?Nečítal som celú diskusiu,v prípade že nie,tak hlásim dve osoby pod stanom.
  • Honza
    je tak nevím co napsat... účast jsme nenahlásily a bůch ví jak to s náma ještě dopadne...
  • nocarret
    já jedu pátek - neděle, na srazy už nejezdím, ale tohle je účast povinná .-))))
  • diagnóza 16VT
    my pojedem uz asi v patek a budem do neděle...už ať to je...si to fakt neumim ani představit 42 cupeček :D
  • Dave 1,8
    Přijedu v sobotu dopoledne a budu do neděle.Tu jednu noc strávím v autě.
  • Jan Paukovic20VT
    Tak kdys je tu ten prehled ucastniku tak ja tam budu taky s mladou aby mel kdo ridit domu kdyby se to zvrhlo
  • Tlama
    obj. jsem chatku pro 2 ale domluvil jsem se s Bizonem 16VT že vezmeme chatu pro 4 jestli je volná...?? takže si napiš další coupe do seznamu a dva lidi navíc....dík
  • diagnóza 16VT
    Brano, kdyz tak jesli bude volna chatka pro dva tak bych chtěl, pač jedu s mladou a chatka je o nečem jinem než stan..ale jesli ne tak ne..ale 100% přijedem
  • Hanz16VT
    Jestli je,tak beru čtyrku.Díky moc.Budeš vybírat nějakou záložku,nebo jak to bude s placením?
  • Hanz16VT
    Jel bych taky ale musím vzít manželku a synka takže jestli je volná chatka min. pro tři osoby.Díky
  • ZADIR
    Ahoj tak ja se hlasim jedu taky, jsou jeste nejaké chatky? nebo si mam vzit stan?
  • Tlama
    diagnóza FiatCoupe16VT-http://www.fiatcoupe.cz/forum/pokec/5-fcc-tricka/
  • diagnóza 16VT
    kurna musim to forum cele prosmejdit...kde se daj sehnat trycka? :D
  • Maxxx 16VT
    to jo no jinak to bude furt hele ty.... a to je naprd..
  • lukin20VT
    jasny ceremonial, proslovy, ukoly na dalsi 5letku, atd ...... :) taky moc lidi neznam a to jsme z Brna a o to se vic tesim. Doufam ze vsichni budou mit klubovy tricka se jmenem.
  • Koty
    diagnóza FiatCoupe16VT: program je uvedenej v článku klubovej sraz a neboj já taky moc lidí neznam, jen z okolí Plzně
  • diagnóza 16VT
    a co program? co se bude dělat? nebo volná zábava od rana do večera? :D
  • Syky
    bude tam nekde lednicka?vezmu si basu piv :) mnam :)
  • diagnóza 16VT
    hele ale ja vas tady vubec neznam..nejsem tu dlouho..udelame nejaky uvitaci ceremoniář ? :D
  • diagnóza 16VT
    takže ja dorazím, rezervuju si stan pro 2 a autíčko (pokud me nezklame) :D
  • Koty
    nevim jestli uz jsem nahlasenej, tak se ted oficialne hlasim.....a pocitejte i s Matym, ten jede taky, bereme si stan, kdyby byla teda chatka, tak si ji vezmem, ale rozhodnem se az na miste...
  • Luigi 16VT
    Souhlas ... ještě se domluvíme.
  • Aljaška
    Luigi dáme v sobotu ráno scuka a pojedem spolu jooo??
  • Luigi 16VT
    Tak se taky hlásím. Tentokrát "jen" sobota bez noclehu ...
  • Firemaniac
    Tak jen abych Vám to všem objasnil... Moje milá milá bude sdílet lože jen a jen se mnou a do chatky si nevezmeme ani Marcela ani Fida, protože oba chrápou, Fido slintá a Marcelovi smrděj nohy :-)))))))))
  • Coupe73
    nazdarek, za sebe hlásím účast a spát budu buď ve stanu nebo ve městě
  • Fantomas
    no já beru taky stan, ale kdyby náhodou mělo bejt hezky, tak i stan nechám doma a vystačím si jen se spacákem a karimatkou
  • Maxxx 16VT
    no tak když vidim kolik nás je přihlášenejch tak myslím že se nestane nic když se pokusim dorazit se stanem.. co? tak uvidim.. a kdyžtak fakt dorazim.. čas příjezdu je eště v budoucnu že?
  • Martin 8vt
    za sebe hlásím účast,ale nevím přesně na jak dlouho,takže ubytování budu řešit operativně-pokud možno bez Fida.......
  • Aladin
    to zas neprojde u Marcela .-) A nic sem už nepiš nebo dostanem od Brana na hubu :-)
  • Aljaška
    Aladine ale musíš uznat, že já jsem mnohem ale mnohem důležitější :-)Tak abys věděl budu hodná a můžeš se stulik k Fidíkovi:-)
  • Aladin
    já si dovolím nesouhlasit,ta rohožka se mi nezdá zrovna vhodné místo pro tak důležitého člověka jako jsem bezesporu já .-)
  • Aljaška
    Marceli ty seš teda. Chudinka Fido.Já jsem pro aby Fido spal se mnou a Aloušem v pokoji. Fido v posteli, já v posteli a Alouš bude na rohožce u dveří hlídat. No a u vás ty v posteli, Ráďova přítulkyně v posteli a Radek na rohožce bude hlídat. Tak to bude spravedlivý nemyslíš??
  • Firemaniac
    Marcel se asi praštil do hlavy...Od teď ho neberte vážně:-))
  • JirkaV-Juhelák
    tak to máš dobrý, jestli s tím Fido souhlasí..
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    jedeme taky, spíme u Firemaniaca v chatce, Fido s Radkem, já s jeho přítelkou!
  • Janinka 2.0.16VT
    Brano20VT-díky moc ale já už jsem nám objednala penzion v Třebíči
  • Syky
    a jak to bude kdyz dojedem do arealu mozu hodit stan kam chcu nebo to bude nejak omezene?a kolik bude stat to prase?kolik se bude skladat na stul?
  • bobi
    dobree , dobree, Brano si borec!!
  • Janinka 2.0.16VT
    Brano:Jak to bude s vjezdem do kempu pokud tam nemáme rezervovánu chatku ani stan a budeme spát ve městě?
  • Aladin
    to je jasný Ilonko,určitě tě někam nacpu .-)
  • Aljaška
    tak ruším výstavu psů a přijedu v sobotu a budu do neděle.Chci jedno nebo dvoulůžák, nebo se nastěhuju k Aladinovi.On bude určitě stráááášně rááád :-))))))
  • Luxor
    Chatku pro 2 na 2 noci...
  • Libor(WoLFMAN)
    1ks, jestli bude misto nekde v chatce, tak bych se přifařil nebo si vezmu stan... od patku, 2 noce...
  • Firemaniac
    Beru chatku pro dva na obě noci
  • Dr.Ravic
    jak jsem psal v jiné sekci: přijedu i se ženou a coupátkem:-) berem stan... hned vedle Borgiho:-)
  • nocarret
    přijeď čím chceš .-)
  • Kejlis
    1 os.pátek,sobota-1 noc..
  • Axiom LE
    1x chatka pro 2os. z patka na sobotu. Tomas
  • bobi
    100%ná ucast, chatku nechcem, rad stanujem.
  • Innocento
    Hlásím účast. 2 osoby (chatka pro 2) na 2 noci.
  • ZERO
    Určitě přijedu, chatku zatim nechci...
  • BigBen3
    Kdyby někdo chtěl,jedu na sraz sám. Můžu vzít jednoho človíčka. Jedu z Teplic,tzn. můžu vyzvednout v Üstí, Lovosicích, Praze....
    23:32:02 04/13/08
  • Syky
    stejne se vsichni ozerem jak hovada :oD takze spani asi v aute,nebo pod autem...
  • Aljaška
    taky si myslím. Budu takovej coupé bachař:-))
  • Aljaška
    Přijedu se na vás kouknout v sobotu, po předchozích zkušenostech vás nemůžu nechat bez dozoru:-) Spát tam nebudu.
  • Aladin
    asi celý víkend,možná i sám,případně beru stan...stejně bude jedno kde pak ležim .-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Přijedeme dva v pátek,ale spát budeme ve městě tak chatku nepotřebujeme .
  • lukin20VT
    2 osoby, chatka pro 2, cely weekend.
  • Fantomas
    1 osoba, ale nemam parťáka, takže když zbyde chatka pro 2 tak beru, když ne, tak si vemu stan
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    2 osoby.chatka pro dva,celý výkend.
  • Tlama
    2 osoby, chatka pro 2 osoby pátek až neděle