Břeclav a okolí

• Coupe73
    Snad by jste se tam nelikvidovali :-)
  • kisik
    :D hihi :D
  • Aljaška
    Ti taky myslím brzo přehlídnu,třeba hlavu pod předním nárazníkem:-) Na malý obrubníky vyjedu, aniž bych to odřela, to je v cajku:-):-):-).-)
  • kisik
    Jelo nam to uplne stejne ,jen ze jsem se lip rozjel a mel delsi 2ku ,tak jsem ho dal . Nejak spatne vidim cernou a bilou ,je mozne ze bych nedejboze prehledl tvoje Coupe :D .
  • Aljaška
    jaktooo, nejelo to? Nebo se líp rozjel? Mno ještě tu moji větu opravím:Ze slušnosti se s Kisikem bavit tady na foru, přetrpíme, že má turbo, naživo budem předstírat šedý zákal a také to, že jsem vlastně vietnamec.:-)
  • kisik
    :D :D :D Dneska jsem nedal na letišti Fabii RS :( (vyrovnany),tak jsi me rozesmala aspon ty :) .
  • Aljaška
    kisik ty sis koupil turbo jo? hade-to jsem nepsala jáá, to psala závist:-):-):-)Ale píšu si: nekamarádit se s Kisikem, má turbo. Kamarádit se se Soukrosem, ten má 1,8 :-)
  • kisik
    jj Mazdice jede slušně,ale můj sen byl odjakživa motor s turbem . A Coupe vyhrálo :-) .
  • Aljaška
    Jooo to je vonááááá, tu znáám:-) Sis pořídil i coupé jo?
    Soukros nějakej srázek dát můžem:-)
  • Soukros
    Jsem tu a žiju ale nějak nestíhám počítač. V práci je poslední dobou dusnu a mám toho dost. Takže toho teď moc nestíhám. Jinak kdyby jste pořádali nějaký menší srazík určitě bych dorazil :) ale radsi napsat na icq a i na FB protože než bych si toho všimnul tady tak by bylo i po srazu :)
  • kisik
    jj ,byly jsme v Popicich na sprintech ,jeste s TKB. Taky jsi jela :) .
  • Aljaška
    zelenočerná 323F? Ospojlerovanááá?? Možnáá víím:-)
  • kisik
    My uz se zname od videní :) , jako druhe auto mam zeleno-cernou 323F . Tvoje Coupe si pamatu jeste kdyz bylo cerne s perleti ..
  • Aljaška
    mno to je širokej pojem:-) já na ni z balkonu vidím:-)
  • kisik
    Parkuju pod Pálavou :) .
  • Aljaška
    coupé mu stojí u práce, takže žije:-) A na icq včera tuším byl:-)
  • bobi
    Mozno som aj bol:-)))))
  • Aljaška
    a já myslela, že seš opilej:-)néé nebooj:-)
  • bobi
    jj preto mam taky prizvuk, ze si seci myslia, ze som moravak :-))
  • Aljaška
    Bobku ty bydlíš celkem kousek:-)
  • bobi
    Kúty - to je prvá vesnice na Slovači :-)
  • Aljaška
    Já a Soukros. Okolí Hustopečí u Brna:-)
  • Jarda "roger"
    Ahoj, jen pro přehled... Je tu nějaký majitel FC z jižního cípu vlasti? :)